Câinele din africa de sud devine salvat - și transformarea lui este incredibilă

Câinele din Africa de Sud este salvat

Acest câine uitat a suferit înfometare, degerături, îngrădire și abuz; Dar o salvare de ultimul minut ia dat o a doua șansă uimitoare la viață. Întâlnește Benji, abuzul abuz abuzat Pit Bull se amestecă să foame la moarte pe o podea de beton.

Organizația de salvare din Africa de Sud Speciali Speciali l-au găsit legat de o lungime de 2 metri de lanț de proprietari care "au uitat" să-l hrănească. În momentul în care salvatorii s-au apropiat de faptul că viața inimică a lui Benji ar lua o întoarcere bruscă.

Când salvatorul său sa apropiat de câine și și-a pus mâna pe față, Benji abia își ridică capul să-l miște. Arătând aproape nici un interes, el părea înfrânt și a demisionat. El nu a mai rămas încredere pentru oameni.

Când salvatorul a pus o leșie în jurul gâtului, a mers în spatele ei încet, dar de bună voie. Sa oprit pe urmele lui când a văzut ieșirea afară. Veți vedea în videoclipul de mai jos că aparatul foto își arată corpul acoperit de răni și se dezvăluie că aceste răni au fost provocate de oameni care aruncă roci la el.

Benji a fost îngrozit să continue și să se confrunte cu mai multe abuzuri.

Câinele din Africa de Sud este salvat

LEGATE DE: Câine abuz - să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

De îndată ce voluntarii pun un castron de mâncare pe teren, Benji își schimbă mintea. El începe să mănânce, dar privește în sus după un moment. Videoclipurile ", a crezut el a fost un truc și că el ar fi dat lovit de mâncare. Dar era prea foame să se oprească."

Tot timpul, îl puteți auzi pe Benji (și alți câini) plângând și scârțâind în teroare. Totuși, continuă să mănânce.

Salvatorii l-au pus într-o mașină, unde se îndoaie într-o minge pe podea. O împușcătură apropiată prezintă nervurile proeminente ale lui Benji și oasele șoldului, însoțite de răni de carne vechi și noi (de la roci și degeraturi).

El este în mod clar încă îngrozit, dar puteți vedea și un pic de relief pe fața lui. E ca și cum știe că teroarea sa terminat.

Benji a fost urcat la VET Point, Spitalul de animale din orașul din apropiere. Surprins de statul Benji și ceilalți câini, veterinarii au rămas 2 ore de închidere trecută pentru a administra tratamentul de salvare a vieții. Benji poate fi văzut mănâncă în camera de tratament a spitalului; piciorul său din față are o aruncare pe ea, iar picioarele din spate sunt atât de slăbite încât abia să stea pe ele.

În timp ce la spital, voluntarii au lucrat pentru a câștiga încrederea pupului speriat. Benji poate fi văzut încă să tremura în timp ce ezită mâna omului.

În cele din urmă, târziu în noaptea aceea, Benji a fost dus la casa lui foster. Găsirea unui pat mare de câine pufos doar pentru el, subtiunile video ", era pe punctul de a experimenta bunătatea pentru prima dată."

Câinele din Africa de Sud este salvat

Articol similar: 10 lucruri pe care le puteți învăța de la un câine

Videoclipul de salvare emite apoi Benji o săptămână mai târziu, jucând cu fratele său foster (câine) și cu mama lui foster (un om). El este puțin mai plin de mâncarea pe care o mănâncă și joacă cu bucurie cu jucăriile sale.

Videoclipurile afirmă că acum este pregătit pentru adopție, întrebându-se: "Dar cineva îl va dori?"Se pare că a făcut cineva! Benji este apoi arătat în noua sa viață și este nerecunoscut. El are mușchi și un zâmbet și nu mai poți vedea oasele lui.

Demeanorul său sa schimbat complet - este încântat, încrezător și fericit. El este arătat ușor sărută fața noului său mamei și jucând cu cei doi frați canini. El chiar a învățat să joace Fetch!

Video Tearjerker se încheie cu subtitrările ", veterinarul spune că coada mea va dura ceva timp să se vindece `cus nu va opri. Speciale de trotuar spune că este o mare problemă de a avea."Și ca o melodie plină de bucurie se joacă în fundalul exclamând versuri ca:" Asta mă face fericit "și" visele mele s-au adunat ", Benji este arătat ședinței într-o mașină, iubindu-i viața nouă, cu textul" Viața mea este o mare aventură acum! Mulțumesc oamenilor!"

Speciali Speciali este o organizație de salvare din Africa de Sud fondată de actrița britanică Rachel Sylvester. Alarmat de situația câinilor pe care la văzut în Africa de Sud, Rachel a început un gofundme și a dezvoltat-o ​​într-o salvare cu drepturi depline.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele din africa de sud devine salvat - și transformarea lui este incredibilă