6 Orientări nutriționale pentru gătitul alimentelor pentru câini de casă

Făcând hrană pentru câini de casă pentru animalele de companie este o idee tentantă pentru mulți proprietari, există un motiv bun pentru asta. Într-un fel, alimentele de câine de casă pot fi mai ieftine decât mâncarea comercială kibble sau umedă; Poate fi mai delicios pentru câine; Dar cel mai important, atunci când este pregătit în mod corespunzător, poate fi mult mai sănătos pentru prietenii noștri canini.

Ultima parte este crucială, cu toate acestea, deoarece alimentele de câine de casă nu este la fel de ușor de gătit așa cum pare. De fapt, mai multe studii recente au subliniat Pericole de dietă de casă pentru câini. Unele cercetări arată că mai mult de 90% din rețetele de mâncare de câine online sunt de fapt subpar în calitate sau că proprietarii de animale de companie nu le urmează în mod corespunzător.

Proprietarii de animale de companie care nu iau în considerare instrucțiunile veterinului atunci când se pregătesc hrana pentru câini de casă este problema cheie aici. De exemplu, un alt studiu efectuat de serviciul de nutriție clinică, predarea spitalului veterinar al Colegiului de Științe Agrare și Veterinar, Universitatea de Stat din São Paulo, a dat o rețetă de mâncare adecvată pentru 59 de proprietari de câini și a studiat modul în care oamenii le-au urmat. 30.4% dintre proprietarii de câini au schimbat în mod intenționat rețeta, 40% nu corespund proporțiilor ingredientelor, 73.9% au folosit cantitatea greșită de ulei de soia și sare și 28.3% nu au folosit niciunul dintre suplimentele necesare, vitaminele și mineralele necesare.

Chiar dacă mâncarea câinilor de casă este o idee minunată și în sine, specialiștii veterinari recomandă încă o dată împotriva acestuia din cauza riscului ridicat de hrănire în mod necorespunzător. Samantha a devenit recent a publicat un videoclip / articol la realizarea unor substituții adecvate pentru mesele de hrană pentru câini de casă și avem o listă comună Ingrediente alimentare pentru câini de casă că este posibil să utilizați în aceste rețete. Acum, aici sunt câteva indicii despre orientările suplimentare nutriționale pentru cei care aleg să treacă la hrănirea de casă.

De asemenea, citiți: 13 Rețete de alimente pentru câini de casă echilibrată

6 orientări nutriționale esențiale pentru mesele de hrană pentru câini de casă

6 orientări nutriționale esențiale pentru gătitul alimentelor pentru câini de casă

1. Păstrați-l bine echilibrat

Un aliment bun pentru câini de casă trebuie să conțină proporția potrivită a ingredientelor pe care canina dvs. le cere în funcție de vârsta, dimensiunea, rasa, activitatea și sănătatea câinelui. Sari peste o componentă sau mergând peste bord cu altul poate avea un efect negativ asupra sănătății câinelui dvs., mai ales dacă se face în mod consecvent.

În general, pentru o masă de mâncare bine echilibrată, puteți urma aceste procente:

  • 40% proteine ​​- carne de animale, fructe de mare, ouă sau lapte
  • 10% carbohidrați - boabe și fasole
  • 50% legume
  • Grăsime - de la ulei sau carne
  • Calciu - cochilii de ouă zdrobite sau pulverizate; un supliment
  • Acizi grași - gălbenușuri gătite de ovăz, fulgi de ovăz, uleiuri de plante și alte alimente

Acestea fiind spuse, este, în general, imposibil de a recomanda cele mai bune retete de casă pentru fiecare câine, astfel că este esențial să discutați gătitul pentru animalul dvs. de companie cu un medic veterinar.

2. Consultați un veterinar

După cum sa menționat mai sus, consultarea cu un VET este esențială. Există o mulțime de lucruri negative Pentru a fi spus despre alimentele de câine comerciale: ele conțin prea mult ingrediente de umplutură, cum ar fi porumbul și boabele, au o sursă de carne mică sau slabă, au prea mulți aditivi artificiali pentru ao face să-i atragă pe câine și așa mai departe. Cu toate acestea, chiar și cu toate aceste negative, alimentele de câine comercial continuă să treacă prin supraveghere și certificare. Încă se potrivește cu multe standarde, chiar dacă se duce adesea la capătul inferior al scalei.

Hrana pentru câini de casă nu este supravegheată de nimeni decât de tine. Și, la fel de multă încredere ca și cum ai putea avea în tine, este întotdeauna cel mai bine să te consuli cu un profesionist, mai ales despre lucruri pe care le vei hrăni câinele zilnic. Chiar dacă ați citit o rețetă de hrană pentru câini de casă în cel mai reputat site-ul veterinar online, inclusiv ebook-ul nostru Cu rețete alimente aprobate de câini, medicul veterinar personal este încă singurul specialist care cunoaște specificul și starea de sănătate a câinelui dvs., nevoile de suplimente etc.

