25 Cele mai importante medicamente de câine (și când animalul dvs. Are nevoie de ele)

Ca părinți de companie, este responsabilitatea noastră Pentru a oferi câinilor noștri cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Pentru a face acest lucru, este important să fii familiarizat cu unele dintre cele mai esențiale medicamente de câini. Să aruncăm o privire la 25 de persoane în nici o ordine particulară și voi explica de ce sunt atât de benefice pentru tovarășii noștri canini.

Țineți cont doar că nu ar trebui să vă puneți niciodată animalul pe un medicament fără a vă consulta mai întâi cu medicul veterinar. Indiferent dacă intenționați să administrați un medicament împotriva contorului sau căutați prescripții pentru puii dvs., este esențial să comunicați pe deplin cu VET dvs.

Peste contra-medicamente necesită dozare specifică pentru a fi în siguranță și poate interfera cu alte medicamente și condiții de sănătate. Medicamentele cu prescripție necesită o rețetă curentă de la veterinarul dvs. și nu ar trebui să fie achiziționate de la comercianții online la întrebare.

LEGATE DE: Cum de a cumpăra în siguranță PET MEDS (și economisiți bani)

25 cele mai importante medicamente de câine
(Și când aveți nevoie de ele)

Cele mai multe medicamente de câine esențiale

1. Heartworm preventiv

  • Exemple: HeartGard, Trifexis, Sentinel, Interceptor Plus
  • Folosit pentru a trata: Prevenirea infestării pe bază de inimă sau a tratamentului lent de ucidere pentru infecțiile existente de vierme.

De ce este benefic: Câinii pot contracta boala de vierme prin mușcătura unui țânțar infectat. Fără medicamente pentru câini de a ucide viermii de inima înainte de a se maturiza, viermii de inimă va depune în plămâni, inima și vasele de sânge și începe să se reproducă. Deoarece infecția se agravează, daunele de organe începe și poate provoca moartea.

2. Vaccinări rabie

  • Exemple: Nobivac și Rabvac
  • Folosit pentru a trata: Prevenirea rabiei

De ce este benefic: Rabie pot fi contractate prin mușcătură, saliva, rănită proaspătă sau membrane mucoase ale unui animal infectat. Rabies este o boală mortală care poate afecta multe animale, inclusiv pe tine și câinele tău. În Statele Unite, este ilegal să nu vă vaccinați câinele împotriva rabiei, deoarece boala prezintă o amenințare publică. Eșecul de a menține vaccinările regulate de rabie pentru câinele dvs. este pedepsită cu o fină, precum și de închisoare.

3. Preventiv de purici

  • Exemple: K9 Avantix, Frontline, FiProguard, avantajul II
  • Folosit pentru a trata: Prevenirea infestării puricii

De ce este benefic: Preventivii de purici lucrează prin uciderea puricilor odată ce au ingerat produsul pe câine sau inhibă creșterea și dezvoltarea de ouă a puricilor după expunerea la produs. Fără tratament preventiv, puricii vă pot oferi câine, anemie, bartonella, typhus murin și hemofelis mycoplasma.

Recenzii: Cele mai bune picături de purici

4. Bifați preventivul

  • Exemple: K9 Advantix, Frontline, FiProguard, Armor pentru animale de companie
  • Folosit pentru a trata: Prevenirea bolii suportate de bifare prin cauzarea căpușelor pentru a cădea de pe câine

De ce este benefic: Căpușele poartă o varietate de boli potențial mortale care pot fi transmise câinelui dvs. printr-o singură mușcătură. Fără preventivități regulate, câinele dvs. poate contracta boala Lyme, anaplasmoză, ehrlichioza, febra stâncoasă de munte și hepatozozoza americană canin.

Recenzii: Cea mai bună preventivă

5. Nsaid`s

  • Exemple: Carprofen (Novox sau Rimadyl), deracoxib, Firocoxib (predicox), Meloxicam
  • Folosit pentru a trata: Durere, febră și inflamație

De ce este benefic: Așa cum lucrarea NSAID de a reduce inflamația și, în consecință, durerea la om, ei fac același lucru pentru câini. Fără tratament AINSAID câinele dvs. poate suferi durere, mișcarea inhibată, depresia și pierderea musculară din cauza imobilității.

