Dieta raw pentru câini 101: ghidul final

Conceptul de dietă brută pentru câini și hrănirea generală a câinilor brute se bazează pe natura carnivoră a câinilor. Caninii noștri domesticiți aparțin aceleiași familii ca lupii, vulpi și coioți și face parte din repertoriul lor natural pentru a vâna pentru mâncare. Ca și verișorii lor apropiați, câinii au o dorință instinctivă de a-și capta prada și de a-i consuma crud.

Dieta alimentară pentru câini de câini 101Dieta brută pentru câini recomandă hrănirea canininelor cu carne, oase și organe interne peste kibble pe bază de boabe uscate și mese de câine. Motivele sunt simple: câinii sunt consumatori de carne genetic, iar dieta alimentară pentru câini brute este compatibilă din punct de vedere nutrițional pentru câini.

Ghid conex: Cele mai bune alimente pentru câini - Ghidul unor cumpărători extinși

Dieta brută pentru câini a arătat rezultate excelente în îmbunătățirea straturilor și a pielii și având respirație mai proaspătă, mai puține probleme de sănătate și un sistem imunitar mai puternic. Câinii care au fost deplasați pe această dietă au devenit, de asemenea, mai energici, dar mai puțin mai puternici în timp. Regimul a fost găsit ca fiind benefic pentru câini, indiferent de rasă sau dimensiune.

Dieta RAW pentru câini 101: Ghidul final

Dieta RAW pentru câini 101 - Ghidul finalCa carnivore naturale sau mamifere consumatoare de carne, câinii sunt concepuți din punct de vedere biologic pentru a consuma și a digera carnea brută și oasele. Hrănirea cu alimente prelucrate comercial, cum ar fi Kibble, este contrară nevoia lor naturală și cerințele nutriționale.

Iată câteva dintre avantajele dietei alimentare pentru câini brut:

  • Pe măsură ce sănătatea câinilor tăi se îmbunătățește, haina lui devine mai fină, Shinier și mai sănătoasă. El va dezvolta pielea dulce-mirositoare - nu este nevoie de baie regulata.
  • El va începe să se bucure de mâncarea sa și va dori mai mult cu anticiparea. Ea face mult mai ușor să-l păstreze la greutatea dreaptă și mult mai rezistentă la boală.
  • Tonul său muscular va începe să se îmbunătățească și scaunele sale normale - nu prea libere, nici prea ferme.
  • Câine brut Ajutor de hrănire în gingii sănătoși, respirație dulce și dinți mai puternici, mai albi. O dietă brută diminuează degradarea dinților sau boala parodontală care poate infecta gingiile, reducând astfel probabilitatea de rinichi, ficat și boli de inimă.
  • Câinii pe o dietă brut rămân fără parazit. Nu va fi nevoie să utilizați neurotoxine nesigure pentru controlul puricii sau căpușe. Nu veți avea nevoie de deferari chimici nocivi, nici. Viermii sunt blocați abil de un sistem imunitar sănătos.
  • Caracterul câinelui îmbunătățește: el va deveni mai puțin hiperactiv, dar mai energic și va îmbunătăți concentrarea și concentrarea cu comenzile. El nu va suferi disconforturi metabolice care să-l facă să-l facă pe cei răi sau să se neliniască.
  • Dieta brută pentru câini va fi, de asemenea, mai ieftină dacă aveți conexiunile corecte. Acest lucru este valabil mai ales dacă Obțineți aprovizionarea cu ridicata. Pe termen lung, excursii VET vor fi diminuate și facturile tăiate semnificativ.

Dieta RAW pentru câini 101

De ce dieta brută poate fi mai bună decât alimentele obișnuite pentru câini?

Dieta RAW pentru câini vs alimente de câine comercialUn fizic al unui câine poate fi asemănător cu un motor de mașină; are nevoie de tipul de combustibil drept și petrol pentru a rula perfect. În caz contrar, nu va funcționa la maxim și va fi conk mai devreme decât se aștepta. Corpul câinelui dvs. lucrează și în același mod. Și el, fiind biologic omnivor, ar trebui să fie acordată dieta corespunzătoare pe care o merită pe bună dreptate - dieta brut pentru caini. Este singura dietă care funcționează pentru a menține câinii sănătoși și a trăi o viață mult mai lungă.

