Rețetă: cină de crăciun pentru câinii făcuți cu resturi

Noi găzduim cina de Crăciun la casa noastră. Este minunat să ai o casă plină de familie, prieteni și mâncare uimitoare. Din păcate, cea mai mare parte a alimentelor sunt lăsate în urmă după plecarea familiei și a prietenilor. Folosesc resturile de vacanță pentru a face o cină delicioasă de Crăciun pentru câini.

Înainte de a încerca această rețetă & # 8230;

Este important să consultați un medic veterinar sau un nutriționist canin înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă. Dacă folosiți numai această cină de Crăciun pentru reteta câinilor ca un tratament, nu este o problemă. Dar, dacă intenționați să faceți o Treceți la alimentele de casă Permanent, trebuie să consultați un profesionist în prealabil.

Fiecare câine are nevoi nutriționale unice. Proteina recomandată, calciu, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale pe care corpul le are nevoie de variază în funcție de greutatea, rasa, nivelul de activitate și de starea generală de sănătate.

Nu pot recomanda această mâncare ca dieta de bază pentru orice câine. Va trebui să adăugați suplimente suplimentare în funcție de cerințele nutriționale ale animalului dvs. Cu toate acestea, după un chat cu veterinarul dvs., veți putea să satisfaceți această rețetă la nevoile exacte ale puilor.

Cină de Crăciun pentru câini făcuți cu resturi

Răniți cina de Crăciun pentru câini

Ingrediente

  • 3 lbs. carne de curcan fără piele (lumină și / sau întunecată)
  • 1 cupă de ovăz
  • 1 lb. cartof dulce
  • 2 lingurite. sos de merisoare
  • 1 cană de mazăre
  • 4 lingurite. Turcia Gravy (opțional)

Mărimea porției

Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală a câinelui. Ar trebui să fie servit de două ori pe zi. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 50 de lire sterline, ar trebui să mănânce aproximativ o ceașcă de masă de casă de casă de casă dimineața și 1 cană pe timp de noapte.

Directii

Turcia ar trebui deja gătită, dar va trebui să o distrugeți sau să o tăiați în bucăți care sunt dimensionate corespunzător pentru câinele dvs. Gatiti ovazul conform instructiunilor de pe ambalaj. Am folosit oțel tăiat ovaz, dar puteți folosi orice tip pe care îl aveți la îndemână.

Dacă cartoful dulce este RAW, va trebui să microbiți până când se înmoaie. Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare de amestecare.

Sosul va adăuga calorii inutile. Dacă preferați, puteți lăsa afară.

Puteți folosi resturile de cină de Crăciun, alimente proaspete sau ingrediente congelate în această rețetă. Poti de asemenea face substituții Dacă doriți să utilizați o altă sursă de proteine ​​sau legume. Dacă ați făcut pui, rață sau gâscă pentru cina de Crăciun, nu ezitați să folosiți acest lucru. Dacă aveți alte legume rămase de câine, puteți folosi cele în loc de mazăre.

Notă: Dacă ați gătit un șuncă de Crăciun, nu îl utilizați ca ingredient în acest domeniu sau în alte rețete. Șuncă și alte carne sărată sunt periculoase pentru câini datorită conservanților pe care îi conțin și, în special, cantitatea mare de sodiu.

Depozitare

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș pentru până la trei luni.

Citiți următorul: 20 de câini de Crăciun gustos tratați rețetele

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Rețetă de cină de Crăciun pentru câinii făcuți cu resturi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: cină de crăciun pentru câinii făcuți cu resturi