Cum să înveți un câine la călcâi

Heel comandă pentru câini

Comandamentul Heel este o abilitate frecvent înțeleasă, dar incredibil de utilă pentru orice echipă de câini și de manipulare să aibă. Luând timp pentru a vă învăța pupa, tehnica adecvată de încălcare nu numai că va face plimbări o briză și # 8212; Acesta vă va consolida legătura și vă va solidifica relația dvs. de câine-handler.

Cuprins

  • Ce înseamnă "călcâiul" în formarea câinilor?
  • Loose Leash Walling vs. Heining: Care este diferența?
  • Leash Manners și Siguranță: De ce este important să învățați comanda de călcâie
  • Cum să-ți înveți câinele la călcâi când merg pe jos
  • Pasul unu: Predarea poziției călcâiului
  • Pasul al doilea: Luând pașii înainte
  • Pasul trei: Scoaterea atracției
  • Pasul patru: generalizarea
  • Cât timp va învăța comanda Heel?
  • Cum să înveți un cățeluș la călcâi pe o lesa (este mai greu decât pentru un câine adult?)
  • Formare avansată: Cum să vă învățați câinele să călcați în afara lesa
  • Provocări comune de predare a comenzii de călcâi
  • 1. Te-ai mutat prea mult, prea repede
  • 2. Mediul este prea distragător
  • 3. Sesiunea de instruire a continuat prea mult timp
  • Cum să înveți un câine încăpățânat la călcâi
  • Instrumente ale comerțului: produse utile pentru predarea câinilor la călcâi
  • Cum să utilizați un baston de călcâi
  • Cum să utilizați un clicker pentru predarea călcâiului
  • Cum se utilizează tratate la predarea călcâiului
  • Instrumente aversive: de ce nu merită probleme
  • Concurență Heining: Cum este diferită și cum mă antrenez pentru asta?

Ce înseamnă "călcâiul" în formarea câinilor?

Poziția călcâiului câinelui este descrisă ca câinele care merge pe partea stângă a manipulatorului său cu capul sau umerii paralel cu picioarele mâinii. În această poziție, câinele este direct lângă manipulatorul său - nu în fața și în spatele lui.

Câine de câine
Antrenor de câine când se antrenează cu câine de herder

Comanda Heel este deosebit de importantă într-o varietate de sporturi și concursuri pentru câini, cum ar fi Instruirea Schutzhund. Schutzhund este germană pentru "câine de protecție", iar comanda de călcâi în limba germană este agitație (pronunţat foos).

Loose Leash Walling vs. Heining: Care este diferența?

Principala diferență dintre mersul pe jos și călcâiul este că în timp ce călcâiul este a comanda, Louci de mers pe jos de mers pe jos este a comportament instruit.

Comanda de călcâi direcționează în mod specific un câine pentru a intra și a rămâne în poziția călcâiului în timp ce mergeți.

Loose de mers pe jos, pe de altă parte, este comportamentul implicit al unui câine nu tragere în timp ce pe o lesa. Câinele poate sta pe ambele părți și se poate plimba în fața sau în spatele manipulatorului său.

Predarea câinelui comanda Heel

Leash Manners și Siguranță: De ce este important să învățați comanda de călcâie

In timp ce Lose de mers pe jos este o abilitate importantă pentru orice câine care să știe, călirea este la fel de importantă.

Loose Leash Walking permite unui câine să exploreze și să interacționeze cu mediul său. În mod inevitabil, cu toate acestea, câinele dvs. va veni peste ceva în mediul său că aveți nevoie de el să scape imediat de la.

Fie că este un obiect ascuțit pe trotuar, gunoi sau alimente pe pământ sau un alt câine de intrare, având comanda de călcâie în repertoriul dvs. este esențială.

Fiind capabil să-ți suni câinele înapoi la partea ta într-o clipă și să te concentrezi pe tine este un instrument neprețuit.