Pe de altă parte, miriadele de conservanți alimentari dăunători, aditivi, ingrediente artificiale și produse de cereale cuprind cele mai multe alimente de câini anorganice sau prelucrate comercial. Granulele nu sunt chiar o parte naturală a cerințelor dietetice ale unui câine, deoarece câinii nu au enzime necesare pentru a digera boabele. Mai mult, boabele sunt una dintre Surse de conducere de alergii la câini. Deoarece boabele sunt formarea mucoasă, ele oferă o atmosferă ideală pentru ca paraziți să se dezvolte, suprimând astfel sistemul imunitar al câinelui.

Aceste așa-numite "diete de câine obișnuite" sunt de fapt carne și oase prelucrate, reduse din întreaga sa carcasă și formate în nuggeturi colorate și atrăgătoare. Este extrem de nefiresc să vezi câinii care se ocupă de carne de carne și oase în formă de color, în loc de gnawing și de rupere (cu dinții lor ascuțiți), împreună cu oasele și organele, deoarece acestea sunt trase din punct de vedere biologic.

La sfârșitul zilei, acest meniu obișnuit de alimente solului sau prelucrat poate avea un efect de domino devastator asupra sănătății și sistemului imunitar al câinelui. Poate crea o acumulare de placă și tartru pe dinți. Aceasta, la rândul său, poate provoca boală gingiilor și, eventual, pierderea inevitabilă a dinților. Problemele din cavitatea orală pot în cele din urmă duce la probleme cardiace și numeroase condiții de sănătate.

Iată câteva puncte majore în care o dietă obișnuită Kibble diferă de o dietă totală:

  • Prima diferență de strălucire este în formă. Să mănânce alimente crude, câinii vor trebui să taie, să se rupă, să mănânce, să mestece și să fie chomp pe carne și oase reale. Chewy Kibbles nu va cere atât de multă dinamică din dinții câinelui. Mâncarea bazată pe cereale va necesita doar câteva mușcături care nu pot fi comparate cu dinții care se scufundă adânc în carne și oase reale.
  • Hrana pentru câini cu conserve și conserve cuprind, de obicei, substanțe nocive, cum ar fi conservanți, aditivi, coloranți, zahăr și amplificatoare de gust, doar pentru a induce animalele de mâncare pentru a le mânca. Aportul zilnic al acestor substanțe poate provoca probleme de sănătate în timp. Dieta brută pentru câini, pe de altă parte, păstrează toate substanțele nutritive originale, modul în care natura intenționează să fie.
  • Kibble include de obicei mai multe substanțe de cereale (cum ar fi orezul, porumbul, orzul, grâul și ovăz) decât carnea. Granulele nu fac parte din cerințele nutriționale ale unui câine, iar câinii nu au capacitatea de a digera boabele în mod corespunzător. Acest lucru dublează doar tulpina pe ficat, deoarece trebuie să secrete mai multă bilă pentru a descompune ingredientele bazate pe plante. Aceste componente sunt extrem de greu de digerat pentru câini. Deoarece animalele beneficiază doar de alimentele digerate, această digestibilitate scăzută lipsește câini de nutrienți de care au nevoie.
  • Hrănirea Kibble poate provoca deshidratare severă la câini, deoarece corpul lor este menit să absoarbă umiditatea apei din prada lor. De aceea trebuie să le oferiți cantități mari de apă pentru a rămâne hidratate. Acest lucru, din nou, pune o presiune adăugată pe ficat și rinichi.
  • În comparație cu carnea brută, carnea gătită și subprodusele din carne (care reprezintă cele mai multe alimente din cele mai înșurubate) sunt foarte greu de digerat. ca enzime digestive, micronutrienții, amino-urile esențiale și acizii grași și vitaminele sunt distruse. Produsele alimentare fabricate sunt gătite la temperaturi ridicate. Acest proces produce toxine carcinogene care pot prezenta riscuri pentru sănătate pentru câine. Gătitul, de asemenea, distruge practic substanțele nutritive.

Știință privind dietele crude pentru câiniȘtiință pe efectele secundare ale dietei crude pentru câini

De când dietele Barf au devenit populare în rândul proprietarilor de câini și încă mai iau viteza - în special ca o recomandare de la Anumite veterinarii holistice și credincioșii în gătit pe propriile dvs. câini de casă - oamenii de știință au început, de asemenea, să privească în diete crude pentru câini cu privire la eficacitatea și sănătatea lor.

