Trei pisici orb au cultivat înapoi la viață de două tauri de pit

Trei pisici orb au cultivat înapoi la viață de două tauri de pit
Facebook / Sherry Stewart

Piturile de tauri sunt de obicei considerate ca o rasă de câine intimidantă, probabil din cauza construirii lor puternice și a aspectului muscular. Cu toate acestea, această poveste a două tauri de carieră care se ocupă de trei pisici orb la o casă foster ne spune că taurii de pit poate fi, de asemenea, afectuoasă și cultivare.

Numele câinilor sunt Alfie și Frankie. Ambele sunt salvarea Câini într-o unitate de îngrijire foster detinut de Sherry Stewart. De-a lungul anilor, Stewart a cultivat mai mult de 80 de animale ca voluntar la Societatea prietenilor credincioși adapost de animale.

Alfie, un câine profund traumatizat, a fost găsit blocat într-o barcă unde a rămas să foame. Dacă nu pentru intervenția în timp util a lui Stewart, Alfie ar fi fost eutanasiat din cauza stării sale fizice oribile. În prezent, Alfie este în curs de formare pentru a deveni un câine de terapie cu animale de companie certificate. Între cei doi, Frankie este cea mai afectuoasă și mai spirită.

LEGATE DE: Cum să adoptați un câine dacă aveți deja o pisică

Trei pisici orb au cultivat înapoi la viață de două tauri de pit

Cele trei feline, pe de altă parte, sunt Helen de 7 ani, iar pisicile de frate de 10 săptămâni numite Bruce și Willis. Trio a sosit la adăpostul prietenilor prietenilor credincioși în cele mai sărace sănătate, cu probleme cu ochi incurabile.

Helen a avut Ochii bulbucați din cauza glaucomului sever. Ea a suferit o durere îngrozitoare, iar starea ei a afectat în mare măsură echilibrul ei. Cele două ochi de pisici de frate au fost proeminente, ulcerate și complet infectate.

Organizația de salvare a decis că singura opțiune lăsată să ușureze suferința felinelor și să le dea șansa de a trăi în mod normal a fost să-și îndepărteze ochii. Din păcate, după o serie de intervenții chirurgicale complexe, niciunul dintre pisicile sărace nu se adapta bine la o viață de întuneric total.

Toți arătau nefericiți și disprimați, în special, Helen. Încă o dată, Sherry Stewart a venit la salvare și a decis să încurajeze toate cele trei, împreună cu cei doi tauri de salvare.

Trei pisici orb au cultivat înapoi la viață de două tauri de pit

La domiciliu, Stewart Puneți un jucător spațios, În cazul în care cele două specii l-au lovit instantaneu în momentul în care au fost introduse. Din cele trei pisici, Bruce (cel mai mic) a fost rapid de ajustat; el a găsit că dormea ​​pe spatele lui Alfie cel mai confortabil, după cum puteți vedea în fotografia din dreapta.

LEGATE DE: 5 cele mai frecvente stereotipuri de rasă de câini au debunat

Cu mult mai bine rezervat Willis, care a fost timid în primele zile, și-a vărsat în totalitate Edginess. El nu mai acționează în dificultate și se întinde în jurul casei, cu fericire, cu dificultăți de a găsi lucruri pe cont propriu, inclusiv sărituri în patul lui Stewart.

Mulțumită Pit Bulls "Abilități fine de îngrijire, Helen a venit cu cercul complet ajustarea la o viață în întuneric. Ea sa descurcat bine și a crescut obișnuit să meargă în sus și pe scări pe ea. Ea a ajuns chiar de-a lungul destul de bine cu o altă pisică foster, numită Hubbell - jucând, mănâncă și luăm naps alături de. A fost o relație foarte specială până când Hubbell a fost adoptată în cele din urmă.

Totul este bine că se termină bine: cele trei pisici sunt pe drumul către recuperarea completă și sunt acum pentru adopție. Cu Bruce și Willis adânc atașați unul de celălalt, datorită episoadelor traumatice pe care le-au îndurat, trebuie să rămână împreună și trebuie să fie adoptate ca o pereche. Alfie și Frankie, pe de altă parte, rămân suporturi ale lui Stewart în îngrijirea animalelor de sănătate, care vin prin casa ei să se recupereze.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Trei pisici orb au cultivat înapoi la viață de două tauri de pit