6. Antibiotice

  • Exemple: Enrofloxacina (Baytril), amoxicilină / acid clavulanic (clavamox) și clindamicină (antirube)
  • Folosit pentru a trata: Infecții bacteriene (infecție streptococică, E-coli, Bordetella, Helicobacter)

De ce este benefic: Diferitele tipuri de infecții bacteriene răspund diferit unor tipuri diferite de antibiotice. Este important să vizați bacteriile cu tipul corect de antibiotic pentru ao elimina. Fără tratament, infecțiile bacteriene se pot înrăutăți și pot duce la deteriorarea sau pierderea organelor, infecția sistemică sau chiar moartea.

7. Alte medicamente pentru gestionarea durerii

  • Exemple: Opiace (morfină, codeină, buprenorfină), steroizi (scăderea durerii prin scăderea inflamației) și antidepresive (Elavil și Tofranil)
  • Folosit pentru a trata: Durere

De ce este benefic: Câini, ca oamenii, suferă de durere din mai multe motive - după operație, datorită artritei, după un accident etc. Este la fel de important să gestionați durerea câinelui, deoarece este al tău. Forța și tipul de gestionare a durerii necesari vor depinde de cauza durerii câinelui dvs. și de orice boală în curs de desfășurare. Durerea netratată este inumană și poate duce la lovituri, mușcături sau alte schimbări comportamentale.

Recenzii: Cel mai bun câine de ajutor de ajutor

8. Concluzionați medicul de control

  • Exemple: Fenobarbital și bromură de potasiu
  • Folosit pentru a trata: Convulsii sau epilepsii

De ce este benefic: Câinii cu tulburări de convulsii care sunt lăsate netratate au o tendință de a experimenta o creștere treptată a frecvenței și severității confiscate. Convulsările necontrolate în curs pot duce la deteriorarea creierului și chiar la moarte, motiv pentru care aceste medicamente de câine sunt atât de esențiale.

9. Workers

  • Exemple: Drontal Plus, Panacur, HeartGard, Sentinel și Trifexis
  • Folosit pentru a trata: Diverse tipuri de viermi, inclusiv viermii rotunzi mari, viermi, viermi și viermi

De ce este benefic: Există diferite tipuri de viermi care pot lua reședința în corpul câinelui vostru. Mulți dintre acești paraziți contribuie la diaree, pierdere în greutate, malnutriție, vărsături și chiar sângerări gastrointestinale. Dacă este lăsată netratată, câinii pot să cedeze infestărilor severe de vierme. Puii tineri, câinii vârstnici și câinii cu sisteme imunitare suprimate sunt deosebit de susceptibile la deteriorarea rapidă din cauza infestării viermi.

RecenziiCel mai bun câine Dewormer Review

10. Spălați urechile

  • Exemple: Virbac Epi-Otic
  • Folosit pentru a trata: Infecții ale urechii și pentru îngrijirea preventivă a urechilor

De ce este benefic: Câinii cu anumite tipuri de urechi (droopie sau penduloasă) suferă frecvent infecții ale urechii. Aceste infecții se datorează umidității și căldurii care se blochează în urechi și drojdie de reproducere sau bacterii. Spălarea urechilor cum ar fi Virbac Epi-Oic Cleanse și uscați canalul urechii pentru a elimina existența și a preveni viitoarele infecții ale urechii. Infecțiile urechii netratate pot duce la perforarea tamburului urechii și la surditate.

RecenziiCele mai bune tratamente de infectare a urechii pentru câini

11. Insulină

  • Exemple: Vetsulin
  • Folosit pentru a trata: Diabet

De ce este benefic: Ca și cu oamenii diabetici, necontrolați Diabetul la câini poate duce la orbire, pierdere în greutate, sete crescute, niveluri ridicate de glucoză și cetoacidoză mortală. Insulina este produsă în mod natural de către organism și controlează nivelurile de zahăr din sânge. Câinii diabetici nu produc suficientă insulină care determină fluctuația nivelului zahărului din sânge. Vestersulin este un medicament injectabil care funcționează ca o formă sintetică de insulină.

12. Inhibitori Ace

  • Exemple: Enalapril (enacard, vasotec), Benazepril (Lotensin), Lisinopril (Printevil, Zestril)
  • Folosit pentru a trata: Insuficiență cardiacă, tensiune arterială ridicată și insuficiență renală ocazional

De ce este benefic: Inhibitorii ACE sau inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei lucrează pentru a preveni îngustarea vaselor de sânge care are ca rezultat o tensiune arterială mai mare. Reducerea tensiunii arteriale în acest mod facilitează funcționarea inimii.