LEGATE DE: Sunt oase brute bune pentru câini?

Unele studii au subliniat riscurile dietelor crude pentru câini. Acest lucru în special a observat anumite pericole cu aceste diete care nu sunt bine echilibrate din punct de vedere nutrițional, precum și anumite infecții și boli pe care hrănirea de câini brute expune canini la.

& # 8220;În mod evident, există unele dovezi convingătoare care sugerează că dietele de alimente brute pot fi un risc teoretic din punct de vedere nutrițional. În plus, alimentele crude reprezintă un risc substanțial de boală infecțioasă la animalele de companie, mediul animalului de companie și la omul din gospodărie.& # 8221; - Daniel P. Schlesinger și Daniel J. Joffe

Un altul studiat a analizat în continuare riscurile bacteriene ale dietelor crude pentru câini și modul în care acestea pot afecta animalele de companie care sunt hrăniți alimente gătite de casă și carne crudă pe acest protocol. În studiu, au subliniat O varietate diferită de boli patogene infecțioase care expun câinii prin hrănirea brută.

& # 8220;În prezent, există informații inadecvate privind siguranța dietelor crude în ceea ce privește boala animală și cea umană. Cu toate acestea, având în vedere varietatea agenților patogeni infecțioși și potențial zoonotici identificați aici și în alte studii, riscurile potențiale trebuie luate în serios.& # 8221; - J. Scott Weese, Joyce Rousseau și L. Arroyo

În continuare privind infecțiile și evaluarea bacteriană a dietelor brute pentru câini, mai multe studii au constatat că acest lucru este adevărat. Această evaluare preliminară a Salmonella a constatat că aproximativ 30% din timp, câinii care sunt hrăniți dieta brută au scaune care conțin bacterii de salmonella. Dar, pe măsură ce autorii studiului indică ei înșiși, datorită studiului de eșantionare mic, sunt necesare dovezi mai concludente.

& # 8220;Acest studiu preliminar a constatat că 30% din probele de scaun de la câini hrăniți dietele de barcină de casă conținute de diferite salonella serovari, în timp ce niciuna dintre eșantioanele de la câini hrănite diete uscate comerciale conținute salmonella spp. Deși aceste rezultate sunt sugestive, ele nu sunt semnificative din punct de vedere statistic datorită numărului mic de câini studiați.& # 8221; - Daniel J. Joffe și Daniel P. Schlesinger

În cele din urmă, un alt studiu popular și OFT a găsit alte infecții și boli patogene potențiale care au fost asociate cu dietele alimentare pentru câini brut. Acest studiu a folosit chestiunea fecală a câinilor care au fost hrăniți hrana pentru câini brute pe o bază consistentă și au găsit un model clar de bacterii prezente în scaunele acestor câini. După cum notă autori, acest lucru este important pentru toți proprietarii de câini să notă.

& # 8220;Deoarece carnea brută sunt frecvent contaminate cu agenți patogeni, eliminând aceste mese descoperite de la dietele câinilor poate fi cea mai eficientă metodă de reducere a prevalenței infecției canine cu acești agenți patogeni. Multe dintre preocupările legate de siguranța alimentelor legate de hrănirea cărnii crude pentru câinii de companie pot fi evitați prin gătitul componentelor de carne crudă.& # 8221; - Jennifer Lenz, Daniel Joffe, Michael Kauffman, Yifan Zhang și Jeffery Lejeune

Pentru mai mult, verificați și unele dintre aceste studii suplimentare:

De asemenea, am publicat anterior un articol interesant și concis despre Argumente pro și contra de diete de la Barf pentru câini care se uită la avantajele și dezavantajele dietelor crude pentru câini.

Care sunt elementele de bază ale cărnii crude de hrănire?

Carne crudă pentru câiniÎn general, trebuie doar să absorbiți trei puncte cheie esențiale pentru hrănirea câinilor brute: ce să vă hrăniți, ceea ce să nu vă alimentați și cât de mult de alimentat.

Ce să se hrănească?

