6 Sfaturi trebuie să cunoască pentru a vă face propria casă de casă de casă

Juriul este în; Mâncarea proaspătă este mai bună pentru câinele dvs. Nu numai că proprietarii de animale de companie observă o diferență în sănătatea și bunăstarea generală a câinilor lor, dar se pare Animalele de companie se bucură, de asemenea, de ea Mai mult decât alimente comerciale câine. Încercați să faceți acest lucru propria dvs. hrană pentru câini de casă și alegeți de la tone de rețete aici, și veți vedea cât de mult îi place pupul tău când își curăță castronul mai repede decât oricând.

Astăzi, cu atât de mulți controverse în jurul industriei alimentare pentru animale de companie, Mulți proprietari de câini aleg să-și gătească propriile hrană pentru câini de casă și să evite mărcile comerciale cu totul.

Trebuie să știți sfaturi pentru a face alimente proprii de casăNu începeți să vă pregătiți plăcuța de cină a câinelui încă; Există câteva lucruri de luat în considerare. În primul rând, trebuie să aveți o conversație cu VET dvs. înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă. Nu toate dietele de casă oferă cantitatea potrivită de nutrienți pentru toți câinii.

VET-ul dvs. vă va oferi sfaturi și sfaturi despre cum să vă alimentați câinele dvs. specific folosind rețete alimentare pentru câini de casă. Un medic veterinar vă va spune, de asemenea, dacă ar fi benefic să adăugați special Câine vitamine sau suplimente precum omega-3 pentru a spori nutrițional mesele câinelui tău.

Nervos despre a vă face mâncarea de casă de casă? Nu lăsa frică să te oprească!

Atâta timp cât urmăriți numeroase rețete de casă pentru alimentele câinilor, publicăm în mod regulat aici și completăm dieta animalului dvs. cu esențiale cum ar fi Suplimente de ulei de pește, Toată lumea va câștiga. Puteți găsi mai multe rețete de alimente pentru animale de companie sunt peste tot pe internet. Indiferent de nevoile câinelui tău, veți găsi ceva care funcționează pentru canin și buget.

Iată cele mai bune șase sfaturi cele mai bune pentru a vă face mâncarea de casă de casă. Dacă doriți ca câinele nostru Homemade Food Pro Samantha să vă călătorească prin el, urmăriți videoclipul de mai jos.

UITA-TE LA ASTA: Cum să faci hrană pentru câini de casă (Ghid video)

6 sfaturi pentru a face propriile hrană pentru câini de casă

Gătiți propriile mese de hrană pentru câini de casă

1. Raw nu este întotdeauna mai bună; gătiți totul atunci când este necesar

Dietele de alimente brute sunt la modă pentru oameni și animale de companie. Chiar și așa, Există riscuri pentru a nu găti mâncarea dvs., chiar și mesele alimentare pentru câini brute. Această listă scurtă este doar un exemplu. Nu are fiecare boală pe care câinele dvs. îl poate obține de la produse alimentare neplăcute și subterane, dar ar trebui să vă lumineze pe unele dintre argumentele pro și contra ale acestei abordări:

  • Ouă și carne de pui - Studii arată și veterinarii avertizează că câinii care mănâncă prea mult din mesele de dietă brută pot obține Otrăvire salmonella de la carne contaminată, nefolosită sau subacvatică. Este posibil să nu observați acest lucru la început.
  • Lapte nepasteurizat - laptele crud poate provoca Toxoplasmoză la câini. Este o problemă foarte frecventă care a fost observată la multe animale de companie care sunt hrăniți dieta brută atunci când Paleo & # 8221; abordarea iese din mână.
  • Porc - Vorbind de a nu găti carne, carne de porc în special poate fi periculoasă pentru câini. Carne de porc brută și subacvatică poate provoca boala parazitară Trichinoză în canini, care a fost observată, de asemenea, în principal în dieta de animale de companie alimentate.
  • Legume crude - legumele sunt elementul cel mai puțin suspect pe listă, dar este încă important să rețineți că dându-vă legumele crude de câine în mod regulat, vă poate infecta canina cu o boală cum ar fi Listeria și Staph. Unele legume brute sunt în regulă.