Înainte de a începe să vă hrăniți FIDO orice mâncare de casă de casă, asigurați-vă că rulați rețeta după veterinarul dvs. Mai bine, colectați mai multe rețete preferate și aduceți-le toate. O consultare va fi suficientă pentru a vă stabili pentru a vă hrăni câinele de câțiva ani. Și dacă doriți să fiți amănunțiți, întrebați câțiva specialiști, inclusiv un nutriționist canin.

3. Utilizați suplimente

Cele mai multe rețete de alimente pentru câini de casă pe care le puteți găsi online includ doar ingredientele de bază. Chiar dacă acele ingrediente sunt sănătoase și nutritive, din cauza aportului caloric scăzut, sunt puțin probabil ca câinii noștri, în general, sedentari să consume toți acizii grași esențiali, vitaminele și mineralele pe care le solicită.

CITESTE MAI MULT: Ce suplimente aveți nevoie pentru hrană pentru câini de casă

După cum a subliniat Samantha în articolul ei, este foarte dificil să recomande suplimente pentru toți câinii într-un articol general online. Fiecare câine este diferit, astfel încât, încă o dată, consultați-vă cu veterinarul dvs. (și, de preferință, cu un nutriționist canin) despre rețeta de alimente pentru câini de casă particulară. Discutați despre rasa câinelui, sexul, vârsta și starea fizică și ce suplimente trebuie să adăugați în mesele specifice ale câinelui.

4. Include varietate

Unul dintre lucrurile minunate despre hrana pentru câini de casă este că puteți găti lucruri diferite în fiecare zi sau săptămână. Una dintre numeroasele probleme despre alimentele de câine comerciale este că, odată ce proprietarii de câini găsesc o mâncare kibbilă sau conservată care se potrivesc cu bugetul lor, ei tind să-l hrănească câinilor de ani de zile. Cu alimentele câinilor de casă puteți experimenta frecvent - pui de o săptămână, carne de vită în săptămâna viitoare, Turcia săptămâna după aceea.

Diversitatea este minunată și va oferi pooch-ul dvs. cu o serie de substanțe nutritive sănătoase. Desigur, acest lucru înseamnă că va trebui să deveniți competenți la gătit mai multe rețete diferite. În general, nu puteți schimba pur și simplu sursa de carne de la o rețetă fără a schimba nimic altceva - diferite carne au conținut și proprietăți diferite. Cu toate acestea, dacă alegeți să alegeți CROCKPOT DIEL Rețete alimentare, Va face munca mult mai ușoară.

5. Se amestecă cu Kibble

Dacă nu sunteți 100% sigur de faptul dacă mâncărurile dvs. de casă conțin totul necesar pentru o dietă de câine sănătoasă, luați în considerare amestecarea hranei de casă cu alimente comerciale.

# 8220; mai bine sigur decât îmi pare rău și # 8221; Principiul se aplică încă. Dacă ați obținut rețetele de mâncare de câine din surse de reputație și dacă le-ați dublat cu mai mulți veterinari diferiți, dar încă nu sunteți sigur dacă vă lipsesc o vitamină sau supliment - luați în considerare alternarea de casă și comercială mâncare pentru câini. Acest lucru nu poate fi scenariul ideal, dar dacă alimentele de câine comercial este de o calitate suficientă, nu ar trebui să fie o mare problemă. Cel puțin veți fi încrezători că câinele dvs. nu este lipsit de nimic crucial.

6. Educați-vă pe ingrediente

Top 6 orientări nutriționale pentru gătitul alimentelor pentru câini de casăCâinii pot fi oarecum de omnivore ca noi, dar, de asemenea, la fel ca noi, există câteva lucruri pe care pur și simplu nu le pot mânca. Și multe dintre aceste lucruri sunt alimente pe care noi ca oamenii sunt destul de obișnuiți. Evitați cu siguranță aceste alimente:

  • Ciocolată
  • Ceapa și usturoiul
  • Avocados
  • Struguri și stafide
  • Nuci de macadamia
  • Pâine de pâine brută
  • Alcool

Lista de mai sus este doar cele mai cunoscute alimente periculoase pentru câini; Cu toate acestea, există o mulțime de fructe, legume și alte ingrediente potențiale pentru alimentele câinilor de casă care pot fi utilizate numai în cantități foarte scăzute sau deloc. Atunci când structurați mesele de companie, asigurați-vă că cercetați fiecare ingredient și cum va după poochia dvs.

Citiți următorul: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Orientări nutriționale pentru gătitul alimentelor pentru câini de casă