Proprietarul câinilor de serviciu spune că petco discriminează împotriva celor cu dizabilități

Proprietarul pentru câini de serviciu consideră că politica zonei de îngrijire a PETCO este discriminează împotriva celor cu dizabilități

Câinii de serviciu sunt un loc comun în majoritatea locurilor publice, iar multe unități sunt primitoare și echipate pentru a se ocupa de acești ajutoare de blană în clădirea lor. O politică majoră a zonei de îngrijire a lanțului de animale de companie are un om care luptă pentru drepturile pe care le consideră că au fost încălcate. Acum omul a generat o petiție pentru a stimula Petco să-și schimbe politicile.

Ryan Honick, un bărbat care are paralizie cerebrală, poate fi găsit de obicei cu câinele său de serviciu, Pico, lângă el. De aceea a fost atât de supărat când i sa spus de către angajații PETCO că nu putea să intre în zona de îngrijire cu tovarășul său canin. El a decis să ia chestiuni în propriile sale mâini pentru el însuși și toți ceilalți oameni cu dizabilități cu câini de serviciu.

LEGATE DE: Câinii de serviciu: Ce trebuie să știți

Pico a ajutat Honick pentru ultimele 18 luni. Câinele de serviciu nu este niciodată departe de partea lui. Pico este mai mult decât un animal însoțitor; El ajută la Honick cu sarcini zilnice care altfel ar fi provocări insurmontabile.

Honick spune că legătura pe care o persoană cu handicap o are cu ei câine de serviciu este diferit de ceea ce există între un animal de companie tradițional și stăpânul său. El spune că Pico nu este niciodată mai mult de câțiva metri distanță de el și ajută la ceva ce Honick poate avea nevoie. Pico preia lucrurile pe care le scade, împinge comutatoarele automate ale ușilor, se aprinde luminile și se deschid sertarele și orice altceva că manipulatorul său ar putea avea nevoie de ajutor cu toată ziua.

Proprietarul pentru câini de serviciu consideră că politica zonei de îngrijire a PETCO este discriminează împotriva celor cu dizabilități

Luna trecută, ironic în timpul săptămânii de 25 de ania Aniversarea actului americanilor cu dizabilități (ADA), Honick sa confruntat cu o problemă neașteptată atunci când luați Pico pentru baia și îngrijirea obișnuită. El ia de obicei Pico la Petco pentru ei Servicii de îngrijire, Dar de data aceasta a fost spus de noul manager de magazin că acum ar aplica o politică care nu permite părinților de companie în zona de îngrijire.

Honick argumentează că Pico nu este un animal de companie; el este un câine de serviciu cu o pregătire extinsă. El crede că relația lor de lucru ar putea fi deteriorată dacă sunt separați, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. De asemenea, vrea să fie prezent pentru a vă asigura că câinele nu este greșit, ceea ce ar putea interfera cu relația de lucru a animalelor cu Honick, de asemenea.

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie: Cum să vă certificați câinele

El spune, de asemenea, că legea federală afirmă că el este în controlul câinelui său de serviciu în orice moment, așa că dacă ceva trebuia să meargă prost, Honick ar fi încălcat legea federală. PETCO a răspuns la ancheta de la o stație de știri locală spunând că ei salută toți oaspeții, inclusiv cei cu dizabilități, iar compania se angajează să urmeze Regulile ADA.

În declarație, PETCO a spus că zonele de servicii din saloanele lor de îngrijire nu sunt deschise publicului, în timp ce animalele de companie sunt îngrijite din cauza îngrijorării pentru siguranța animalelor de companie, părinții lor și a angajaților. Honick a creat un site web numit Letpicowork.com pentru a circula o petiție pe care a creat-o pentru a obține petco să-și schimbe politicile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Proprietarul câinilor de serviciu spune că petco discriminează împotriva celor cu dizabilități