Awesome proprietarul florida acceptă doar chiriași cu câini mari

AWESOME Proprietarul Florida acceptă doar chiriași cu câini mari

Proprietarul Florida restricționează chiriașii numai la cei cu câini de rasă mare.

Fiecare câine care deține chiriaș știe cât de greu este să găsești proprietari care vor permite câinilor - în special câini mari. Un lucru pe care nimeni nu se întâlnește vreodată este un proprietar care numai permite chiriașilor câini mari.

Și chiar dacă ați putea găsi unul dintre aceștia, proprietarul nu ar permite niciodată Pitbull.

Până acum.

Jade Rouzeau închiriează-o pe Jacksonville de 3 dormitoare acasă la familiile și acceptă doar chiriași care au câini mari. Dacă acei câini sunt tauri de groapă, ei primesc puncte suplimentare.

Rouzeau, un salvator de câine și un agent imobiliar, are trei câini de la propriul ei, dintre care sunt tauri de pituri - Maccabee, Blanche și Sanburg.

AWESOME Proprietarul Florida acceptă doar chiriași cu câini mari

Ea închiriază casa afară, deoarece soțul ei, Greg, este în Marina și acest rol le-a transferat în Norfolk, Virginia. Ea a spus că oamenii de multe ori nu pot crede listarea atunci când o văd. Ei cred că este prea bun pentru a fi adevărat.

Rouzeau și-a explicat preferința. Ea a spus că, în timp ce este dificil să găsești un apartament când ai un câine, nu este de obicei acea Dificil dacă câinele dvs. este mic. Dacă câinele dvs. este o rasă mare, se poate dovedi imposibil în multe zone. Prin urmare, persoanele cu câini mici sau câinii nu au nevoie foarte mult de închirierea sa spațioasă. Aceasta este filozofia ei.

Casa pe care o închiria este mare, care găzduiește cu ușurință familii și câinii lor mari. De asemenea, conține o curte spațioasă din spate pentru membrii familiei canine să se bucure.

AWESOME Proprietarul Florida acceptă doar chiriași cu câini mari

Aceasta este o favoare incredibilă și potențial de salvare a vieții că Ruzeau face pentru proprietarii de câini. În orice stat, dar mai ales în statul Florida, găsirea unei închirieri care permite taurului de pituri este doar imposibilă.

Deși nivelul de pericol al unui câine a fost dovedit nu fi legat de ceea ce este rasa, Există încă o listă de "rase restricționate" în mod obișnuit, care include adesea tauri de pit, rottweilers, huskies și alte rase similare.

LEGATE DE: 30 cele mai liniștite rase de câine perfecte pentru apartamente sau condos

Mulți chiriași sunt în cele din urmă forțați să-și dea câinii atunci când nu pot găsi o casă în timp, ceea ce îi va permite să aibă câinii lor. Când acei câini se predea la adăposturi, ele riscă eutanasia - mai ales dacă sunt tauri de pit.

Există o organizație nonprofit bazată pe Minneapolis numită Pitul meu este familia Menține A Bază de date de opțiuni de carcasă prietenoasă cu taur de la U peste U.S. Înainte ca casa lui Rouzeau a fost de închiriat, au existat doar două liste în toate Jacksonville, care a permis ca câini de rasă restricționată.

Dacă aveți probleme cu localizarea locuințelor din cauza câinilor dvs., contactați salvarea locală. Mulți vor face câini de bord atâta timp cât proprietarul trebuie să găsească un apartament care să permită întreaga lor familie - inclusiv cele patru picioare incluse.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Awesome proprietarul florida acceptă doar chiriași cu câini mari