Câinii vor aprecia și vor rămâne mai probabil la dieta brută pentru câini, dacă există varietate. Carne și organe de la pui, rațe, curcan, prepeliță, porc, capră, bovine, elană, cerb, iepure și pește sunt alegeri bune.

Citiți conexe: Câte calorii au nevoie de câini pe zi?

Oasele brute ar trebui să facă parte și din masă. Oasele au conținut ridicat de calciu și carnea sunt ridicate în fosfor. Când hrăniți carnea brută cu 10% os, obțineți rapoartele precise de calciu la fosfor cerut de un câine. Întregi pradă, ouă, pește și tripe au, de asemenea, un raport echilibrat.

Cel puțin o dată pe săptămână, hrăniți câinii cu organe cum ar fi plămânul, rinichii, testiculele sau ficatul. Întotdeauna țineți cont de faptul că carnea de organe nu trebuie să depășească 10% din dieta generală, dintre care 5% trebuie să fie ficat, deoarece este direct responsabil pentru filtrarea toxinelor din organism. Cel mai bine este să hrăniți ficat la câinele dvs. unul sau două mese în fiecare săptămână.

Cozi, trahee de carne de vită, pui de pui și curcan sunt, de asemenea, benefice. Ele sunt bogate în condroitină naturală și glucozamină - aminoacizi esențiali care ajută la dezvoltarea articulațiilor sănătoase.

Ce să nu se hrănească?

Nu vă alimentați niciodată oasele gătite la câinii dvs. Spre deosebire de oasele brute care sunt relativ moi și ușor de digerat, oasele care sunt gătite devin mai greu și sunt foarte periculos pentru hrănire deoarece sunt susceptibile de a distruge și perfora intestinele atunci când sunt ingerate. Cât mai mult posibil, evitați hrănirea piciorului purtător de greutate și oase de articulație și vertebrele de animale mari ca elk, deoarece acestea sunt prea dense și pot provoca deteriorarea dinților.

Granulele nu ar trebui să formeze nici o parte din dieta unui câine. Câinii nu au capacitatea de a digera bine boabele. Hrănirea boabelor va dubla doar tulpina pe ficat, deoarece trebuie să secrete mai multă bilă pentru a descompune fibra extrem de insolubilă. Carnea de porc sau de somon trebuie să fie înghețată timp de cel puțin două săptămâni înainte de hrănire. Acest lucru este de a reduce riscul de paraziți de transmitere a bolilor.

Cât de mult să se hrănească?

Câinii mănâncă în mod esențial aproximativ 2-3% din greutatea corporală ideală pentru adulți pe zi. Atunci când se măsoară cât de mult alimente se hrănesc, ia în considerare vârsta, rasa și nivelul de energie al câinelui, împreună cu raportul de alimentare sugerat de 1: 1: 8. Acest raport este împărțit la următoarele: 10% oase; 10% carne de organe și 80% carne musculară.

De exemplu, un câine care are o greutate corporală ideală de 35 kg va necesita în fiecare zi aproximativ 700 g la 1 kg de alimente crude. Aceasta trebuie să cuprindă 70-100 g de oase, 70-100 g de organ și 560-800g de carne musculară.

Dacă, din orice motiv, este dificil să se determine greutatea ideală a corpului adulți a câinelui, măsurați alimentele la 10% din greutatea actuală a câinelui. Apoi observați dacă această sumă este adecvată sau nu. Ajustați hrănirea câinilor brute în consecință dacă vedeți animalul să devină obezi sau să crească subțire.

Aceste măsurători nu trebuie să fie precise. Ei trebuie să fie ghiduri și puteți scădea sau mai mult decât acele măsurători și proporții. Amintiți-vă, de asemenea, că fiecare câine este diferit. Dacă alegeți să faceți matematica și să măsurați strict porțiunile, aceasta va fi și bine. Pe termen lung, experiența vă va spune cât de mult să vă hrăniți câinele în timp ce obțineți atârnă de dietă brută pentru câini.

Când treceți câinele la hrănirea brută, Cel mai bine este să începeți inițial cu 2% din greutatea corporală și să împărțiți suma zilnică în acest mod:

  • Peste 6 luni: împărțiți suma în 2 mese pe zi.
  • Pentru 4 până la 6 luni: împărțiți în 3 mese pe zi.
  • Pentru sub 4 luni: împărțiți în 4 sau mai multe mese pe zi.

