O altă amintire a alimentelor de pisică datorată preocupărilor salmonella

O altă amintire a alimentelor de pisică datorată preocupărilor Salmonella
Avatar
Ghidul dvs. la această recenzie astăzi este de către Pet Expert Krista Martino
Publicat 16 aprilie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

Reamintele multiple au pătruns pe piețele alimentare în ultimul an, cu tot ce se varsă de la Hummus la Turcia de la sol, determinând preocupările legate de Salmonella. Cele mai recente dintre care este un produs alimentar pentru animale de companie care ar putea cauza efecte potențiale oamenilor și pisicilor.

J. M. Compania Smucker a emis recent o rechemare voluntară, după ce preocupările au apărut în jurul unui risc de bacterii de salmonella. Două loturi ale mângâiere a mâncărurilor de pisici au fost anunțate în comunicatul de presă, când anxietățile au fost ridicate față de prezența bacteriilor în loturi.

Produsele în cauză au fost vândute în Walmarts de-a lungul Illinois, Missouri, Nebraska, New Mexico, Oklahoma, Utah, Wisconsin și Wyoming. Se aplică numai pungilor care au o greutate de 30 de lire sterline și sub titlul original al alimentelor specifice Mieniului.

Tabby pisică frumoasă așezată lângă un castron alimentar, plasat pe podea lângă fereastra camerei de zi și a mânca

Coduri de lot de 1081804 sau 1082804, care au date de utilizare a datelor care au citit 9/14/2022 sau 9/15/2022 sunt cele afectate. J. M. Smucker a spus clienților care sunt afectați să dispună de pungi, dar să contacteze compania la 1-888-569-6728 înainte de a face acest lucru. În acest fel, puteți fi siguri că ați primit sprijinul potrivit înainte ca alimentele să fie puse în deșeuri.

Bacteriile de salmonella poate provoca febră, diaree, febră și durere, cu simptome, de obicei, în decurs de 7 până la 10 după ce boala are mai întâi efect. Mulți oameni nu au nevoie de ajutor suplimentar, dar pot deveni rapid deshidratați și, rareori, pot avea nevoie de admitere la spital pentru ajutor suplimentar.

Cei sub 5 ani, persoanele în vârstă și cele cu condiții preexistente pot fi mai expuse la complicații decât altele. Pisicile în circumstanțe similare pot fi, de asemenea, mai expuse riscului de a suferi din aceste aspecte. Dacă credeți că ați putea avea unele dintre semnele sau simptomele otrăvirii Salmonella, atunci asigurați-vă că beți multă apă și apelați medicul dumneavoastră dacă aveți vreo preocupare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O altă amintire a alimentelor de pisică datorată preocupărilor salmonella