Câinele iubitor prezice sarcina proprietarului

Un cuplu care se luptă pentru a rămâne gravidă a primit știrile într-un mod neașteptat și incredibil - de la câinele lor, Apollo.

Într-un videoclip recent realizat de Animale de companie cele mai bune servicii de asigurare, Rachel Muniz detaliază povestea inimii despre modul în care familia ei iubitoare a ajuns să fie.

Rachel și soțul ei se luptau cu probleme de fertilitate, încercând fără succes pentru primul lor copil.

În timpul acestui timp emoțional, ei au decis să salveze un câine de la adăpost pentru a-și ușura stresul și a avea un copil de blană pentru a iubi și îngriji.

Rachel sa îndrăgostit de un câine acolo imediat, iar cuplul ia luat acasă și la numit Apollo.

Câinele iubitor prezice sarcina proprietarului
Imagine: YouTube / Animalele Cel mai bun asigurare de companie

Rachel povestește că Apollo a fost acolo pentru ea prin luptele ei, oferind dragoste și confort în timp ce sa luptat cu unele minime emoționale semnificative.

Deși Apollo a fost întotdeauna iubitor și afectuos, a fost o zi în care lucrurile s-au schimbat puțin, iar Apollo acționa altfel.

LEGATE DE: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini

În timp ce se culcă cu Rachel, el și-a odihnit brusc nasul pe abdomen - și nu se va mișca.

Rachel a fost încurcat de acest comportament. Gândindu-se fie fie să fie foarte afectuos, fie poate chiar să încerce să le comunice ceva, ea a făcut câteva fotografii pentru a captura momentul în timp.

Câinele iubitor prezice sarcina proprietarului
Imagine: YouTube / Animalele Cel mai bun asigurare de companie

Și iată și iată, 3 săptămâni mai târziu, testul de sarcină al lui Rachel a fost pozitiv!

Cum ar fi știut Apollo că proprietarul său a fost brusc însărcinată înainte de a ști? Cel mai probabil, sa datorat lui sentiment de miros.

De îndată ce o femeie rămâne gravidă, ea suferă schimbări hormonale. Câinii pot detecta probabil această schimbare Pentru că produce o schimbare a mirosurilor subtile, corpul nostru emite (dar acest lucru nu este ceva care poate fi detectat de oameni).

La nouă luni după ce Apollo și-a detectat sarcina inițială, Rachel a dat naștere fiului lor, Donovan. Și Apollo era gata să fie un frate mai mare.

Deși este un amestec de laborator, energic și de 75 de lire sterline, Rachel spune când au adus copilul acasă, nu a văzut niciodată Apollo atât de blând.

Două ani și jumătate mai târziu, Apollo este un frate mare incredibil pentru Donovan. Rachel spune că câinele lor a adăugat un strat mare de dragoste la casa pe care au creat-o.

Citiți următorul: Câinele de detectare a zahărului din sânge salvează viața copilului

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele iubitor prezice sarcina proprietarului