În cele din urmă, un câine care hrănește cu alimentele crude va trebui doar să fie hrănit o masă pe zi.

Hrănirea câinilor brute

Cum să începeți și să continuați cu dieta brută pentru câini

Va trebui să obțineți câteva instrumente și consumabile ample Pentru a face hrănirea câinilor brute cât mai ușor și fără stres posibil. Cantitatea de aprovizionare va varia foarte mult în funcție de numărul de câini pe care intenționați să îl treceți la hrănirea brută. Chiar dacă aveți doar un singur câine pentru a vă hrăni, trebuie încă să aveți cel puțin un piept compact și fiabil sau un congelator de standup cu care să stocați o varietate de carne de capse.

Apoi, gândiți-vă înainte de modul în care veți păstra și organiza carnea în interiorul congelatorului.

Va fi ambalat în mese unice pentru fiecare câine sau în pachete pentru mai multe zile de hrană? Cu toate acestea, căutați recipiente de plastic robuste sau pungi de congelator, pentru a se potrivi cât mai multor congelator posibil. Containerele reutilizabile vor fi mai economice pe termen lung.

Un alt instrument pe care îl aveți nevoie atunci când dieta brută pentru câini este o scară de cântărire, pentru a măsura cantitățile de carne pe masă sau în fiecare zi. Căutați dealeri cu ridicata de carne, distribuitori sau măcelari în zona dvs. locală care să răspundă la alimentatoarele brute. Unii angrosiști ​​au chiar programe pentru alimentatoarele brute, unde puteți să vă înscrieți și să beneficiați de bunurile lor la prețuri ieftine sau reduse.

Alăturați-vă grupurilor sau Forumuri ca aceasta care sunt alimente pentru câini brute concentrate, fie ei online sau asociații de vecinătate. Cultivând încrederea și prietenia lor va merge mult. Ghidul lor și experiența valoroasă vă vor ajuta și prin procesul de tranziție, de asemenea.

Începeți treptat dieta de hrănire brută

Iată cum puteți începe treptat câinele brut, fiecare pas al modului:

  1. Începeți mai întâi cu un singur element Pentru a permite ca câinele să se obișnuiască cu ea. Alegeți un tip de carne ușor accesibilă în supermarketuri, cum ar fi puiul de pui și fără cap, picioare și carne de organe. Această carne cuprinde aproximativ 33% os în toate. Secțiunea de sân are un os mai mic, în timp ce aripile și tambururile au un conținut de os mai mare. Dacă ați stabilit deja conexiuni cu angrosiștii, puteți aranja celelalte părți și organe interne incluse.
  1. Obțineți o secțiune a sânului, și felie o bucată constând din carne și coaste. Începeți mai mic la început pentru a evita tulburările de stomac. Câinele dvs. nu trebuie să obțină mâncarea potrivită suma la început, deoarece el încă se ajustează. Eliminați și excludeți pielea pentru acum. Serviți această cantitate pentru o zi sau astfel și păstrați elementele rămase înghețate pentru consum ulterior.
  1. Verificați scaunele câinelui. Căutați doar cei drepți - nu prea pierdeți și nu prea fermi. Dacă rezultatele se dovedesc bine, ați putea acum să introduceți treptat o varietate de felii de pui întreg. Dacă vedeți scaune libere, nu vă panicați sau opriți dieta. Aceasta este o reacție normală, în special pentru câinii care au depins de alimentele de câine procesate toate viețile lor. Acest lucru se normalizează, de obicei, după câteva zile până la o săptămână.
  1. Luați întotdeauna notă că câinele cere doar 10% proporție osoasă. Piesele osoase (aripile, gâtul și piciorul) conțin mai mult de 10%, deci trebuie să adăugați câteva carne de sân pentru a compensa acest lucru mai aproape de raportul dorit. Conținutul osos mai mare va fi, de asemenea, determină ca câinele să fie constipat sau să aibă scaune mai grele.
  1. Din nou, dacă scaunele rămân bine cu întreaga hrănire, se desfășoară timp de două până la trei săptămâni înainte de a introduce un alt tip de carne. Luați notă, introducerea unei alte surse de proteine ​​va fi în a treia sau a patra săptămână și nu mai devreme. Și indiferent ce tip de carne puteți alege în continuare, lipiți la aceeași metodă introductivă - nimic nu poate merge prost.
  1. De-a lungul timpului veți învăța că diverși câini pot refuza un anumit tip de carne, dar găsesc un alt irezistibil. Deci, în cazul în care câinele dvs. refuză să accepte puiul inițial, nu forțați problema. Du-te pentru o altă sursă de carne. Puteți reporni întotdeauna hrănirea de pui odată ce câinele dvs. a acceptat pe deplin alimentele brute.
  1. În jurul celei de-a șaptea sau a opt săptămâni, Câinele dvs. va fi bine ajustat la o dietă brută la scară largă. Începeți să introduceți carnea de organe puțin câte puțin, împreună cu carnea musculară și oasele comestibile. Puteți începe cu ficat, care este o parte esențială a unei diete crude. Fiți sfătuiți, deși atunci când carnea de organe sunt hrănite prea mult și prea curând, pot provoca scaune și diaree liberă. Începeți cu o mică felie (în funcție de dimensiunea câinelui dvs.) și creșteți treptat până la raportul Full Full 5%, în timp ce verificați scaunele la fiecare creștere. Odată ce scaunele sunt din nou bine, puteți urma aceeași procedură pentru alte carne de organe.