Nu lăsați cele de mai sus să vă înfricoșăm. Sunt cateva Motive valide pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini Atâta timp cât știți ce faceți și urmați sfaturile medicilor veterinari și profesioniști din domeniul sănătății (mai degrabă decât să obțineți sfaturi pe forumurile Doggy).

Rețineți că nu sugerez că hrana pentru câini de casă nu este bună pentru câinele dvs. doar pentru că hrănirea brută nu poate fi întotdeauna cea mai bună alegere. Cele două nu sunt aceleași. Dacă vă este frică să vă hrăniți câinele Raw, pur și simplu gătiți mesele de casă ale câinelui.

Dacă sunteți nou la hrănirea brută a unui câine, citiți-ne extins Ghidul lui Dieta de câine brut.

2. Cunoașteți câinii tăi și de ce au nevoie

Câine visează despre hrana pentru câiniAmy Marshall de la Primul Pooch explică Cum câțiva câini sunt la un risc mai mare de a avea probleme cu alimentele necorespunzătoare decât altele și nu pot fi interesate să mănânce brute. Ea oferă, de asemenea, câteva sfaturi despre cum să încerci să-ți faci câinele să înceapă să mănânce.

Când vă aduceți mâncarea de casă de casă, răbdarea va fi cheia. Cu toate acestea, uneori alte motive din controlul dvs. ar putea fi un factor.

Dacă animalul dvs. de companie se potrivește într-una din categoriile de mai jos, probabil că vă asigurați mai bine că sunteți (a) cumpărați Cea mai bună calitate alimentară pentru câini comerciali Kibble, sau (b) vă gătiți în mod corespunzător totul singur.

  • Setări sociale - Dacă canina dvs. își petrece majoritatea plimbărilor sale în locuri noi pe care nu le-ați explorat înainte, Veters recomandă să-l păstrați pe o dietă alimentară câine gătită. Acest lucru se datorează faptului că câinii pot intra în contact cu germenii pe care nu-l este bine rezistent la încă, ceea ce poate slăbi rapid sistemul imunitar când câinele dvs. nu este gata.
  • Pancreatită, probleme hepatice, alte probleme digestive - Dacă câinele dvs. are probleme de sistem digestiv, o dietă alimentară brută nu este recomandată deoarece este dificil să urmăriți exact modul în care PET dvs. reacționează. Dacă vă pregătiți mâncarea câinelui acasă, asigurați-vă că este in totalitate gătit. Există specifice Diete pentru alergii alimentare pentru câini și aici sunt câteva sfaturi minunate Cum să hrăniți câinii cu stomacuri sensibile.
  • Cancer și chimioterapie - Dacă ați aflat recent că canina dvs. are cancer sau este deja supusă chimioterapiei pentru cancerul canin, trebuie să vă asigurați că totul din dieta sa este pe deplin gătit. Nu numai că, dar trebuie să urmați absolut Dieta exactă care atinge fiecare nutrient pe care are nevoie și trebuie să evite la o scrisoare.
  • Insuficiență renală - dietele de alimente proaspete pentru câini oferă adesea animale de companie cu o mulțime de vitamine, minerale și proteine. Trebuie să fie un lucru bun, corect? Nu intotdeauna. Dacă câinele dvs. a slăbit rinichi, poate provoca o problemă deoarece proteina este foarte impozită pe rinichi. Asigurați-vă că știți Cum să hrăniți câinii cu probleme renale.

Dieta corectă pentru câini poate să nu fie ușor să se gândească, în special atunci când câinele dvs. poate avea anumite probleme de sănătate. Ce este important să vă amintiți când vă gătiți mâncarea de casă de casă este că nu toate rețetele, abordările și sfaturile lucrărilor pentru toți câinii. Consultați-vă cu medicul veterinar și apoi aflați exact cum să vă hrăniți animalul pentru sănătatea optimă.

