Cele mai bune podcast-uri de antrenament de câine: sfaturi de experți pentru a vă învăța canina!

Cele mai bune podcast-uri de câine

Când nu pot fi câini de antrenament, îmi place să ascult alte persoane vorbesc despre câinii de formare.

Sunt un dependent de podcast destul de mare - între orz de mers pe jos, jogging și excursii rutiere, sunt un ascultător ultra-regulat la mai multe podcast-uri.

Indiferent dacă sunteți un nebun de antrenament câine, ca mine sau doar în mod obișnuit interesat să aflați mai multe despre potențialul catelului dvs., există o podcast acolo pentru dvs. Am explorat podcast-urile de antrenament de câine pe iTunes pentru a găsi cele mai bune pentru dvs!

Ceea ce face o podcast mare de formare a câinelui?

Sunt destul de pretențios despre podcast-urile mele - îmi place să mă consider un cunoscător. Astăzi există atât de multe podcast-uri acolo încât pot fi cu adevărat copleșitoare.

Nu vă faceți griji, am făcut temele de ascultare pentru tine! Nu există niciun motiv să-ți pierzi timpul cu podcast-uri sub-par, așa că sper că această listă cea mai bună poate să te salveze ceva timp.

Atunci când decideți că podcast-uri am vrut să recomand pentru acest articol, mi-am dat seama că am avut nevoie de un anumit sistem pentru a elimina podcasturile cu adevărat mari de la cele "distractive".

În mod specific, această listă este formată din podcast-uri de formare a câinilor care au:

1. Expert gazde. Nu caut "Gândurile lui Joe Mediu pe câinele dvs."Caut experți bona fide de comportament animal care oferă sfaturi utile.

  • Valoare în special a podcast-urilor găzduite de persoane care sunt medicii veterinari sau doctoranzi, implicați în Asociația Internațională a Consultanților Comportamentali Animale și bine-versat în analiza comportamentului aplicat.
  • Pentru că rămân departe de e-gulere și alte metode corective de formare, nu tind să-mi placă podcast-urile găzduite de poliția K9 formatori sau formatori militari.

2. Instruire bazată pe știință. Câteva podcast-uri populare nu au făcut tăierea, deoarece au dat sfaturi de formare care nu a fost bazat în formare etică, blândă, bazată pe știință.

  • Orice podcast-uri care se bazează pe formarea e-guler, formarea bazată pe corecție sau teoria pachetelor au fost tăiate automat.
  • Confuz despre de ce evit aceste lucruri? Citeste totul despre metodele și filozofia mea aici - și elementele de bază ale a ceea ce este în neregulă cu Teoria dominanței Aici.

3. Audio de înaltă calitate. Nu contează cât de bun este conținutul dacă nu îl puteți auzi. De exemplu, în timp ce am găsit o podcast de lucru pe care o iubesc absolut, nu am putut să trec peste calitatea redusă audio, așa că nu a făcut tăierea.

4. Mare ascultare. Sincer, nu pot suporta podcast-uri de brânză. Podcast-uri cu prea multe efecte sonore și anunțuri, prea multă auto-promovare și prea multe explicații vagi îmi dau piulițe. Asta înseamnă că Podcast-ul lui Victoria Stillwell, deși plin de informații bune, nu a făcut tăierea. Nu puteam să-l ascult!

5. Acționabile. Sunt o persoană orientată spre acțiune, literală - așa că nu am tendința de a-și placa podcasturile cu adevărat esoterice. Câteva podcast-uri populare se simt puțin prea mult ca așezarea în jurul barului vorbind despre câini. În timp ce îmi place să fac asta, aș prefera să o fac cu prietenii mei adevărați! Cele mai bune podcast-uri de formare a câinilor sunt cele care îmi afectează efectiv viitoarele sesiuni de formare.

Acum, că știți criteriile mele pentru găsirea celor mai bune podcast-uri de formare a câinilor, să explorăm cele șapte podcast-uri care au făcut tăierea.

Cele șapte cele mai bune podcast-uri de formare a câinilor

După spălarea bibliotecii podcast de ani de zile, acestea sunt cele șase pe care le ascult în mod regulat. Sunt subscris la toate și am auzit fiecare episod din multe. Așa că da, sunt atât de bine!

Pentru corectitudine, nu am încercat să le clasificăm în ordinele favoriților mei (cum aș putea alege?). Tocmai am mers în ordine alfabetică.

