Tehnologia microchip aduce câine "mort" înapoi la familia sa

Tehnologia Microchip aduce câine moartă înapoi la familia sa

Știu, sună ca un fel de farsă înfiorătoare, dar este de fapt o poveste adevărată. Începe înapoi în 2011, când Ben și Melody Harworth a adoptat A Puppy de un an de la Clinica Veterinară Fort Gordon din Georgia. Harworths sunt o familie militară, iar cuplul intenționa ca câinele să crească cu cei doi fii ai lor. Din păcate, planurile lor au fost puse în așteptare când Ben a fost transferat în Coreea de Sud, iar Harworths a aflat că amestecul lor Rottweiler, Zeus, nu ar fi putut să vină cu ei.

Ben a spus că a fost singurul loc unde familia era staționată, care nu ar permite animale de companie. El a spus că decizia de a redeschide Zeus a fost înfricoșătoare de inimă și dificilă pentru fiecare membru al familiei lor. În cele din urmă, un prieten al familiei sa oferit să-l ia în timp ce au plecat. Încălzit, Harworths credeau că vor fi reunite cu animalul lor iubit când au venit acasă.

LEGATE DE: Nu-ți pierde câinele! De ce animalele dvs. de companie au nevoie de etichete de identificare a câinilor

Au călătorit în Coreea de Sud, lăsându-i pe tovarășul lor canin, crezând că era în mâinile bune. De peste un an, familia a primit actualizări pe distanțe lungi despre câinele lor, dar în noiembrie 2012 totul sa schimbat. Li sa spus că Zeus a trecut în ziua de Ziua Recunostintei după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Tehnologia Microchip aduce câine moartă înapoi la familia sa

Ben spune că familia a fost devastată. Ei au crezut că prietenul lor iubit a murit, dar el și soția lui încă au simțit că ceva nu era corect. Harworths nu au vorbit niciodată cu oamenii pe care l-au avut încredere în îngrijirea lui Zeus din nou. Nu a mai simțit niciodată dreptul la Ben și la familia sa. De fapt, când s-au întors în statele din mai 2013, el a încercat să cerceteze incidentul, dar a continuat să intre în scopuri moarte.

De vara din 2015 au ajuns la concluzia că nu vor ști niciodată exact ce sa întâmplat cu Zeus. Acum, familia trăiește în Lacey, Washington și au adoptat un Chihuahua. S-ar fi putut mișca, dar familia încă își amintește cu dragul lui Zeus. Până la o zi de vară fatală, aceste amintiri au fost totuși. Apoi au primit un apel telefonic care a adus câinele lor "morți" înapoi la viață.

Ben spune că persoana de la celălalt capăt al telefonului ia spus că au câinele lui Zeus. Desigur, el a răspuns că era imposibil pentru că câinele său a trecut acum 3 ani. Apelantul ia spus lui Harworth că Zeus a fost dus la Banfield Pet Hospital În Raleigh, Carolina de Nord. Raleigh a fost doar câteva orașe departe de unde trebuia să rămână Zeus în 2011, când familia sa mutat în Coreea de Sud.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

O femeie a găsit Zeus rătăcind în jurul orașului și la adus la biroul medicului veterinar. Acolo, personalul scanat Microchipul lui și a fost înregistrată în Harworth. L-au trimis imagini și destul de sigur că era Zeus. Familia a fost uimită! Acum tocmai au trebuit să-și dea seama cum să-l aducă acasă.

Tehnologia Microchip aduce câine moartă înapoi la familia sa

Zeus părea să fie în stare bună de sănătate, dar a fost puțin letargic. După o examinare de către VET, a fost descoperit că câinele avea viermi de inimă. Asta însemna că nu putea zboara catre Washington. Uimitor, Rachel prevede, un manager de practică la Spitalul Banfield Pet, voluntar să conducă Zeus trei mii de kilometri acasă.

Harworth a fost suflat departe. Zeus și Rachel și-au început trenul transfrontalier pe 9 august 2015 și au făcut o mulțime de opriri de-a lungul drumului. Ei le-au spus Microchipping Succes de succes Pentru mulți veterinari de-a lungul drumului. La data de 14 august 2015 au ajuns în cele din urmă la Spitalul Banfield Pet din Lacey, Washington pentru reuniunea mult anticipată.

Familia este și mai recunoscătoare că Banfield a fost de acord să acopere tratamentul lui Zeus și să-i facă o lege curată în lunile următoare. El este de așteptat să fie liber liber în aproximativ trei luni. Desigur, familia este acum susținând puternic tehnologia de microcipare prietenilor, membrilor familiei și vecinilor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tehnologia microchip aduce câine "mort" înapoi la familia sa