13. Beta-blocante

  • Exemple: Propranolol (Inderal®, Intensol®), Atenolol și metoprolol
  • Folosit pentru a trata: Beta-blocanți sunt utilizați în tratamentul insuficienței cardiace, a aritmiei inimii și pentru reglarea tensiunii arteriale

De ce este benefic: Beta-blocante sunt benefice pentru câini cu insuficiență cardiacă, deoarece încetinesc ritmul cardiac pentru a permite mai mult sânge să umple inima și să crească cantitatea de sânge evacuată cu fiecare contracție.

Fără beta-blocante pentru a regla ritmul inimii, câinii cu aritmie pot leșina, experiența insuficienței cardiace congestive, suferă de fluxul sanguin redus la organele vitale și chiar să moară. Beta-blocante sunt utile pentru tensiunea arterială ridicată deoarece încetinesc ritmul cardiac și necesită o forță mai mică pentru a pompa sângele din inimă, scăzând tensiunea arterială.

14. Antiprozoal

  • Exemple: Metronidazol (Flagyl®) și sulfametoxină (Albon®)
  • Folosit pentru a trata: Infecții protozoare cum ar fi Giardia și Coccidia

De ce este benefic: Infecțiile protozoare cauzează, în general, tulburări gastrointestinale semnificative și diaree. Dacă protozoaul sunt lăsate netratate, poate duce la diaree sângeroasă, deshidratare, slăbiciune și letargie. Aceste infecții sunt deosebit de periculoase pentru puii tineri care nu au dobândit încă imunitate împotriva coccidiozei, precum și a câinilor vârstnici sau compromise.

15. Anti-diaree

  • Exemple: LoperaRAMIDE (IMMODIU), izopropamidie, sub-salicilat de bismut, caolin-pectină, propantheline și difenoxilat
  • Folosit pentru a trata: Diaree

De ce este benefic: Diaree în curs de desfășurare poate provoca deshidratare, slăbiciune și dezechilibru de electroliți. Aceste efecte secundare sunt deosebit de periculoase pentru tinerii câini, câini vârstnici și câini cu condiții de sănătate existente sau sisteme imunitare compromise.

Recenzii: Cel mai bun sistem de diaree

16. Dezinfectant / antiseptic

  • Exemple: Clorhexidină, iod de povidonă
  • Folosit pentru a trata: Zgârieturi, răni minore, tăieturi și utilizate pentru a steriliza zonele de piele

De ce este benefic: S-ar putea să nu vă gândiți la acestea ca medicamente de câine, dar ele sunt folosite pentru a preveni infecția bacteriană a rănilor sau a tăierilor chirurgicale, este important să dezinfectați zona cu atenție. În timp ce unii oameni recomandă peroxid de hidrogen pentru aceasta, este prea caustică și poate deteriora țesutul, astfel încât clorhexidina și iodul sunt preferate. Fără dezinfectate, bacteriile pot fi introduse într-un sit steril sau pot fi ținute în rănile existente și rezultă în complicații.

RecenziiCele mai bune tratamente de infectare a pielii pentru câini

17. Steroizi

  • Exemple: Prednison, prednisolon, dexametazonă și triamcinolonă
  • Folosit pentru a trata: Pentru tratamentul durerii, inflamației, reacțiilor alergice și tulburărilor autoimune

De ce este benefic: Steroizii lucrează prin suprimarea sistemului imunitar. Acest lucru încetinește sau oprește orice reacție alergică, inflamație și durere legată de inflamație. Aceste medicamente de câine pot fi periculoase, deoarece suprimă sistemul imunitar, dar când sistemul imunitar este hiperactiv, acest lucru este necesar.

18. Antihistaminice

  • Exemple: Benadril (difenhidramină), atarax / vistariel (hidroxizină), chlortrimeton (clorfeniramină), tavist (clemastină), periactină (cypheptadină), Temaril (trimeprazină)
  • Folosit pentru a trata: Reactii alergice

De ce este benefic: Reacțiile alergice variază de la neplăcut la punerea în pericol și includ mâncărime, umflături și probleme de respirație. Fără tratament cu antihistaminice, aceste simptome pot agrava și diminua calitatea vieții. Luând o precauție specială cu Meds alergici pentru câini este de obicei necesară, precum și o consultare cu un veterinar.

