Cuppy time-outs: cum se utilizează timp în formare

Puppy Time Outs

Puppy Time Outs sunt un instrument de gestionare foarte util pentru abordarea unei varietăți de comportamente nedorite. Aceasta include totul, de la hiperactivitate la suport și sunt, de asemenea, utile pentru a obține pur și simplu pooch-ul tău pentru a calma.

De mai jos, Vom schiura când și unde ar trebui să utilizați timpii și să explicați cum și de ce pot fi de ajutor.

Cuppy Time-Outs: Bazele

  • Cuppy Time-Outs sunt pur și simplu în care plasați pooch-ul într-o zonă izolată pentru a preveni sau a opri comportamentele nedorite.
  • Puteți utiliza timpii de catelus pentru a aborda o varietate de comportamente problematice, inclusiv lătratul nipping, mușcături și neplăceri.
  • Deși sunt adesea numiți și # 8220; Cuppy Time-Outs, & # 8221; Ele pot fi folosite pentru câinii de toate vârstele.

Ce sunt timpul de câine?

Timpul pentru cățeluși sunt destul de asemănători cu timpul pentru copii.

Pur și simplu puneți câinele într-un spațiu relativ limitat, unde nu se poate angaja în comportamentul pe care încercați să îl preveniți, să controlați sau să eliminați. După ce puștiul ți-a liniștit și și-a îndepărtat capul, o poți lăsa să se întoarcă să se alăture familiei.

Out-urile pot fi utilizate (și ar trebui) să fie utilizate pentru toți puii în timpul formării lor. Prin prevenirea comportamentelor nedorite, cum ar fi Biting și nipping, Înainte de a începe, ea va învăța obiceiuri minunate. În plus, ea nu va avea ocazia de a practica acele comportamente pe care le-am mai prefera să nu vedem repetate.

Dar rețineți că în timp ce sunt o modalitate excelentă de a vă oferi o șansă de a vă răci, Time-Outs nu ar trebui să fie folosite pentru a vă pedepsi pe catelul, Nici nu ar trebui să le folosiți din frustrare - Ei nu funcționează bine în aceste contexte.

In schimb, Utilizați timpii ca o modalitate de a preveni escaladarea hiperactivității și a rezultatelor nedorite.

Puppy Time-out scenarii: Când și cum funcționează

Ca și în cazul oricărei formări sau Tehnica de gestionare a câinilor, Trebuie să utilizați timpurile de catelus la momentele potrivite. În general, există două scenarii în care le puteți utiliza:

1. Utilizați timp-outs pentru a vă învăța animalul de distracție se termină când comportamentul ei nedorit începe.

De exemplu, dacă a Puppy mă bate, Mă voi îndepărta de la cameră de fiecare dată când musca. Aceasta se numește pedeapsă negativă.

Pedeapsa negativă implică îndepărtarea unui lucru pe care câinele dorește (voi) pentru a opri suportul. Dacă utilizați această strategie, este important ca dvs urmați întotdeauna prin recompensarea dorit comportament cu jucării, tratamente sau atenție.

Exemple de comportamente dorite includ lucruri cum ar fi cele patru labe pe podea sau mestecând jucăria în loc de degete.

2. Plasați-vă pooch-ul într-o perioadă de timp pentru a opri comportamentele problematice inainte de ei incep.

De asemenea, puteți utiliza Time-Outs Pre-Emptyly când observați nivelurile de excitare ale câinelui. Pe aici, Puteți să o împiedicați să se suporte sau să prezinte un alt comportament rău înainte de a avea loc.

În aceste cazuri, veți dori Dați-i ceva distractiv și interesant de făcut în timp ce este în timp. Puteți, de exemplu, puteți, dă-i un kong umplute, A Puzzle toy sau a Bully Stick.

Acest lucru îi va da timp să se calmeze, să o țină ocupat cu ceva potrivit și să o învețe să fie independentă. Acest lucru îi ajută să creeze obiceiuri sănătoase și adecvate de la început.

Această a doua strategie este modul în care implementează cel mai adesea timpul pentru puii tineri.

Puppy Time Outs

Puppy Timp Zona noastră: Unde îți pui câinele?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când încercați să implementați timpul pentru că catelul dvs. este la Identificați o zonă potrivită pentru ouă sau locație de utilizat când este necesar.

Din fericire, aproape orice spațiu sigur și închis va funcționa.