1. Academia de formare a animalelor

Animale-antrenament-podcast
  • Numele și afacerea gazdă: Ryan Cartlidge, Academia de Formare Animale, o comunitate de învățare online bazată din Noua Zeelandă
  • Focus: Acest podcast este bazat pe interviuri. Ryan intervievează experții de comportament animal, variind de la doctorand-ul de comportament al animalelor la directorul Zoo-ului San Diego. Întrebările urmează "Odiseea comportamentală a intervievatului" de la introducerea lor la formarea animalelor la locul în care ar dori să vadă câmpul care merge în viitor.
  • Episoadele mele preferate: Faceți clic pentru a calma: vindecarea câinelui agresiv și reactiv și Pedeapsa începe unde se termină cunoștințele
  • Cel mai bun pentru: Hardcore comportament tocilar
  • Laudă: Ryan este vesel, incredibil de cunoștințe și amănunțit. Podcast-ul său este ferm înrădăcinat în principiile analizei și științei comportamentale aplicate. Cel mai bun dintre toți, oaspeții săi au lucrat cu animale de toate tipurile.
  • Critica constructiva: Cel mai mare dezavantaj potențial al Academiei de Formare Animale este că nu este specific speciilor. Dacă sunteți o piuliță de câine care într-adevăr nu-i pasă prea mult de antrenamentul de cai sau viața ca un zookeper, nu veți iubi unele dintre episoade. Unii ascultători se luptă cu accentul Noua Zeelandă din Ryan. Uneori, episoadele sale timpurii se pot simți puțin rigide, deoarece a pus întotdeauna aceleași întrebări în aceeași ordine. Începând cu vara anului 2018, interogarea sa a obținut un pic mai personalizat și variabil.
  • Unde să ascultați iTunes sau Stitcher

2. Cog-câine radio

cog-câine-radio
  • Numele și afacerea gazdă: Sarah Stremming de canin cognitiv, un antrenor de agilitate și consultant de comportament în zona Seattle.
  • Focus: Acest podcast se concentrează asupra cazurilor și considerentelor lui Sarah în lumea formării câinilor. Sarah este un antrenor de agilitate profesională care se concentrează pe ajutorul câinilor care se încadrează în inelul de agilitate. Episoadele sunt departe, din interviuri semi-formale la studii de caz la discuții privind teoria formării câinilor.
  • Episoadele mele preferate: Seria de schimbare a comportamentului eficient (Partea întâi, Partea a doua, și Partea a treia)
  • Cel mai bun pentru: Iubitorii de agilitate
  • Laudă: Radioul Cog-câine mi-a împins într-adevăr gândirea pe niște credințe profund înrădăcinate. Sarah este incredibil de progresiv în metodele de antrenament și cred că podcast-ul ei este singurul din această listă care a avut un efect concret asupra propriilor mele strategii de formare. Gândurile ei despre nimic din viață sunt libere (Partea întâi, Partea a doua), de fapt, m-au determinat să-mi schimb recomandările de formare la Sistem Smart X 50 de instruire. În mod similar, postarea ei intitulată "Crating fericit" mi-a determinat să rescriu recomandările mele Catedra de antrenament.
  • Critica constructiva: Cog-Dog Radio audio uneori lasă ceva de dorit - Sarah înregistrează unele episoade în timp ce mergeți cu câinii ei. Podcast-ul este extrem de interesant, dar nu se încheie întotdeauna cu idei concrete pentru cum să pună aceste lecții în practică.
  • Unde să ascultați: iTunes sau SoundCloud

3. Câine vorbește cu dr. Jen

Dog-Talk-Dr-Jen
  • Numele și afacerea gazdă: Dr. Jen Summerfield de dr. Blogul câinelui lui Jen și serviciile veterinare maro în Virginia de Vest
  • Focus: Dog Talk este destinat să ofere consultanță de comportament ultra-de înaltă calitate pentru proprietarii de animale de companie. Podcast-ul acoperă în mare măsură elementele de bază, cum ar fi pregătirea și rechemarea.
  • Episoadele mele preferate: Anxietatea de călătorie a mașinii și Recheme fiabile
  • Cel mai bun pentru: Proprietarii care tocmai au fost încântați de formare sau de a face față unui comportament specific.
  • Laudă: Dr. Jen este una dintre cele mai cunoscute gazde acolo. Ea este un antrenor veterinar și extrem de savvy. Podcast-ul ei este, de asemenea, cel mai beton și imediat "util" pentru majoritatea proprietarilor.
  • Critica constructiva: Acest podcast este mai vizibil la proprietarii de animale de companie decât formatorii profesioniști pentru câini, astfel încât conținutul ar putea să se simtă puțin plictisitor dacă sunteți un proprietar experimentat care este mai interesat de formarea avansată. Cu toate acestea, Dr. Expertiza lui Jen în partea medicală a comportamentului face revizuirea bazelor de bază 100% merită!
  • Unde să ascultați: iTunes sau la Dr. Site-ul Jen`s

4. Băutură din toaletă

Băutură de la-toaletă
  • Numele și afacerea gazdă: Hannah Brannigan de antrenament Wonderpups în Carolina de Nord
  • Focus: Acest podcast se concentrează pe obținerea profundă în pietrișul de antrenament profesional. Fundalul lui Hannah este ca un antrenor competitiv de ascultare, dar ea nu discriminează subiectele sale.
  • Episoadele mele preferate: Resiliența cu Dr. Patricia McConnell, Frusturarea toleranței, și Puppy Gânduri
  • Cel mai bun pentru: Foarte încântați, formatori Nerdy la orice nivel
  • Laudă: Entuziasmul lui Hannah este contagios, iar episoadele care se scufundă în specificul de formare sunt unele dintre cele mai profunde pe care le-am auzit. Podcast-ul face o treabă excelentă de a acoperi o varietate de subiecte și de a rămâne pe subiect. Mâinile în jos, dacă am avut opțiunea de a obține o băutură cu orice gazdă podcast, aș alege Hannah.
  • Critica constructiva: Uneori, am venit de la un uimitor de băut din episodul de toaletă care mi-a dat lipit cu căștile - dar nu-mi dau seama cum să aplice ceea ce am învățat la antrenamentul meu. Uneori, podcast-ul simte un pic prea in-the-buruienile pentru a fi cu adevărat aplicabile.
  • Unde să ascultați: iTunes sau Stitcher