Un câine care se concentrează pe intrarea și starea în poziție este mai puțin probabil să reacționeze la mediul său sau să ingerați ceva toxic. Heining-ul poate fi, de asemenea, folosit pentru a apela direct câinele direct în partea dvs. pentru a evita lucrurile periculoase cum ar fi sticla spartă sau vehiculele în mișcare.

Comanda Heel este un instrument fantastic versatil. Heining-ul necesită câinele dvs. la Multitask Mental și fizic. Pentru a rămâne în călcâi, poziția, câinele trebuie să se concentreze asupra voastră, ceea ce face corpul său, unde stă în picioare și mai mult.

Amestecul de energie mentală și fizică fiind consumat dă câinelui un antrenament bine rotunjit, care poate reduce stresul pentru ambele.

Cum să-ți înveți câinele la călcâi când merg pe jos

Predarea pooch-ului dvs. la călcâi este un proces cu mai multe etape care se poate schimba în funcție de tipul de câine pe care îl aveți. Instrumentele de bază de care aveți nevoie sunt o lecție, unele tratamente regulate, unele valori mai mari, un clicker dacă utilizați unul și o mulțime de răbdare!

După cum doriți, cu orice altă comandă, doriți să începeți să învățați câinele la călcâi într-un mediu sigur, cu scădere scăzut, cum ar fi a Backyard împrejmuit sau camera mare în interior. Acest lucru va face mai ușor ca câinele dvs. să se concentreze asupra voastră și pentru a preveni orice incidente cu străini, alți câini și alte distragere sau pericole.

Pasul unu: Predarea poziției călcâiului

Pentru a învăța un călcâi în mișcare, Mai întâi trebuie să înveți un călcâi staționar.

Poziția tocului pune câinele direct lângă dvs., cu capul sau umerii, aliniați cu picioarele. Pentru a-ți învăța câinele că aici vrei să fie, vei începe să-l pui în loc.

Mulți manipulatori noi la comanda călcâiului se întreabă ce parte a câinele lor ar trebui să călcați? Dacă intenționați să concurezi în confirmare sau sport cu câinele dvs., câinele trebuie să fie instruit să călcați pe partea stângă.

In caz contrar, Proprietarii câinilor de companie ar trebui să aleagă partea care îi face să se simtă cele mai încrezătoare și sigure Când manipulați câinele lor.

Cu tratate și clocker în mână, apelați-vă câinele dvs. și recompensați-l. Apoi, folosiți un tratament pentru a vă atrage câinele în partea pe care ați ales-o pentru călcați și îndrumați-l în poziția de ședere. Faceți clic și recompensați câinele dvs. de îndată ce în spatele său atinge terenul.

HTTPS: // YouTube.com / ceas?v = ymetz7mwqhi

Odată ce câinele dvs. a mâncat răsplata lui gustoasă, dă-i o comandă de eliberare și începe.

Pasul al doilea: Luând pașii înainte

Odată ce câinele tău cunoaște poziția, vrei să-l pui în mișcare. Puneți câinele pe o leșie, luați-l în poziția călcâiului și marcați-l și răsplătiți-l.

Puneți un tratament direct în fața nasului câinelui dvs. și faceți un pas înainte cu piciorul tău de călcat. Utilizați tratamentul pentru a vă ghida câinele înainte cu dvs. și apoi într-un Sit & # 8212; marcați-l și răsplătiți-l odată ce spatele atinge din nou pământul.

Odată ce câinele dvs. este încrezător cu încredere pentru un pas, treceți la doi pași, apoi trei, și așa mai departe.

Pasul trei: Scoaterea atracției

Acum că câinele dvs. este cu încredere în mișcare în mișcare, este timpul să scoateți atracția. Modul în care vă îndrumați câinele în comanda de călcâie nu se va schimba de absența alimentelor.

Deoarece câinele dvs. este obișnuit cu recompensa în mâna ta, el va continua să-ți urmeze mâna fără ca mâncarea să fie prezentă. Acum, odată ce câinele dvs. este ghidat în poziția și ședința călcâiului, veți marca și veți recompensa. Același lucru este valabil și pentru a face un pas cu pas înainte, marca și apoi recompensa.

