Omul refuză să facă un serviciu comunitar după mușcarea câinelui său

Omul refuză să facă un serviciu comunitar după mușcarea câinelui său

Și el a numit-o puuuuppy loooove ..Acea melodie veche poate să sune în casele bătrânilor noștri, dar pentru un proprietar de animale de companie statului, a fost apărarea lui împotriva unei taxele de cruzime ale animalelor presate împotriva lui. Moshe Sharon, proprietar al unui adorabil de șase luni York Pup numit Shakshuka, Pled & # 8220; Nu este vinovat & # 8221; După mușcarea urechii lui Yorkie atât de mult încât a dezvoltat un hematom care mai târziu a cerut o atenție medicală.

El a spus judecătorului că a fost un act de dragoste și # 8221; și nu violența împotriva poochiei și că nu poate să o facă să o muște (încercați cu o pisică și veți fi norocoși să plecați într-o singură bucată & pedeapsa servită). Incidentul a avut loc cândva între 7 noiembrie și al 11-lea, potrivit dosarului de declarație, care, de asemenea, a declarat că Sharon a adus puiul la st. Francis Animal Spitalul Câteva zile mai târziu, unde a continuat să mai mângâie pe urechile lui Pooch Pooch & # 8230; Ia tipul ăsta un biscuit câine!

Până când a căutat asistență medicală pentru Shakshuka, urechea câinelui a fost deja plină de sânge și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală imediată pentru a ameliora durerea și umflarea.

Omul refuză să facă un serviciu comunitar după mușcarea câinelui său

La 2 februarie 2016, Sharon a fost arestat pentru un număr de tortură și rănire unui animal. Cu toate acestea, el a fost capabil să pledeze această taxă la o taxă minoră de conduită pe 10 iunie. Acest motiv de acord înmoaie lovitura, oferindu-i o amendă mică de 250 de dolari, cincisprezece zile de serviciu comunitar și să nu aibă privilegiul de a deține un alt animal timp de trei ani (ce va face pentru gustări?).

LEGATE DE: 10 rase de câine străine pe planetă

Deși vampirul Wanna nu prezintă nici o remușcare și refuză să facă serviciul comunitar (afirmând că va reduce în timp cu fiul său), continuă el Stați pe întreaga guză de dragoste. Sigur. Ce părintele de companie nu a luat o bucată din bebelușul lor iubit în numele afecțiunii? Știu că-mi iubesc prea mult animalele, am adesea gnaw pe părțile corpului lor doar pentru a le spune cât de mult îmi pasă. NU!

Omul refuză să facă un serviciu comunitar după mușcarea câinelui său

Din fericire, această mică victimă a fost relocată de Upstate (pentru protecția ei) și sperăm că poate renunța la vechiul ei nume, precum și memoria dinților ei de proprietari anteriori care vin la cap. Deci, pentru toți iubitorii de câini care nu pot ajuta decât să muște acea fată drăguță a catelusului tău adorabil, ia o lecție de pe acest nebun greșit.

Aș sugera, de asemenea, să-ți faci o nouă jucărie de mestecat, poate unul cu un ghemuit sau o blană falsă pe ea. Câinii nu sunt destinați pentru mestecarea oamenilor! Să le iubim așa cum a fost intenționat. Cu o mulțime de nutriție bună, plimbări în parc și dragoste care nu doare sau nu pot fi considerate o crimă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Omul refuză să facă un serviciu comunitar după mușcarea câinelui său