Să vorbim: cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

Câinii ajută oamenii în nenumărate căi. Câinii special instruiți lucrează alături de ofițerii de poliție, pompieri și personal militar. Ei ajută, de asemenea, oamenii cu dizabilități fizice, mentale și emoționale și acum știm Cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului.

Cancerul este o boală devastatoare care afectează practic toată lumea într-un fel sau altul. Dacă nu ați fost diagnosticat cu boala, există o șansă bună ca cineva să fie aproape de dvs. a fost - poate chiar dvs iubitul animal de companie. Cancerul nu este o boală specifică umană. Efectează câinii în același mod ca și oamenii.

Să vorbim: cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

Câinii ajută la lupta împotriva lui Caner în mai multe moduri. Învățând multe de la studierea cancerelor canine, câinii special instruiți pot să miște acum cancer la om și câinii de terapie ajută chiar la îmbunătățirea vieții oamenilor care au fost diagnosticați cu cancer.

LEGATE DE: Cum câinii ajută oamenii: 5 cele mai bune povești

Cancerul canin studii

Interesul pentru oncologia comparativă - studiul cancerului în toate speciile - a crescut constant în ultimii ani, iar o mulțime de cercetare se face la câini. De la A Câine de viață este mult mai scurt decât un studiile clinice ale omului, efectuate pe canini ar putea raționa anii de pe procesul de cercetare și să facă procesul mult mai puțin costisitor.

Cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

În 2005, a fost finalizată cartografierea preliminară a genomului canin. Aceasta a fost o avansare uriașă în medicina veterinară. Câinii diagnosticați cu cancer primesc acum multe dintre aceleași tratamente ca și omul, inclusiv radiații, chirurgie și chimioterapie. Un vaccin de melanom canin este pe piață acum datorită acestei cercetări, iar multe alte vaccinuri de melanom sunt, de asemenea, în lucrări.

Oamenii de știință lucrează, de asemenea, la conectarea legăturilor dintre marcajele tumorale împărtășite de oameni și câini. De asemenea, încearcă să găsească Genele care determină ca anumite rase să fie mai susceptibile la anumite tipuri de cancer. Această cercetare ar putea duce în cele din urmă la informații despre motivul pentru care unele cancere umane sunt transmise genetic prin familii.

Cercetările efectuate în studiile clinice Canine oferă oamenilor de știință indicii despre dezvoltarea cancerului și despre tratamentele posibile. Cercetarea cancerului este, de asemenea, efectuată pe șoareci, dar șoarecii nu dezvoltă boala în mod natural; trebuie să fie indusă. Prin urmare, observarea dezvoltării și progresiei cancerului la câini este mult similară cu modul în care boala se comportă la om și, la rândul lor, mai benefică în domeniul oncologiei comparative.

Cancer Sniffing Caninii

S-ar putea să sune prost, dar în cazul în care nu ați auzit, Câinii pot mirosi cancerul la om. Câinii pot mirosi în părți pe trilion. Acum știu că probabil nu înseamnă prea mult pentru tine, așa că lasă-mă să-mi explic așa. Un CC, care este mai mic de o picătură, de sânge ar putea fi diluat în cantitatea de apă pe care este nevoie pentru a umple 20 de piscine de dimensiuni olimpice și un câine ar putea detecta în continuare sângele!

LEGATE DE: Comparația asigurărilor de animale de companie: Care este cea mai bună asigurare pentru animale pentru câini?

Sună nebun, dar mulți oncologi spun că pot spune când un pacient are cancer de stadiu 3-4, pentru că pot mirosi pe respirația persoanei. Indiferent dacă este cazul sau nu, cancerul cel mai cu siguranță are un miros unic și unii experți au instruit câini pentru ao identifica.

Unii câini pot identifica cancerul la un pacient atunci când este în stadiul 0, ceea ce înseamnă că nu este chiar detectabil de medicina modernă încă.

Cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

Acolo sunt studii care dovedesc că câinii pot detecta cancerul prin miros. Cercetătorii încearcă în prezent să utilizeze aceste informații pentru a crea un Breathalyzer care poate detecta cancerul încă mai devreme ca și nasul unui câine. Până în prezent, caninele sunt în plumb.

Câinii de serviciu ajută oamenii diagnosticați cu cancer

Înțelegerea modului în care câinii ajută la lupta împotriva cancerului nu este la fel de simplă ca ceea ce contribuie la domeniul medical. Există o terapie și câini de serviciu instruiți, ajutând la pacienții cu cancer în întreaga lume în fiecare zi. Care ar putea fi, probabil, cea mai semnificativă contribuție la luptă.

Desigur, orice iubitor de câine vă va spune că sprijinul emoțional pe care îl primesc de la un câine poate, de obicei, să bată sprijinul primit de oameni. Câinii nu ne judecă. Nu avem nici un motiv să simțim conștient de sine in jurul lor. Ele sunt absolut cel mai bun sprijin pentru o persoană care se luptă cu un diagnostic terminal.

Suportul oferit de companiile noastre canine oferă:

  • relaxare
  • un sentiment de siguranță
  • socializare
  • distragerea
  • o senzație tactilă (sentimentul de a mângâia un câine eliberează endorfine care mai mici stres și vă îmbunătățește starea de spirit)

De asemenea, câinii de serviciu pot fi, de asemenea, o mână de ajutor pacienților care încearcă să devină mai independentă de ce se recuperează din tratamente sau chirurgie cancerului. Ei pot ajuta pacienții să se simtă slabi cine ar putea avea nevoie de ajutor pe jos sau în picioare. Câini de serviciu pot transporta pachete, alimente sau alte obiecte și pot porni, de asemenea, luminile și ușile deschise.

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie: Cum să vă certificați câinele

Acest tip de ajutor poate fi pivotal într-un proces de recuperare a pacientului cu cancer. Studii au fost făcute pentru a dovedi că câinii pot beneficia de oameni trecând prin tratamentul cancerului. Fie că oferă ajutor fizic sau ajutor emoțional, este sigur să spunem că având un câine în jurul valorii de un impact mare asupra bunăstării unui pacient cu cancer.

De la a ne ajuta să aflăm despre boala în sine pentru a oferi fizic ajutoare celor care se luptă cu tratament, cel mai bun prieten al omului încearcă să ne ajute să luptăm această boală teribilă. Înțelegerea modului în care câinii ajută la lupta împotriva cancerului este un proces continuu. Noua cercetare se face in fiecare zi si suntem siguri ca sa vedem noi descoperiri legate de canine in viitor.

Acum e rândul tău

Aveți o poveste despre o canină care îi ajută pe un iubit care trece prin tratamentul cancerului? Ați semnat câinele dvs. pentru un studiu clinic axat pe cercetarea cancerului? Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți experiența dvs. în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului