Primul camion alimentar pentru debuteile câinilor din suedia

Primul camion alimentar pentru debuteile câinilor din Suedia

Camioanele alimentare au fost populare cu oamenii de ani de zile, dar acum ceea ce pare a fi primul camion alimentar pentru canini sa deschis pentru afaceri pe insula Hipster Stockholm Södermalm. În timpul lunilor de vară, camioanele de alimente ambalați insula, iar în acest an o nouă adăugare a atras atenția proprietarilor de câini și a antreprenorilor deopotrivă.

Vanul mic este pictat într-o nuanță maro strălucitoare și este în prezent parcată în apropierea capitalei suedeze din Stureplan, cel mai bogat cartier din oraș. Magnus Rosengren a visat conceptul de canin bizar în urmă și a adus recent ideea lui la viață.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Antreprenorul a crezut că proprietarii de câini din țara conștientă de sănătate nu li sa oferit alimentele ambalate cu vitamine și ecologice pe care câinii lor le merită. El spune că proprietarii de câini și-au servit tovarășii lor canini Mâncare pentru câini comerciali de ani de zile fără a pune la îndoială cum a fost făcută sau la ce a fost făcută.

Acum, că proprietarii de animale de companie au mai mult de o conștientizare a pericolelor multor ingrediente alimentare de câini comerciali, încep să plângă aceleași standarde înalte pe hrana lor de companie pe care o fac pe alimentele pe care le mănâncă ei înșiși. Rosengren dorește să dea părinților de companie alimentele de cea mai bună calitate pe care le doresc cu confortul de preluare.

Primul camion alimentar pentru debuteile câinilor din Suedia

El crede că compania lui, a sunat Wonderboo, este primul de acest fel din lume. Toate alimentele de câine pe care Rosengren le vinde sunt făcute cu carne proaspătă suedeză și a adăugat calciu și alte vitamine. Fiecare masă este gătită la 122 de grade Fahrenheit timp de 48 de ore, apoi este uscată în aer și plasată în cutii.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Aroma emblematică a lui Wonderboo, Oxul suedez, are un conținut mai mare de grăsimi decât alte amestecuri și folosește oxblood ca unul dintre ingrediente. O altă masă este etichetată ca fiind "lumină" și nu este la fel de densă ca boul suedez. Acest al doilea amestec este comercializat spre rase mai mici. Costurile convenabile de mâncare costă aproximativ 4 USD pe masă.

Didik Reuterswarg, un angajat minunat, spune că afacerea camion alimentar este lentă, dar se ridică pe măsură ce mai mulți oameni învață despre companie și ce fac ei. Ei oferă A Serviciul pentru PET proprietarii de a-și ordona mesele online, și el spune că vânzările la locația fixă ​​a companiei se ridică și. Magazinul lor de vânzare cu amănuntul este, de asemenea, situat în capitala suedeză.

Mâncărurile vin într-un recipient care se dublează ca un castron de câine. Capacul poate fi folosit ca un fel de mâncare, iar masa vine cu un recipient din plastic care poate fi umplut cu apă. Compania oferă, de asemenea, un serviciu de abonament, numit Konderboo Club, pentru a-și salva clienții multiple excursii la magazin sau la camionul alimentar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Primul camion alimentar pentru debuteile câinilor din suedia