Pot câinii să mănânce nuca de cocos?

Două nucă de cocos pe suprafața lemnului, o tăietură în jumătate

Coconutul este la fel de modern în lumea animalelor de companie așa cum este în a noastră și nu trebuie să vă uitați departe de a vedea tratate de cocos și produse de îngrijire sau sugestii pentru a vă alimenta uleiul de cocos câine sau pentru ao freca pe labele sale în timpul iernii. Dar ce zici de Coconut simplu - este sigur pentru prietenii noștri blană?

Răspunsul: Pariați! Deși există câteva considerații care trebuie conștiente, nuca de cocos nu este toxică pentru câini și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate pentru boot.

Ce fructe pot mânca câinii?

Beneficii de nucă de cocos pentru câini

Există o mulțime de beneficii pentru coconut dincolo de gustul său mare. Fructul de nucă de cocos (care nu este deloc piuliță, dar un drupe) este ridicat în vitamine, minerale și fibre. Și dacă este brută, uscată sau presată în ulei, este o modalitate foarte bună de a obține o nutriție bună pentru dieta câinelui tău.

Printre nutrienții cheie cheie sunt niveluri ridicate de mangan, care este parte integrantă Sănătatea oaselor și funcționarea metabolică. Cocosul este, de asemenea, bogat în antioxidanți de susținere imunitar, precum și un acid gras cu catenă medie numit acid lauric, care ajută la reducerea inflamației în organism și oferă un impuls la sistemul imunitar. Există și proprietăți de protecție a pielii, inclusiv uleiuri naturale care duc la blană strălucitoare și o piele mai puțin uscată. Nu este de mirare că a devenit un astfel de suport al tratamentelor de companie și Șampone.

Cum să vă hrăniți în siguranță câinele de cocos

Companii noștri de canini omnivor nu nevoie nucă de cocos în dieta lor, dar este un tratat sigur că mulți dintre ei se bucură destul de mult. Ca întotdeauna, este treaba dvs. ca părintele de companie pentru a vă asigura că îl hrănești în siguranță - și pentru asta, veți dori să urmați o mulțime de linii directoare.

Dacă hrănește carne de nucă de cocos: Carnea de nucă de cocos poate fi achiziționată brută sau uscată și, de obicei, vine mărunțită sau în fulgi. Evitați hrănirea câinelui de cocos îndulcit de cocos, care este utilizat în coacere și conține zaharuri adăugate care nu sunt sănătoase pentru puii dvs. În schimb, lipiți la soiuri nesănătoase și alimentați cu moderare. În timp ce este netoxică, nucă de cocos conține trigliceride cu lanț mediu care poate afecta stomacul unui câine și poate duce la balonare. Este, de asemenea, ridicat în calorii. Stick la cantități mici și ai grijă de suferință gastrointestinală și nu ar trebui să ai nimic de îngrijorat.

Încă o notă de prudență aici, mai ales dacă intenționați să cumpărați nucă de cocos întregi, este de a păstra coaja și coaja exterioară departe de câine. Aceste părți brute pot fi dăunătoare dacă sunt înghițite.

Dacă hrănește ulei de nucă de cocos: Uleiul de nucă de cocos de înaltă calitate poate fi achiziționat de borcan și este o modalitate excelentă de a amplifica beneficiile pentru sănătate ale dietei actuale a câinelui dvs. Achiziționați numai ulei de nucă de cocos non-hidrogenat și începeți cu o cantitate mică. Poate fi hrănit chiar de pe o lingură sau se înnebunește pe mâncarea câinelui, cu o cantitate maximă de hrănire zilnică recomandată de aproximativ o lingură de 30 de kilograme de greutate corporală. Ca întotdeauna, păstrați un ochi pentru orice semne de durere de stomac.

În timp ce sunteți la el, uleiul de nucă de cocos poate fi, de asemenea, utilizat local pentru beneficii suplimentare. Aplicați-o la piele sau blană, cu focalizare pe zone uscate, cum ar fi tampoanele de labele câinelui.

Alte modalități de a vă hrăni cocosul de câine

Dacă vă place să obțineți creativ în bucătărie, atunci luați în considerare biciuirea unei coconi de cocos de casă pentru unul de blană! Iată câteva idei distractive pentru a începe.

Ulei de cocos pupiculos. Se amestecă și frac12- ceașcă de ulei de nucă de cocos solid, cu o mână de fructe congelate de câine, porțiunea într-o tavă de cub de gheață și înghețați. Nu uitați să urmați instrucțiunile de hrănire a uleiului de nucă de cocos atunci când vă porționați pupiculele.

Nucă de cocos, unt de arahide și biscuiți de miere. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit. Într-un castron mare, combinați și FRAC12- Cupa de nucă de cocos, 1 ouă, 1 cană de apă, & Frac12- Cupa de arahide, & frac12- Cupa topită ulei de nucă de cocos, 2 linguri de pulbere de copt, și 1 lingură de miere. Rulați aluatul și tăiați în forme - apoi coaceți timp de 15-20 minute sau până când se stabilesc biscuiții.

Banana Blueberry Coconut Smoothie. Amestecați împreună 1 banană, 1 cană de afine, 1 cană de gheață, 1 lingură de unt de arahide, și 1 lingură de ulei de nucă de cocos. Dacă câinele dvs. este mic, porționați Smoothia afară și salvați restul într-un recipient etanș de aer în frigider.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce nuca de cocos?