O canisa sau o cutie, un spațiu dedicat în spatele unei poartă pentru copii sau un stilou de exerciții sunt cele mai convenabile tipuri de locații.

Îmi place destul de stiloul de exerciții sau Poarta de interior Pentru că sunt ușor de urmărit. Într-o pinch, mă pot îndepărta chiar pasul peste o poartă de copil sau în stiloul de exerciții al catelusului meu.

Doar fiți sigur că tu Selectați undeva Pupul este confortabil. Nu vrei să o sperii prin plasarea ei undeva necunoscută.

Cât timp ar trebui să dureze timp câinilor?

Ideal, Timpurile ar trebui să fie scurte și durează doar atâta timp cât îți ia pooch-ul pentru a calma. De obicei, 30 de secunde sau așa este suficient de lungă.

in orice caz, Dacă utilizați timp-out pentru a preveni escaladarea nivelurilor de excitare și le-ați dat o jucărie de puzzle sau articole de mestecat, o puteți lăsa în timp pentru perioade mai lungi de timp.

Aceste tipuri de timpuri încă nu ar trebui să fie în mod inutil lung - ar trebui să se încheie Înainte de Kong, jucărie de puzzle sau mestec de umplere gustoasă sau își pierde interesul. De obicei, 5 până la 7 minute este cel mai mult pe care doriți să-l lăsați puiul în timp.

Asigurați-vă că tu Nu o lăsa în timp pentru perioade lungi de timp, fără a-și oferi o anumită formă de stimulare. Aceasta va face ca ea să se plictisească și poate chiar să o facă să sufere de stres sau anxietate.

Cum să faci timp câțiva

Deci, tocmai ați adus acasă un nou catelus și ați observat câteva probleme comportamentale.

Poate că ea este nippy (desigur că este, toate căppiesele sunt nippy!) Poate că este a sari, lătrat, sau agățat de piciorul tău cu dinții ei ascuțiți de copii. Cum puteți utiliza aceste timpuri pentru a vă ajuta să vă formați manierele?

Nu vă faceți griji - Time-Outs poate ajuta cu toate aceste probleme.

Primul lucru pe care doriți să-l faceți este recompensa-o, cât mai mult posibil, când este calmă, mestecând lucrurile pe care ar trebui să le mestece și, în general, fiind "bine comportate."

Cu cât recomandați mai mult aceste comportamente adecvate, cu atât mai mult se vor întâmpla! Dar hai să fim realist, viața nu este un film Disney, și cățelușii nu știu ce naiba se așteaptă să facă!

Asta înseamnă că noul dvs. pooch poate să-și piardă, să mestece și să se toarne tot felul de energie nebună în locurile greșite. Puii primesc NIPPIER și mai distructivă când sunt plictisiți și / sau când nivelurile lor de excitare încep să escaladeze.

Asa de, De îndată ce începeți să vedeți niveluri de excitare târindu-vă spre dezastru, puneți-vă catelul într-o perioadă de timp în stiloul ei cu ceva distractiv pentru a-și păstra mintea ocupată.

Dar să spunem că este prea târziu pentru prevenire; Să spunem că este deja pe deplin atașată la maneci. Atunci ce?

Începeți să o eliminați (sau pe dvs.) din situație și așteptați aproximativ 30 de secunde până când sa stabilit.

Apoi, mai degrabă decât să se întoarcă la ceea ce ați făcut, ați făcut asta, a declanșat atacul manșonului, Redirecționați catelul dvs. la o jucărie adecvată în schimb.

Dacă se întâmplă din nou, repetați procesul după cum este necesar.

Timpurile corecte și greșite pentru a utiliza timpurile de câine

Timpul au un loc și un timp adecvat. Nu toate situațiile pot fi rezolvate cu un scenariu de timp. Iată o rundă de câteva utilizări eficiente și ineficiente pentru timpul de timp.