RECOMANDAT: Pot câinii să meargă vegan? INS și OUTS de dietă vegetariană pentru câini

3. Durate de gătit pentru mâncare și temperatură

Durate de gătit pentru mâncare și temperaturăPână acum știți că nu vă gătiți alimentele de câine de casă în mod corespunzător, poate afecta de fapt animalul dvs. de companie (în anumite circumstanțe).

Dar ceea ce temperatura trebuie să fie pentru a vă menține însoțitorul canin sănătos atunci când vă gătiți propriul hrănire pentru câini de casă?

Cel mai rău vine la cel mai rău, va trebui să fii mai vigilent. Utilizați un termometru de gătit fiabil și introduceți întotdeauna sonda metalică în mijlocul celei mai mari părți a vasului.

Acestea sunt temperaturile adecvate pentru siguranță:

  • Pui, Turcia, alte păsări - 165 ° F / 74 ° C
  • Carne de vită și miel - 145 ° F / 63 ° C
  • Carne de vită și miel - 160 ° F / 71 ° C
  • Porc - 145 ° F / 63 ° C
  • Porcul de porc - 160 ° F / 71 ° C
  • Ouă - gătiți până când albii și gălbenușurile sunt ferme sau 155 ° F / 6 ° C
  • Peşte - 165 ° F / 74 ° C
  • Fructe si legume - 135 ° F / 57 ° C

Așa cum există standarde pentru gătitul uman (chiar dacă nu sunteți întotdeauna conștienți de ele deoarece urmăm instrucțiunile de ambalare), există reguli care se aplică pentru alimentele de gătit pentru gătit. Nu este niciodată o idee bună să vă dați câinelui tăiat sau curățați alimente.

4. Bazele sănătoase de nutriție pentru câini

Bazele nutriției sănătoase de câineCând faceți propria dvs. mâncare de casă de casă, nevoile nutriționale canine ar trebui să fie preocuparea de vârf. Mulți oameni numesc câini "carnivore" sau cu consumatoare de carne. Acest lucru nu este pur și simplu adevărat.

Câinii, ca oamenii, sunt Omnivores - un fapt științific. Sa dovedit în mai multe studii Cu acesta fiind cea mai mare parte a lui. Pentru a citi mai multe despre motivul pentru care câinii sunt omnivores și nu carnivore, există unele bune ȘtiințăMag articole.

Câinii au evoluat să se bucure de o dietă de carne și de plante. Acesta este motivul pentru care merg afară și mănâncă frunze și iarbă. Pentru un aliment pe câinele dvs. va iubi, faceți un amestec de carne și legume.

Câteva exemple de ingrediente de bună calitate includ:

  • Sfeclă - Sursă la prețuri accesibile, cu costuri reduse de fibre
  • Peşte - acizi grași omega
  • Carne (Inclusiv pește) - proteine, vitamine și minerale

Fructele și legumele oferă o cantitate mică de fibre, carbohidrați, vitamine și minerale și nu sunt toate sănătoase pentru câini. Câinii beneficiază de o varietate la fel ca oamenii, dar trebuie să fiți atenți care fructe și legume pe care le adăugați la mâncarea lor.

Stai departe de:

Există unele obiecte alimentare câinii nu ar trebui să mănânce. A se vedea unele dintre cele mai comune toxice Dogurile de alimente nu ar trebui să mănânce aici, și asigurați-vă că le-ați evitat.

Ghidul de nutriție alimentară pentru câini de casă Infographic

5. Făcând propria dvs. mâncare pentru câini de casă pe un buget

Costul meselor de hrană pentru câini de casăPrincipalul dezavantaj al faptului că mâncarea de câini de casă este că este că este scump.