Pasul patru: generalizarea

De cand Câinii nu își generalizează comenzile, probabil că va trebui să vă învățați câinele să călcați într-o varietate de medii.

Încălcarea în curte, la un câine, este complet diferită de a călca pe o plimbare.

Practicați îndrumarea câinelui în poziția de călcâie și luați pași în timp ce vă aflați pe plimbări, în timp ce în parc și oriunde vă luați puii.

Există mult mai multe distrageri în lume decât în ​​curte, deci asigurați-vă că utilizați Formarea de înaltă valoare tratează Ca câini calzi, carne de prânz, brânză sau orice altceva câinele dvs. merge nebun pentru. Vrei să-l înveți că te concentra pe tine și de călcare sunt mai pline de satisfacții decât distragerea.

Cât timp va învăța comanda Heel?

Fiecare câine este diferit, iar cronologia pentru antrenament comanda de călcâie poate varia.

RĂSPUNSURI Ca și retriveci (laboratoare, auriu) și câini de herding (păstori germani, Malinoisul belgian) pot ridica mai repede comanda Datorită temperamentelor lor dornice de învățare.

Rase ca niște câini (Beagles, Bassets), rase nordice (Huskies, Samoyeds) și câini de arme (pointeri, spanioli și setters) se pot lupta din cauza acționării preiului, a distractibilității și a naturilor independente.

Indiferent de ce, proprietarii ar trebui să se aștepte ca comanda de călcâie să dureze cel puțin o lună pentru a se antrena cu succes cu coerența. Unii câini, totuși, ar putea dura mult mai mult. Persevere - merită!

Cum să înveți un cățeluș la călcâi pe o lesa (este mai greu decât pentru un câine adult?)

Predarea unui cățeluș pentru a vindeca nu este mult diferit de a învăța un câine adult la călcâi, cu câteva avertismente.

Pentru un, Este mai benefică să începeți prin a preda un cățeluș de leșie liberă.

Învățându-l că nu trăgând pe lesa este un comportament dorit este crucial pentru succesul unei varietăți de alte comenzi și tipuri de formare. Odată ce mersul pe jos de leșie a fost învățat, călcâiul devine mult mai ușor.

Puii nu se pot instrui pentru perioade lungi de timp & # 8212; Un catelus de trei luni va fi absolut epuizat până la sfârșitul unei sesiuni de instruire de trei până la cinci minute. Nu-l împingeți!

Arderea unui catelus poate duce la frustrare și neascultare, deci este mai bine să păstrați lucrurile scurte și dulci. Dacă doriți să faceți acest lucru în timp ce faceți o plimbare, faceți doar acest lucru pentru un minut de mers pe jos și apoi lăsați catelul să exploreze și să se joace pentru restul plimbărilor.

Cum să înveți un câine la călcâi

Formare avansată: Cum să vă învățați câinele să călcați în afara lesa

Heining off leash este o faptă impresionantă care se simte incredibil să se arate, dar implică o mulțime de formare și răbdare. Fără o leșie legată fizic câinele dvs., este doar accentul pe câine pe tine care îl păstrează acolo.

Utilizați tratamente sau recompense extrem de mari pentru această formare "# 8212; Dacă câinele dvs. nu este motivat, încercați o minge sau o recompensă de jucărie. Urmați pașii pentru a călca regulat fără o lecție pe câinele dvs.

Formarea off-leash ar trebui făcută numai în spații sigure, închise. Dacă câinele tău ar fi distras și sparge călcâiul într-un spațiu neinclinat, el putea să se rătăcească, rănit sau ucis. Antrenamentul off-leash poate dura luni la Master & # 8212; Nu grăbiți procesul. Lent și constant câștigă cursa cu aceasta.

Provocări comune de predare a comenzii de călcâi

Heining-ul poate fi o comandă dificilă pentru noii proprietari și câini distractivi, dar nu pierdeți credința!

