Petiția este în circulație pentru a sparge vânzarea produselor de destinație falsă

Petiția este în circulație pentru a sparge produsele de câine de serviciu fals

Câinii de service sunt identificați cu etichete speciale, veste, hamuri și leashes. Aceste produse ar trebui să fie vândute numai proprietarilor de câini care au nevoie de ele pentru animalele de serviciu, dar, din păcate, este mult prea ușor ca oamenii să le cumpere și să le folosească pe animale care nu sunt instruiți corespunzător ca câini de serviciu. Un grup non-profit din California este în căutarea de a schimba acest lucru.

Northwest Battlefield Buddies este un non-profit care ajută veteranii din California cu PTSD. Ei fac acest lucru prin partenerul cu un câine de serviciu instruit, fără costuri. Organizația a început să vadă un număr din ce în ce mai mare de cazuri în care oamenii au cumpărat unelte de serviciu de serviciu online și să o pună pe un câine neinstruit.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Această practică este foarte periculoasă, deoarece acești câini neinstruiți nu sunt obișnuiți să fie în locuri publice cu mulțimi mari. Ei nu sunt instruiți să se ocupe de situații ca acesta și lucrurile pot ieși din mână foarte repede.

Pentru a ajuta la oprirea acestei probleme, prietenii de bătălie de nord-vest a început să circule o petiție pentru a încerca să obțină Departamentul de Justiție al Statelor Unite pentru a sparge aceste produse false de câini. Shannon Walker, președinte și fondator al grupului non-profit, spune că vede canini în locuri publice tot timpul care nu sunt cu siguranță instruiți să fie un câine de serviciu.

Petiția este în circulație pentru a sparge produsele de câine de serviciu fals

Ea spune că acești câini sunt ușor de observat, deoarece de multe ori vor acționa Hyper din cauza suprasolicitării. Ea spune că ai putea observa tragând pe o lesa, lătrat, whining sau alte comportamente pe care câinii de serviciu nu le fac.

Mai multe alte organizații se alătură luptei, de asemenea. Canine însoțitori pentru independență, Un alt grup non-profit, oferă câini de serviciu persoanelor cu dizabilități. De asemenea, aceștia circulă o petiție, care are în prezent peste 30.000 de semnături, îndemnând Departamentul de Justiție să facă ceva cu privire la problema crescândă privind vânzarea de produse de destinație falsă.

Parlamentarii din Oregon au propus deja un proiect de lege care ar implica guvernele locale care emite certificate oficiale câinilor de serviciu instruiți, iar apoi angajații la unitățile publice ar putea cere să vadă certificatul înainte de a lăsa câinele să intre.

LEGATE DE: Certificarea antrenorului câinilor: Ghid pentru începători

Cu toate acestea, nu toți membrii industriei pentru câini de serviciu sunt la bord cu o clipă cu ridicata pe Vânzarea de echipamente pentru câini de service. Unele dintre aceste animale sunt instruite în casă și nu trec prin clasele tradiționale pe care majoritatea câinilor de serviciu le iau.

În mod similar, Animale de sprijin emotionale (ESA) aduce confort și calm la persoanele care au o anxietate severă în public, iar aceste animale nu sunt obligați să aibă nici o formare formală. Pentru a opri vânzarea produselor de destinație falsă, ar trebui să fie puse în aplicare multe reguli pentru a se asigura că fiecare persoană care are nevoie în mod legitim aceste produse ar putea să le achiziționeze.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petiția este în circulație pentru a sparge vânzarea produselor de destinație falsă