Rețetă: cina de crăciun rămasă pentru câini

Dacă sunteți ca mine, căutați Rețete pentru a utiliza toate acele resturi de Crăciun. Probabil ați primit pui, curcan sau poate chiar și niște carne de gâscă rămasă. Și, sunt sigur că aveți o mulțime de legume care iau spațiu în frigider. Acest Cină de Crăciun pentru câini Rețeta poate fi făcută cu ingrediente proaspete, congelate sau rămase.

Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală. Ar trebui să fie servit de două ori pe zi. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 50 de kilograme, el ar trebui să mănânce aproximativ o ceașcă de mâncare dimineața și o ceașcă noaptea.

Amintiți-vă că este extrem de important să vă consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă. Dacă folosiți numai această cină de Crăciun pentru o rețetă de câini pentru a vă oferi pooch un tratament și folosiți unele dintre resturile voastre, nu există nici o problemă. Dar, dacă intenționați să faceți un comutator la alimentele de casă permanent, trebuie să consultați un profesionist.

Cina de Crăciun rămase pentru rețeta câinilorFiecare câine are nevoi nutriționale unice. Proteina recomandată, calciu, grăsimi, carbohidrații, vitaminele și mineralele pe care le are nevoie de corpul lor variază în funcție de:

  • greutate
  • rasă
  • nivelul de activitate
  • Conditio general de sănătaten

Nu pot recomanda această mâncare ca dieta de bază pentru orice câine. Va trebui să adăugați suplimente suplimentare în funcție de cerințele nutriționale ale animalului dvs. Cu toate acestea, după un chat cu veterinarul dvs., sunteți în stare să satisfaceți această cină de Crăciun pentru Rețeta câinilor la nevoile exacte ale puilor.

Cina de Crăciun rămase pentru rețeta câinilor

Cină de Crăciun pentru câini

Ingrediente

  • 1 lire fără piele, pui dezosat
  • 2 lingurite. ulei de cocos
  • 1 ceasca mazăre (am folosit congelat)
  • 8 uncii Butternut Squash (am folosit congelat)
  • 1 ceașcă orez brun neplăcut
  • 1 cană zdrobită patrunjel
  • 1/2 ceasca de pui de pui cu sodiu cu sodiu

Directii

După cum am menționat, puteți folosi rămași, alimente proaspete sau ingrediente congelate în această rețetă. Pentru că am filmat acest ghid video înainte de Crăciun, am folosit legume și pui congelate. Dacă ați gătit pui, curcan, gâscă, rață sau alte răniți din carne de la Crăciun, puteți folosi asta.

Cină de Crăciun pentru câiniNOTĂ: Dacă ați gătit un șuncă de Crăciun, nu îl utilizați ca hrană pentru animalul dvs. de companie. Șuncă și alte carne sărată sunt foarte periculoase pentru animale de companie!

Dacă utilizați carne proaspătă, tăiați-o în cuburi care sunt de dimensiuni de mușcătură pentru câinele dvs. Într-o oală mare, topiți uleiul de nucă de cocos și gătiți carnea până când este complet pregătită. Adăugați mazărea și squash. Dacă legumele sunt înghețate, acoperiți vasul și lăsați-le să se dezghețe timp de aproximativ 2 minute.

Adăugați orezul și bulionul de pui. Gătiți pe căldură medie până când lichidul din oală începe să se fierbe. Reduceți căldura la scăzut, acoperiți și gătiți la scăzut până când orezul este complet gătit (aproximativ 5 minute).

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș pentru până la trei luni.

Citiți următorul: 20 cele mai sănătoase Rețete alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: cina de crăciun rămasă pentru câini