Profilul trainerului de cai clinton anderson

Omul și calul

Clinton Anderson este un antrenor popular de cal australian-american, care este bine cunoscut pentru crearea filosofiei de formare "Downownship Horse". Cărțile sale despre el Metode de instruire au fost prezentate în multe articole de magazine ecvestre. Este o televiziune populară și personalitate pe Internet în lumea ecvestră, cu un spectacol de televiziune obișnuit pe RFD-TV, un cablu digital și un canal de satelit. El excursie frecvent u.S., Vorbind despre metodele sale și promovând diferitele sale materiale. Anderson tinde să fie popular cu Western Riders.

Clinton Anderson

Anderson sa născut și a crescut în Cairns, Queensland, Australia. Familia lui ia încurajat să-și urmeze talentul pentru formarea de cai la o vârstă fragedă. În calitate de adolescent, el ucenic cu renumitul clinician australian și trainerul de cai Gordon McKinlay și apoi Ian Frances, un alt antrenor de cal australian australian. După formarea sa australiană, Clinton Anderson a venit în Statele Unite ca intern cu trainerul american de rulare Al Dunning. În 1997, sa mutat la U.S., unde locuiește permanent.

Anderson spune că a iubit caii din momentul în care a văzut pentru prima oară una-Lee, a Măsuri de rasă că bunicul său a cumpărat pentru bunica sa. Ca băiat, el a așteptat cu nerăbdare să petreacă timpul pe ferma bunicilor lui cu calul, învățând cum să-i îngrijească și să o călărească. "Era mândria și bucuria bunicii mele", spune Anderson. "Îmi amintesc încă prima dată când l-am văzut pe Lee și i-am atins nasul - a fost atât de moale catifelată. Bunica mea mi-ar pune pe mine și sora mea pe spatele lui Lee și ne-a condus în jurul pășunii."

El și-a început activitatea de formare în 1998, atingând beneficiile formării bazate pe înțelegerea reciprocă și respectul dintre cai și proprietarii lor, îngrijitorii și piloții. Curând și-a luat cunoștințele pe drum, deținând clinici de instruire pe tot parcursul U.S. și producând DVD-uri pentru a ajuta pe cei care ar prefera să învețe acasă.

Trei ani mai târziu, a creat un program pentru RFD-TV - Horsemanship "- care a prezentat folosirea metodelor sale de formare. Spectacolul prezintă cai neinstruiți care au învățat de la abordarea lui Anderson, iar spectacolul a obținut repede mai mulți spectatori decât oricare altul în rețea. Fox Sports net urmat, producând o versiune de 30 de minute a spectacolului popular în 2011. Curând după aceea, downundermansabile.Televizorul a fost creat pentru a permite vizualizarea gratuită a spectacolului la nivel mondial.

Clinton rămâne activă în cercurile ecvestre începând cu 2018, găzdindu-și spectacolul TV bazat pe Internet și deținând clinici de formare în jurul U.S. El continuă să creeze pachetele de formare și instrumentele care îi ajută să-și păstreze locul în rândul autorităților de formare de cai din țară.

Metoda de scădere a calei

Anderson crede în necesitatea înțelegerii Fiziologie de cai și psihologia fundamentală a motivului pentru care caii fac ceea ce fac. Scopul lui Anderson este de a sparge pregătirea în pași ușor de înțeles, astfel încât proprietarii de cal să se poată bucura de caii lor cât mai mult posibil - abordarea sa este cunoscută sub numele de "Metoda de HorseManship Downunder."Ca parte a filosofiei sale de formare, și-a dezvoltat" opt pași pentru succes ", cu un nivel distinct și un sistem pas cu pas pentru formare. Nivelurile au instrucțiuni simple pentru proprietarul calului și al calului. Fiecare lecție include ceea ce vă puteți aștepta ca calul să facă atunci când este dat un exercițiu specific.