Notă: Pentru reacții alergice grave și care pun viața în pericol, antihistaminice sunt ineficiente și epinefrina este în general administrată în schimb.

19. Medicamente anti-anxietate

  • Exemple: Alprazolam, amitriptilină, buspirone, clomipramină, lorazepam
  • Folosit pentru a trata: Anxietate

De ce este benefic: Câinii cu anxietate dezvoltă adesea comportamente distructive, expunerea comportamentelor de auto-mutilare, sunt deprimate și pot să se prăbușească sau să muște. Medicamente pentru anxietate pot reduce aceste tipuri de simptome sau le poate elimina complet și dau câinelui dvs. o calitate mai bună a vieții.

Recenzii: Cele mai bune ajutoare de anxietate

20. Suport comun

  • Exemple: Glucozamină, MSM, Chondroitin
  • Folosit pentru a trata: Pentru a menține articulații sănătoase și pentru a trata simptomele artritei și rigiditatea articulațiilor

De ce este benefic: Ca și oamenii, câinii pot dezvolta artrită și articulații dureroase; Acest lucru este deosebit de obișnuit în câinii de rasă mai mare. Suplimentele de sprijin comune pot contribui la menținerea sănătății comune existente și pentru a ușura circulația articulațiilor artritice prin lubrifiere.

Recenzii: Cel mai bun sprijin comun

21. Medicamente de incontinență

  • Exemple: Proin
  • Folosit pentru a trata: Incontinenţă

De ce este benefic: Incontinența câine Meds lucrează pentru a strânge mușchiul sfincterului pe vezică pentru a ajuta la controlul scurgerii urinei. Fără medicamente de câine, incontinența este neplăcută, precum și nesănătoasă pentru dvs. și câinele dvs.

22. Levothyroxină

  • Exemple: Tiro-tab-uri, soloxină și levocrină
  • Folosit pentru a trata: Hipotiroidismul

De ce este benefic: Atunci când tiroida este sub funcționată, nu este în măsură să producă hormoni necesari care controlează frecvența cardiacă, temperatura corpului și metabolismul. Fără suplimente cu hormon tiroidian sintetic, hipotiroidismul poate duce la oboseală, creșterea în greutate, pielea uscată și constipația.

23. Diuretice

  • Exemple: Furosemide, HCTZ, Spironolactone.
  • Folosit pentru a trata: Constructii de fluid, insuficiență cardiacă congestivă, edem pulmonar, boală renală și umflarea țesuturilor.

De ce este benefic: O acumulare a fluidului în orice zonă a organismului are ca rezultat funcționarea de organe cu afectare, a adăugat stresul asupra pielii și a problemei de respirație printre altele. Fără tratament cu medicamente de câine pentru a promite o ieșire crescută a fluidului, construirea de fluid poate provoca chiar moarte.

24. Selegiline HCl

  • Exemple: Anipryl
  • Folosit pentru a trata: Disfuncția cognitivă canină și unele tipuri de boală Cushing

De ce este benefic: Câini cu Disfuncția cognitivă canină Experimentați simptomele comune pentru Alzheimer și senilitatea la om. Acești câini prezintă o scădere semnificativă a calității vieții și fără tratament, ele sunt nefericite. Câinii cu boala lui Cushing netratată pot dezvolta condiții de viață amenințătoare, cum ar fi insuficiența renală, insuficiența hepatică, insuficiența cardiacă și infecțiile cronice.

25. Regulatorul nivelului de calciu

  • Exemple: Calcitriol
  • Folosit pentru a trata: Hipoparatiroidismul și boala renală.

De ce este benefic: Calcitriolul reglează nivelurile de calciu în sânge prin creșterea absorbției calciului în intestine. Acest lucru este benefic pentru câinii cu niveluri scăzute de calciu care rezultă din hipoparatiroidismul.

Calcitriolul este ultimul dintre medicamentele de câine pe care aș dori să le menționez, dar proprietarii de animale de companie sunt mai puțin familiarizați cu ea. Este, de asemenea, benefic pentru reducerea concentrației hormonilor paratiroidieni la câinii care au o boală renală cronică. Acest lucru este benefic deoarece câinii cu experiență de boală renală este nivele anormal de ridicate ale hormonului paratiroidian.

Doriți să împărtășiți acest lucru?

25 cele mai importante medicamente de câine de ce și când câinii au nevoie de ei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Cele mai importante medicamente de câine (și când animalul dvs. Are nevoie de ele)