Nu toată lumea își poate permite să facă mese gătite acasă pentru animalele de companie. Dar nu disperați! Puteți face mese de câine prietenoase cu buget pentru animalul dvs., care sunt accesibili pentru aproape orice proprietar de câini, așa cum am făcut.

Ori au schimbat mesele umane. A fost un moment în care totul pe animal a fost consumat și folosit. Nimic nu a fost irosit. În aceste zile nu vedeți prea mulți oameni care mănâncă inimi, ficaturi, limbi sau alte organe (chiar dacă acestea sunt foarte nutriționale).

Câinele dvs., pe de altă parte, iubește carnea de organe, și ei sunt buni pentru el de asemenea! Indiferent dacă sunteți un vânător sau un cumpărător, este mai ieftin să cumpărați aceste carne nedorite pentru animalul dvs. de companie. S-ar putea chiar să fiți în stare să vă eliberați de măcelăria dvs. locală.

De asemenea, puteți utiliza în sezonul produselor pentru a economisi niște bani. Faceți o mică cercetare pentru a afla ce alimente sunt în sezon în zona dvs. Acestea vor fi adesea mai ieftine. Încercați piața locală a fermierilor pentru aceste alimente. Face ca masa de câine să planifice o afacere sezonieră pentru ao face mai ieftin.

Mai multe sfaturi bugetare pot fi găsite aici:

Verificați articolele de mai sus pentru unele bugetare legate de câini și sfaturi de economisire a banilor.

6. Cum să vă păstrați alimentele câinilor de casă

Cum se păstrează alimentele de câine de casăHrană pentru câini de casă nu are conservanți cum ar fi alimentele de câine comerciale, ceea ce înseamnă că trebuie să cunoașteți modul corect de a păstra toate alimentele proprii de casă de casă.

Trebuie să fii foarte atent că nu-ți hrăniți mâncarea veche și răsfățată. Când faceți mâncare de câine acasă, trebuie să utilizați aceleași linii directoare de resturi pe care le folosiți pentru propriile mese rămase. Dacă alimentele nu sunt stocate corect, câinele dvs. se poate îmbolnăvi.

Iată câteva sfaturi rapide și ușor de urmărit despre cum să stocați hrana pentru câini de casă după ce ați gătit:

  • Gătit - Lăsați hrana să stea la câteva minute după gătit pentru a vă asigura că totul este gătit complet prin. Cu toate acestea, # 8230;
  • Contor de timp - Nu lăsați alimentele să stea afară Mai mult de 2 ore Deoarece bacteriile vor începe să crească. Păstrați alimentele acoperite în timp ce se află și pe tejghea.
  • Frigider și congelator - Nu puneți alimente pentru câini de casă în congelator sau frigider prea devreme. Așteptați până când este călduță (nu este fierbinte) la atingere. Păstrați numai alimentele în frigider timp de până la 3 zile. Oricare mai mult decât atât, și trebuie să-l îngheți.
  • Resturile rămase din stânga - Nu cădeți pentru acest mit, pentru că tu poate sa Refreați resturile care au fost deja reîncălzite. Gătiți masa câinelui și înghețați-l. Săptămâna viitoare, o scoateți și o dezghețați. Este mai mult decât așteptat. Puteți refuzi o parte din acest fel de mâncare, atâta timp cât îl încălziți, îl primiți la 165 ° F / 74 ° C și lăsați-l să se răcească din nou corect. Nu trebuie să aruncați porțiunea unificată.

Și tot ce trebuie să rețineți când vă gătiți mâncarea proprie de casă. Sper că aceste sfaturi au fost utile, dar vă rog să-mi spuneți în comentarii dacă aveți întrebări sau doriți să discutați dieta de casă a câinelui dvs!

Citiți următorul: 15 moduri de a vă asigura că câinele dvs. primește suficientă carne de calitate bună

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Sfaturi trebuie să cunoască pentru a vă face propria casă de casă de casă