Puppisul talentat va ajuta la combaterea terorismului în franța

Puppisul talentat va ajuta la combaterea terorismului în Franța

Săptămâna trecută, Am scris despre motorină, Câinele de serviciu de poliție care și-a pierdut viața în linia de serviciu în Paris, Franța. Diesel a fost un malinois belgian, a cărui slujbă a fost să intră, să-și asigure pericolul unei situații potențial care pun viața în pericol și să găsească orice capcane în fața echipei sale umane sa mutat. 

În acest timp de pierdere teribilă și lupta continuă a terorismului, ca un spectacol de sprijin, autoritățile Rusiei au oferit un puppy de poliție K9 în Franța.

Dobrynia, un cățel de păstor adorabil, se îndreaptă spre Franța. Numit după un erou al folclorului rus cunoscut pentru puterea, curajul și bunătatea lui, Dobrynia este trimisă pentru a ajuta "în lupta împotriva terorismului", au declarat oficialii guvernului rus.

Potrivit unui Tweet, ministerul de interne rusești a spus: "Acest câine va fi înmânat Franței într-un testament de solidaritate cu oamenii francezi."

CE CHIE SERA REMIS à LA FRANCE EN TEMOIGANGE DE LA SOLIDARITÉ #Paris #Jesuisparis #Parisattacks #politie #știri pic.stare de nervozitate.COM / Z1RNGD5QDB

— Сайт мвд России (@mvd_Official) 20 noiembrie 2015

Vorbește despre un cadou uimitor cu un înțeles imens!

Potrivit paginii Facebook a Ministerului de Interne rusești, catelul "este personificarea forței, a bunătății, a curajului și a altruismului."Este un semn din partea Rusiei în Franța că sunt foarte serioși în ceea ce privește creșterea alianței lor deja puternice; o formă de sprijin care este plină de semnificație și bunătate.

Cine ar fi crezut că un catelus ar putea însemna atât de mult în lumea noastră astăzi? 

Aici suntem în anul 2015, lumea devine un loc din ce în ce mai înfricoșător: oamenii care se împușcă reciproc peste furia rutieră, o fetiță lipsește mai puțin de 30 de minute și se găsește mort și multe alte povestiri incredibile pe care le auzim în fiecare zi. Se pare că uneori, lumea devine un loc periculos de a trăi.

LEGATE DE: De unde a venit acest poliție K-9?

Apoi, aveți Rusia care dorește un catel în Franța ca un spectacol de sprijin și companie în lupta împotriva teroriștilor. Pur și simplu arată că, indiferent cât de nebun devine lumea, câinii au încă capacitatea de a ne lumina ziua și de a construi unele dintre cele mai puternice legături imaginabile.

De-a lungul istoriei, Câinele a dezvoltat numeroase sensuri și simbolismul. Câteva includ loialitatea, inteligența, protecția, cooperarea, asistența și comunitatea. Acestea sunt lucrurile pe care Rusia le oferă Franței în timpul acestui timp devastator.

Маленький четвероногий полицейский))

O fotografie postată de Елена Алексеева (@eialeks) pe

Câinii sunt de fapt nerăbdători să servească. Acest catelus va avea un loc mare, cu un rol important în multe vieți. În plus față de legătura dintre țări a ajutat să formeze, el va salva, de asemenea, nenumărate vieți, va servi bine țara și va ajuta la capăt atacurilor teroriste sau cel puțin unul dintre ei.

Dobrynia va fi instruit să se miște materialele ilegale, să urmărească criminali, să caute clădiri pentru explozivi și să facă alte locuri de muncă ofițerii umani nu pot face. Oamenii nu pot alege mirosuri ca câinii pot; Prin urmare, ei pot face un loc de muncă mult mai rapid și mai precis decât un om.

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Numai prezența unui câine de poliție poate schimba situația. Mulți suspecți știu că nu pot scăpa sau raționa cu câinele care împiedică confruntările fizice.

La fel ca orice alt ofițer de poliție, Câinii de serviciu au și forme de protecție. Multe sunt echipate cu veste rezistente la probă / puncție rezistente la puncție și mașinile echipei au ușile de deschidere controlate la distanță, astfel încât câinele poate fi eliberat din Afar dacă este necesar.

Dacă vă confruntați vreodată de un câine de poliție sau militar, cel mai sigur lucru de făcut este să ascultați manipulatorul. Câinele este extrem de bine pregătit, are o legătură neîngrădită cu manipulatorul lor și va face ceea ce întreabă umană.

Când Dobrynia este suficient de mare pentru a se retrage, se va găsi înapoi în casa unuia dintre manipultorii săi anteriori pentru a se bucura de restul zilelor sale. Până atunci, are amprente mari labe pentru a umple. El face lumea un pic mai sigur pentru nu numai oamenii din Franța, ci pentru noi toți. El este un pic important mic!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppisul talentat va ajuta la combaterea terorismului în franța