Iată câteva motive comune că câinele dvs. ar putea să se lupte la călcâi și câteva idei de depanare:

1. Te-ai mutat prea mult, prea repede

Ne gândim foarte la câinii noștri și adesea așteptăm ca ei să învețe mai repede și mai permanent decât ei.

Ține minte că Câinii nu generalizează & # 8212; Efectuarea unei comenzi este mai dificilă în locurile noi în jurul unor noi oameni. Dacă observați că câinele dvs. este frustrat sau luptându-se să rămână în poziția călcâiului, încetinește lucrurile și să-l recompenseze mai frecvent.

2. Mediul este prea distragător

Dacă mergi de la practicarea în curtea ta liniștită pentru a practica într-un parc aglomerat cu o mulțime de alți oameni, câini și distragere, câinele tău este probabil să devină copleșit.

Fiți atenți la limba corpului câinelui. Dacă este liber și wiggly atunci când practică acasă, dar rigid și de mare energie în altă parte, setarea este probabil prea distragătoare. Scala-l înapoi și încercați un spațiu mai liniștit cu o valoare mai mare de tratamente.

3. Sesiunea de instruire a continuat prea mult timp

Este important să vă amintiți asta Câinii pot fi arși. Formarea are o mulțime de energie mentală și fizică, în special pentru un catelus. Dacă observați câinele dvs. devenind neliniștit, plâns, lătrat sau pur și simplu nu mai ascultă, s-ar fi putut instrui prea mult timp.

Câinii tineri nu trebuie să se antreneze pentru mai mult de cinci până la zece minute consecutiv. Câinii adulți și maturi pot fi capabili să se antreneze pentru perioade mai lungi de timp, dar ar trebui să fie prelucrate până la & # 8212; Nu ați merge de la ridicarea greutăților 10lb la 100LB greutăți într-o săptămână!

Cum să înveți un câine încăpățânat la călcâi

Primul pas pentru a învăța un câine încăpățânat pentru a călca este de a face un pas înapoi și să se uite în mod obiectiv ceea ce ar putea provoca blocajul rutier.

De multe ori, atribuim trăsăturile umane câinilor pentru că le umanizăm în viața noastră, dar De cele mai multe ori, câinii nu sunt pur și simplu Headstrong & # 8212; Există aproape întotdeauna un motiv în spatele comportamentului.

Câinii care trag înaintea proprietarilor lor fac acest lucru din mai multe motive. Rămâi calm în acest moment și aruncați o privire la câinele și împrejurimile voastre.

  • Există și alți câini sau oameni în jur?
  • Ce zici de copiii mici?
  • Există veverițe, păsări, iepuri sau alte animale mici de pradă?
veveriţă

Dacă nu există distrageri vizibile, gândiți-vă la nivelul câinelui dvs. Câinele trăgând pe lateral spre sniff la ceva? Câinele a tras întreaga plimbare, sau a făcut brusc? Au trecut biciclete sau vehicule?

Puneți-vă în poziția câinelui dvs. vă va ajuta să depanați cum să le ajutați. Odată ce găsiți sursa comportamentului "încăpățânat", puteți începe să rezolvați problema.

Lumea este un loc de joacă de explorare gigantic la câini și este ușor pentru ei să se distragă. Încercați să oferiți o valoare mai mare, folosind un ham de clip frontal și instruirea într-o zonă mai liniștită.

Instrumente ale comerțului: produse utile pentru predarea câinilor la călcâi

Cum să utilizați un baston de călcâi

Un baston de călcâi este o tijă subțire, lungă și ușoară folosită frecvent pentru câinii de vânătoare. Ghidurile de stick și păstrează câinii într-o poziție de călcâie. Stickul de călcâi oferă un memento de limită fizică pentru câinii care se luptă cu conștientizarea lor spațială.

Este cel mai frecvent mare, câini Lanky care se luptă cu acest lucru, dar mulți câini nu sunt pe deplin conștienți de corpul lor, dacă nu sunt instruiți.