Încurajarea oamenilor să învețe despre îngrijirea, formarea și călăriile de cai la vârstele tinere este o prioritate pentru Anderson. Inspirat de expunerea sa timpurie la cai, el susține că tinerii și caii beneficiază reciproc de învățarea reciprocă în moduri care respectă psihologia fiecăruia.

Instrumentele lui Clinton Anderson

Site-ul Clinton Anderson oferă o gamă largă de cai, echipamente, cărți, DVD-uri și mai mult de vânzare. Multe dintre instrumente sunt disponibile numai pe site. De exemplu, Stickul Handy Stick este un ajutor de antrenament la fel ca morcovi bastoane și este facturat ca "instrument de instruire Clinton`s # 1.În plus, site-ul vinde kituri de antrenament DVD, îmbrăcăminte tematică, bilete la evenimente și clinici și membru în "fără club de îngrijorare."

Cărți

Anderson a publicat o serie de cărți care cuprinde patru titluri.

  • "Stabilirea respectului și a controlului pentru călăreții englezi și occidentali" urmează doi rideri - un englez, unul de vest-prin procesul de învățare și aplicarea metodelor Anderson.
  • "Lecții bine învățate: de ce metoda mea funcționează pentru orice cal" ia o scufundare profundă în filozofia lui Anderson.
  • "Ediția colectorului filosofiei" Detalii 20 de ani de experiență în cai de formare și metodele sale bazate pe psihologie.
  • "Această atitudine câștigătoare" oferă citate și scrieri pe care Anderson le folosește pentru inspirație și motivație.

Realizări și controverse

Anderson are o reputație larg recunoscută pentru a fi capabilă să antreneze caii etichetați ca fiind inevitabil. În 1997, a câștigat futureitatea națională australiană, precum și drumul către provocările inițiale de Colt în 2003 și 2005.

Anderson a intrat sub critica intensă de la mulți oameni din industria ecvestră, care la acuzat că a folosit un limbaj inadecvat, metode abuzive și a pleda violența în videoclipurile sale de formare. În două dintre cele mai controversate segmente ale videoclipului, el spune:

  • "Caii studici sunt ca băieții adolescenți. Din când în când trebuie doar să bați **** din ele...Fiecare om care urmărește acest videoclip acum știe când ai un băiat de 15 ani de 16 ani plin de testosteron și crede că este regele casei, apoi din când în când, trebuie doar să bați ** ** din ele timp de 10 secunde pentru a le reaminti că există o ordine în această afacere."
  • "Acum, femeile care urmăresc acest lucru, știi, mă distrez de acești idioți îmbrățișați de copaci care călătoresc într-o căpărătoare fără nimic...ei trasesc plimbare și sunt aproape de natură. Au auzit ce am spus doar și spun: "Este barbar."Ei nu au pregătit niciodată un cal de știft în viața lor de friggin. Și aș vrea să fie, pentru că ar fi ucis și că ar scăpa de cei mai mulți dintre acești oameni care iau **** din mine."

În afară de limbă și randere din videoclip. Anderson a fost, de asemenea, criticat pentru utilizarea metodelor grele pe care unele simt sunt abuzive pentru cai cu care lucrează. Criticii metodelor sale arată că pare să-și forțeze caii, mai degrabă decât să lucreze cu ei. În general, cu toate acestea, Anderson se bucură de o reputație pozitivă între echivalenții.

Cuvintele lui Clinton Anderson de înțelepciune

Următoarele citate de la Anderson ajută la rezumarea filosofiilor sale asupra formării calului:

  • "Cu instrumentele și instrucțiunile potrivite, puteți transforma calul în partenerul dorit pe care l-ați dorit întotdeauna."
  • "Echitaţie ar trebui sa fie amuzant. Învățând cum să vă controlați calul în orice situație, încrederea dvs. va crește foarte mult. Când sunteți încrezător, vă puteți relaxa și bucurați-vă de parteneriatul dvs."
  • "Fii cât mai blând posibil, dar la fel de ferm după cum este necesar."
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul trainerului de cai clinton anderson