Probleme pe care outurile sunt eficiente pentru abordarea:

  • Formarea unui cățeluș nu pentru a mușca. Îndepărtați-vă catelul de nippy și învățați-o că Distracție se oprește când începe. Sau, împiedicați-o să se obțină în primul rând Trimite-o la stiloul ei înainte ca nivelurile de excitare să devină prea mari.
  • Formarea unui cățeluș pentru a calma. Când jocul se transformă în mușcături incontrolabile, săpare, sărituri, lătrat sau alte activități distructive, Utilizați timpul să ofere un mediu liniștit, calm, unde poate fi ocupată în schimb cu activitățile corespunzătoare. Mai bine, trimite-o acolo înainte de a nu fi controlată! Adesea, aceste comportamente devin previzibile atunci când acordăm atenție. Catelul meu, de exemplu, devine sălbatic după plimbări și seara.
  • Instruirea unui cățeluș nu pentru a sări sau coaja pentru atenția dvs. Atenția de căutare a comportamentului poate fi, de asemenea, abordată cu o perioadă de timp. Puteți să vă îndepărtați sau să vă eliminați atenția sau vă puteți îndepărta fie singuri, fie cățelușul dvs. complet de la situație.

Probleme pe care outurile nu sunt eficiente pentru abordarea:

  • Instruirea catelusului dvs. pentru a fi singur. Puii nu ar trebui doar să fie lăsați să "plângă." Orice separarea anxietate sau tulburări de izolare pe care o simțea poate fi exacerbată. Noi puii au nevoie de timp pentru a se adapta la noua lor casă și împrejurimi. Câinii sunt foarte sociali și trebuie să învețe să fie independenți și că lăsarea în pace este ok. Ar trebui să facem acest lucru foarte încet și sistematic.
  • Pedeapsa oricărui comportament. Folosirea timpului pentru a pedepsi orice comportament este inutil. Până când este în timp, nu va avea nicio legătură între comportament și consecință. În schimb, recompensați comportamentele pe care le faceți.
  • Potty Training Cuppy. Time-Outs nu sunt același lucru ca și antrenamentul cu crate, deci nu confunda cele două tehnici. Dacă catelul tău are un accident în casă, nu este mare lucru. Nu ar trebui să o pedepsiți niciodată. În schimb, fiți proactivi și luați-o afară pentru pauze de baie frecvent.
TIME-OUTS PENTRU PUPPIURI

Sunt time-outuri dăunătoare pentru puii?

Dacă este implementat corect, Time-Outs nu ar trebui să fie dăunătoare pentru poochia ta. in orice caz, Ele pot fi dăunătoare dacă sunt folosite pentru a pedepsi un catelus, sau dacă sunt utilizate incorect.

De exemplu, catelul dvs. nu cunoaște mai bine "decât să efectueze un comportament nedorit și nici nu înțelege că acțiunile ei sunt" greșite." Asta pentru ca Catelul tău nu poate raționa la fel ca oamenii să poată.

Pentru ea, mușcătura este distracţie, nu gresit.

Și câinii fac ceea ce este în mod inerent recompensat pentru ei. Ea nu are anteriorul să știe că, dacă ea îi controlează doar mușcătura, ea poate evita un timp, mai ales înainte de ao învăța că nu apreciem comportamentul său de mușcătură.

Asa de, Folosind un termen pentru a pedepsi cu patru subsoluri, nu va lucra așa cum credeți că ar putea. Dar utilizarea lor în mod corect nu ar trebui să provoace pooch orice stres sau disconfort nejustificat.

Out-urile funcționează pentru câinii adulți?

Timpurile pot lucra pentru orice câine de orice vârstă. Acestea includ acele scenarii atunci când utilizați termenul ca instrument de prevenire, precum și atunci când doriți să vă învățați Doggo-ul mai mare pentru a opri ceea ce fac prin eliminarea atenției (răsplata).

De exemplu, un Puppper care sare pentru atenție poate fi dat un scurt "timp" de pur și simplu întorcându-se sau plecând, îndepărtând orice contact vizual și nu vorbiți cu ea (nici măcar să spun "nu!".

Odată ce este calmă și are toate labele de pe podea, duș cu atenție ea vrea atât de disperată. Ea va afla în curând că sărituri înseamnă că devii plictisitor, în timp ce stai pe podea înseamnă dragoste și atenție.

Asigurați-vă că tu implementați în mod consecvent timpul. Pentru a avea succes, voi și toți ceilalți membri ai gospodăriei, trebuie să angajați tehnica fiecare și de fiecare dată când afișează un comportament nedorit.

***

Timpurile pot fi utile atunci când sunt executate corect. Utilizați-vă timpul pentru a preveni comportamentele nedorite înainte de a deveni problematice și de a forma obiceiuri bune de la început.

Folosiți ora cu patru subsol? Cum au lucrat pentru tine? Care este locul tău preferat pentru a lăsa puiul tău să se răcească când începe să devină sălbatică? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cuppy time-outs: cum se utilizează timp în formare