Puteți găsi un stick de călcâi relativ ieftin pe Amazon sau pur și simplu cumpărați un diblu ușor de la magazinul dvs. de hardware local și decorați-vă la dorința inimii voastre.

Cum să utilizați un clicker pentru predarea călcâiului

Clickerul este un instrument mic folosit pentru a marca comportamentul unui câine. Sunetul "Click" este încărcat pentru câine, adică învățați câinele că un clic este egal cu comportamentul dorit, după care vine o recompensă.

Antrenamentul Clicker este o metodă pozitivă, foarte eficientă, dar calendarul este important, astfel încât o mulțime de practici este necesară pentru manipulator.

Ar trebui să puteți găsi un clicker la orice magazin de animale de companie sau puteți comanda unul pe Amazon pentru câțiva dolari.

Cum se utilizează tratate la predarea călcâiului

Câinii sunt fanatici alimentari notorii și folosirea recompenselor de alimente sunt cele mai frecvente persoane tactice de formare utilizează. Există câteva greșeli minore care pot apărea atunci când se utilizează alimente în formare, totuși.

Cea mai obișnuită problemă este întotdeauna să o tratați în mână pe mulți proprietari cred că trebuie să ofere un tratament imediat pentru ca un câine să înțeleagă că comportamentul lor a fost dorit.

in orice caz, folosind un marker & # 8212; cum ar fi "da!"Sau faceți clic din CLOCKER & # 8212; spune câinelui ceea ce îi recompensați. Din acest motiv, nu trebuie să aveți mâncare în mână.

De fapt, dacă aveți în mod constant alimente în mână, câinele dvs. este mai puțin probabil să ascultați când voi nu au un tratament vizibil.

Tratează ar trebui să fie mici, deoarece vă veți hrăni frecvent câinele. Puteți cumpăra mâncăruri de dimensiuni cum ar fi Mini Formarea Naturală a lui Zuke, sau puteți tăia brânzeturile, câinii calzi și mezele de prânz pentru o opțiune mai puțin costisitoare.

Instrumente aversive: de ce nu merită probleme

Instrumentele aversive sunt unelte care modifică comportamentul unui câine prin utilizarea disconfortului sau durerii, mai degrabă decât modificarea comportamentului utilizând armarea pozitivă. Acestea sunt unelte cum ar fi gulere de șoc, e-gulere, gulere de vârf, lanțuri de suflare și multe altele.

Instrumentele de instruire aversive pot avea efectul dorit, dar pot veni și cu efecte secundare negative. Mai ales atunci când sunt utilizate cu câini sensibili, Instrumentele aversive pot provoca o suferință emoțională sau fizică.

Unii câini pot închide și refuză să asculte sau pot începe să prezinte comportamente de frică atunci când sunt utilizate instrumentele aversive.

Deși mulți câini pot fi instruiți cu succes cu unelte aversive, mai des decât nu este în egală măsură (dacă nu Mai mult) eficient pentru a utiliza armarea pozitivă.

Formarea pozitivă de armare construiește o legătură între manipulator și câine, mărește încrederea câinelui tău în tine și face formarea mai multă distracție.

Concurență Heining: Cum este diferită și cum mă antrenez pentru asta?

Înclinarea concurenței este un act incredibil de vizionat. Este nevoie ca câinele să fie într-un călcâi perfect, cu focalizare nedivizată asupra manipulatorului său și menține contactul cu ochii. Înclinarea concurenței necesită, de asemenea, că manipulatorul să-și antreneze câinele pentru a avea o conștiință hind-end.

Concurența forțează că câinii să se concentreze pe viteza, poziția și nivelul de excitare. Se oprește cu siguranță!

***

Predarea câinelui dvs. la călcâi poate fi cu siguranță o provocare, dar dacă vă luați timpul și progresați încet, majoritatea câinilor pot învăța să ridice comanda.

Ați încercat să vă învățați câinele cum să călcați? Ne-ar plăcea să auzim despre experiențele dvs. & # 8212; bine si rau. Distribuiți-vă povestile în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înveți un câine la călcâi