5. Fenzi Dog Academy Academy Podcast

fenzi-câine-sport
  • Numele și afacerea gazdă: Melissa Breau a Academiei de Sport Fenzi Dog, o școală de formare online
  • Focus: Acest podcast intervievează instructorii Academiei de Sport Fenzi despre formarea câinilor, sporturile câinilor și clasele lor viitoare.
  • Episoadele mele preferate: Praguri și terapie față de management, desensibilizare și contracondiționare
  • Cel mai bun pentru: Oameni care sunt încântați de Intrarea în sporturi de câine. Acest podcast este, de asemenea, minunat pentru oricine are o întrebare sau un scop specific cu câinele lor, deoarece puteți lua adesea o clasă completă online la Fenzi Dog Sport Academy cu oaspeții dvs. preferați podcast!
  • Laudă: Melissa are un mare set de întrebări care pune în pericolul frumos între vânzarea unui curs și oferind o valoare reală prin podcast. Oaspeții ei sunt informați și entuziaști, echilibrați storytime și educație bine.
  • Critica constructiva: Deoarece podcast-ul nu face niciodată seria multi-episod, uneori se poate simți că un oaspete deosebit de cunoștințe este tăiat când moare să aud mai mult. Episoadele mai lungi sau antetele ocazionale ar ajuta la intrarea într-adevăr cu oaspeții extra-interesanți.
  • Unde să ascultați: iTunes sau Stitcher

6. Conversații canine

conversații canine cele mai bune podcast de formare câine
  • Numele și afacerea gazdă: Marissa Martino din Paws și Recompensă de formare a câinilor, Ursa Acree de Canis Major Dog Training, și Kayla Fratt (ME) de formare câinilor de călătorie.
  • Focus: Conversațiile canine sunt găzduite de trei formatori profesioniști de câini și consultanți de comportament. Accentul se pune pe consultanță practică o discuție aprofundată cu experții din domeniu, în special concentrându-se pe problemele de comportament la câini.
  • Episoadele mele preferate: Lucrurile formatorii de câini fac diferit de părinții de companie, Prevenirea reactivității și a agresiunii
  • Cel mai bun pentru: Formatori de câini sau proprietari care iubesc cu adevărat învățarea despre comportamentul câinilor.
  • Laudă: Vreau să recunosc că sunt părtinitoare, ca o gazdă! Conversațiile canine își propune într-adevăr să fie atât practice, cât și profesionale, cu accent pe ajutorul proprietarilor să gândească mai mult ca formatorii. Suntem toți experți și avem o înregistrare excelentă!
  • Critica constructiva: Calitatea noastră de sunet nu este întotdeauna perfectă și ne luptăm cu fluxul în unele dintre episoadele noastre timpurii.
  • Unde să ascultați: iTunes, Spotify, Stitchr, Google Play sau Canina de conversații.

7. Ian Dunbar`s Iwoof Podcast

Iwoof-Podcast
  • Numele și afacerea gazdă: Ian Dunbar de Dogstar Daily
  • Focus: Dogstar zilnic este largă, de la întrebările ascultătorilor la discuțiile despre câinii lui Ian. Dr. Dunbar este unul dintre pionierii de a aduce formarea pozitivă în armă.
  • Episoadele mele preferate: Mitul intenției, Parvovirus versus socializare insuficientă
  • Cel mai bun pentru: Proprietarii de câini cu noi pui sau câini cu probleme de comportament care caută sfat real.
  • Laudă: Ca dr. Jen, dr. Dunbar este un medic veterinar care este incredibil de informat despre comportamentul și partea medicală. Podcast-ul său este Frank, Bazat de știință și amuzant. Am iubit în mod deosebit episoadele întrebării ascultătorilor!
  • Critica constructiva: Unii ascultători se luptă cu dr. Dunbar, accentul britanic al lui Dunbar. Nu ascultați dacă sunteți somnoros! Cea mai mare plângere a mea? Podcast-ul a fost întrerupt în 2016 - dar puteți asculta în continuare șase sezoane de întârziere.
  • Unde să ascultați: iTunes sau la Site-ul Ian Dunbar

Aveți un podcast preferat de antrenament pentru câini pe care l-am pierdut aici? Spuneți-ne totul despre asta! Întotdeauna căutăm mai mult.

De asemenea, verificați-vă Colectia mare de resurse de formare a câinilor la prețuri accesibile Dacă încerci să-ți antrenezi pooch-ul fără a sparge banca.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune podcast-uri de antrenament de câine: sfaturi de experți pentru a vă învăța canina!