Băiat și câine pentru totdeauna imortalizate în paginile anuarului

Băiat și câine pentru totdeauna imortalizate în paginile Anuarului

Câinii de servicii devin vitivelide atât pentru adulți, cât și pentru copii cu limitări diferite. Ei sunt ochii spre orbi, urechile la surzi și o prezență blândă pentru cei ale căror minți sunt obosiți sau nervii sunt înfricoșați.

Cainii de terapie sunt canini loiali si bine instruiti care sunt mult mai mult decât un BFF (cel mai bun prieten blană). Pentru persoanele cu dizabilități, aceste animale sunt esențiale în a-i ajuta să-și recâștige independența.

Seph Ware, un student de gradul șapte care participă la Școala de școală bună În Louisiana, știe exact cât de importantă este îngrijirea și devotarea lui Golden Retriever pe nume Presley. Seph suferă de o condiție congenitală cunoscută sub numele de Duchenne distrofie musculară, care limitează foarte mult mobilitatea sa actuală și viitoare. Această boală lovește 1 în fiecare 3.600 de băieți și duce la degenerarea mușchilor și o moarte prematură.

Băiat și câine pentru totdeauna imortalizate în paginile Anuarului

LEGATE DE: Service Dog Gear trebuie să aibă: Ce este cel mai important pentru proprietari?

În prezent, cu ajutorul lui Presley, Seph este capabil să navigheze prin sălile de școală și săli de clasă. Companionul său constant este bine primit de studenți și la facultate. Atât de mult, că Presley a fost chiar imortalizat pentru totdeauna alături de proprietarul ei în anuarul școlar.

Această lovitură laterală de inimă nu este primul serviciu de service / proprietar de copii combo pentru a lovi paginile acestui profit, dar pentru acest tânăr băiat și familia lui, este o prețuită Memento de un membru apreciat și iubit al vieții lor.

Ce va face rolul Presley ca progresează boala lui Seph?

Un membru apropiat de familie al meu a suferit, de asemenea, de această condiție teribilă și am urmărit ca tânărul său corp a devenit în curând criptit. Fiecare mișcare a fost cuplată cu mare durere și câteva zile a fost o luptă doar pentru el să iasă din pat sau să se hrănească.

Legate: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Băiat și câine pentru totdeauna imortalizate în paginile Anuarului

Din păcate, nepotul meu nu a beneficiat de un Presley, dar sunt sigur că Seph va avea un nas umed și un sărut nedorit pentru a primi în fiecare zi nouă până când își pune capul în jos pentru odihna sa finală. Îmi pot imagina că Presley va fi în partea lui când ajunge la punctul în care nu are altă alegere, ci să se angajeze în viața de la limitele unui scaun cu rotile.

Ca orice câine bun, Presley va fi acolo pentru a da curajului sepi așa cum se confruntă cu fiecare Fiecare nouă provocare Această boală care amenință viața aduce în viața sa tinere. Pentru toți acești câini minunați și buni oameni care îi antrenează pentru această datorie importantă, spun că bine făcut!& # 8221; Pălării de la acei câini de serviciu care renunță la o viață de A & # 8220; Normal & # 8221; Canine Companion, pentru a deveni o mână dreaptă și # 8220; # 8221; la acei oameni care sunt atât de disperați în nevoie.

Dacă vedeți o persoană cu o terapie sau un câine de serviciu, știți că acești canini fac o mare diferență în calitatea vieții lor. Știți că ei pot fi doar în afara și despre că acest animal le-a dat capacitatea și curajul de a face acest lucru. Ea face o pauză și să regândească vechea zicală a lui, & # 8220;Cel mai bun prieten al omului și # 8221;...Nu-i așa?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Băiat și câine pentru totdeauna imortalizate în paginile anuarului