Performanța brută oferă proprietarilor de câini o alternativă mult mai sănătoasă la kibble comerciale

Performanța brută oferă proprietarilor de câini o alternativă mult mai sănătoasă la Kibble comerciale

Mulți proprietari de câini au început să-și hrănească caninele o dietă alimentară brută recent, iar o companie de hrană pentru câini este fericită să ajute. Performanță de performanță brută oferă mâncăruri de animale de companie de calitate superioară de cea mai bună calitate, deoarece cred că fiecare câine ar trebui să aibă ocazia de a mânca același tip de dietă pe care o vor avea în sălbăticie.

La fel ca oamenii, câinii sunt mai fericiți, mai sănătoși și mai energici atunci când sunt prevăzuți Dieta corectă. Multe alimente de câine comercial sunt pline de aditivi și materiale de umplutură care nu au valoare nutrițională deloc. Produsele de la performanța brută sunt un antidot la acești conservanți și umpluturi găsite în mărcile comerciale pentru câini uscați.

LEGATE DE: 11 fapte interesante de câine pentru copii pe comportamentul caninei

O dietă naturală brută este mai ușoară ca câinele dvs. să digerați și le permite să absoarbă toți substanțele nutritive pe care le oferă alimentele. De asemenea, deoarece nu există carbohidrați sau amidonați adăugați în alimente crude, nu va exista o acumulare de tartare pe dinții câinelui dvs. și dinții lor vor fi, de asemenea, mult mai albi. Alte beneficii includ un strat mai sănătos, alergii reduse și iritarea pielii, respirația mai bună mirositoare, iar câinele dvs. va fi mai puțin.

Performanța brută oferă proprietarilor de câini o alternativă mult mai sănătoasă la Kibble comerciale

Toate produsele alimentare de la performanța brută sunt realizate din 100% certificate CFIA, canadian, grad uman, antibiotic și hormon fără carne. Compania oferă multe formule diferite și amestecuri gourmet care folosesc a Varietate de surse de proteine, și toate oferă o dietă echilibrată și completă pentru toate rasele.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Odată ce mâncarea este făcută, este înghețată imediat pentru a vă asigura că clienții primesc cea mai proaspătă carne posibilă și vine în containere de 1 lire, 2 lire sau 4 lire. Mâncarea este plină de grăsimi naturale, proteine, minerale și vitamine care vă vor asigura sănătatea și fericirea animalului.

Deoarece există așa mult mai nutrienți într-o dietă brut, Nu trebuie să vă hrăniți câinele cât mai mult de alimente crude, pe măsură ce vă uscați mâncarea de câini umedă comercială. Clienții pot obține sumele de alimentare recomandate pe site-ul web al performanței brute, dar sumele variază de la 1/3 dintr-o lire de alimente zilnic pentru un câine care cântărește 5-20 de lire sterline, la 3 kilograme pe zi pentru câini care cântăresc peste 110 de lire sterline.

Mii de articole alimentare pentru animale de companie sunt reamintiți în fiecare an, iar mii de câini sunt, de asemenea, raportate ca fiind bolnavi sau morți de la consumul de produse comerciale comerciale. Mâncarea brută oferă proprietarilor de câini pacea minții și le permite să știe că câinii lor mănâncă alimente naturale sănătoase similare cu ceea ce ar găsi în sălbăticie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Performanța brută oferă proprietarilor de câini o alternativă mult mai sănătoasă la kibble comerciale