Depășiți dezavantajele inițiale ale hrănirii câinilor brute

Diareea și constipația sunt atribuite în mod obișnuit unui efort necontrolat și excesiv de a trece la hrănirea brută. Acest lucru se întâmplă și atunci când sunt introduse carnea de organe. O tehnică bună ar fi să împerecheați carne de organe cu părțile osoase. Partea osoasă provoacă scaune grele și echilibrează scaunele libere. Invers, în cazul în care scaunul este prea greu sau pulbere, introduceți o cantitate mai mică de oase.

LEGATE DE: Este dieta de alimente crude pentru câini o alegere bună pentru animalul meu de companie?

Câinii pot avea inițial o aversiune față de carnea de organe brute și o refuză în totalitate. Deoarece carnea de organe sunt esențială pentru dieta alimentară brută, va trebui să găsiți o modalitate de a face ca câinii să le mănânce, inclusiv gătitul parțial sau în creștere, dacă este necesar. Pe măsură ce câinele durează treptat la carnea de organe, puteți reduce timpul de gătire până când le poate lua crud.

De asemenea, puteți încerca să dați cantități mai mici de carne de organe, apoi creșteți treptat la suma necesară.

Amintiți-vă că fiecare câine este unic. Câinii fermi construiți pot face față cu ușurință cu privire la orice alimente crude pe care le hrănesc. Alții, în special cei care au tulburări medicale care stau la baza sau au fost dependente de mai mulți ani, au nevoie de o atenție deosebită și o abordare mai blândă, controlată și treptată a hrănirii, în special în timpul tranziției.

Odată ce ați început cu hrănirea brută, nu vă întoarceți la metoda veche de hrănire. Acest lucru va confunda doar câinele. Utilizați abordarea graduală de hrănire până când totul este normalizată.

Carne pe dietele alimentare pentru câini brutAtinge echilibrul cu hrănirea brută în timp

Cheia aici este de a atinge echilibrul în timp. Atâta timp cât Cerințele nutriționale de bază ale câinelui sunt îndeplinite, Fiecare hrănire nu trebuie să fie complet echilibrată.

Nu este nevoie să măsurați procentele precise de proteine ​​și calciu sau cantitatea precisă de minerale și vitamine la hrănire. Pur și simplu urmați raportul de hrănire brută și va echilibra pe termen lung.

Cele mai bune alimente pentru dieta brută pentru câini

Simțiți-vă liber să vă hrăniți câinilor, indiferent de pradă o nimală pe care o puteți obține cu ușurință și la accesibilitate. Mai jos sunt o varietate de alimente pentru câini brut (inclusiv carne de organe) pe care o puteți alege de la:

  • Pui - Fed în întregi sau în părți
  • Fazan (pasăre de joc sălbatic) - Fed în întregi sau în părți
  • Partridge (Pasăre de joc sălbatic) - Fed în întregi sau în părți
  • Gâscă (pasăre de joc sălbatic) - Fed în întregi sau în părți
  • Rață - Fed în întregi sau în părți
  • Curcan - Fed în întregi sau în părți
  • Vită - orice părți, cu excepția oaselor dens de greutate
  • Porc - Fed în părți
  • Ouă întregi - inclusiv coaja
  • Pește întreg - Evitați hrănirea somonului brut proaspăt
  • Iepure
  • Veverițe
  • Șobolani
  • Capră
  • miel
  • Cerb
  • Prepeliţă
  • Inima - de la orice animal
  • Ficat - de la orice animal
  • Rinichi - de la orice animal
  • Plămâni - de la orice animal

Păsările de păsări sălbatice sunt o bună adăugire la o dietă alimentară pentru câini brut. Luați notă, cu toate acestea, Aceste păsări sunt ucise cu fotografii de plumb, Deci, verificați cu atenție peletele din spate - pot provoca otrăviri grave de plumb. Și asigurați-vă că le păstrați înghețate timp de cel puțin 24 de ore înainte de a alimenta pentru a eradica orice paraziți. Rozătoarele sălbatice (cum ar fi șobolani, veverițe, șoareci) și lagomorfe (iepuri) sunt disponibile la furnizorii de reptile. Dar trebuie să le înghețați timp de o lună sau mai mult înainte de hrănire, deoarece acestea pot conține mai mulți paraziți și boli.

Peștele sunt singurele alimente pentru câini care pot fi hrănite fie crude, fie fierte. Când este gătit, carnea păstrează majoritatea substanțelor sale nutritive, iar oasele rămân moi și chewy. Totuși, somonul brut proaspăt, păstrăvul și alte salmonide trebuie să fie înghețate timp de două săptămâni înainte de a putea fi hrănite, pentru a se asigura că paraziți toxici (care pot face câini bolnavi) suportă de majoritatea salmonidelor Pacificului sunt stinse temeinic.

Puteți hrăni peștele brut întregi prins proaspăt dintr-un iaz sau lac, dar trebuie să tăiați burta și să verificați cârligele care ar fi putut fi înghițite în stomac sau înfășate în gură sau în gât.

Recomandat citit: Sunt oase brute bune pentru câini?

Dinții câinelui sunt concepuți în mod natural să taie și să se rupă prin carne și oase de pradă. A fi pe partea sigură, evitați oasele cu poartă de greutate de animale mari, cum ar fi oasele, femururile sau oasele măduvei.

Acestea pot fi ușor de fractură sau să-și spargă dinții. De asemenea, nu permiteți câinelui dvs. să mestece bucăți mici osoase care au toată carnea îndepărtată. Obțineți câinele dvs. la Chomp cu atenție pe oasele mari de carne crudă care servesc drept un antrenament bun pentru dinții și maxilarul lor.

Furajează carnea de organe - o dată pe săptămână va fi suficientă. Exursionarea poate duce la scaune libere și la momente frecvente cu diaree. Mezele de organe sunt bogate în substanțe nutritive și o sursă esențială de vitamine și minerale.

Aceste legume și fructe sunt benefice pentru câinele dvs .: migdale, mere, banane, afine, brânză, morcovi, conopida, țelină, fasole verde, kelp, salată romaină, pepeni, okra, patrunjel, mazăre, arahide, pere, dovleac, squash , semințe de floarea-soarelui, cartofi dulci și căpșuni. Cheile de vaci și iaurtul simplu pot fi, de asemenea, incluse în dieta dvs. crudă pentru rețetele de câini.

Nu toate alimentele naturale și ecologice sunt sigure pentru câinii tăi. Aceste fructe și legume pot supăra sau poate fi chiar în detrimentul câinelui dvs: Varza, castravete, usturoi, struguri, piulițe macadamia, ciuperci, ceapă, piper, cartofi, stafide, roșii și benzi.

Iată o formulă sugerată pentru o masă brută destinată câinilor. Odată ce obțineți atârnă de ea, veți putea să vă personalizați propriile rețete în funcție de nevoile și gustul câinelui.

  • 1 - 2 cești de carne tăiată brută care include unele pe os
  • ½ - 1 cană de legume și fructe crude (tocate fin sau sol) - o combinație de mere, morcovi și țelină
  • 2 - 3 lingurițe de ulei de pește
  • Suplimente de la ierburi, fructe și legume, după cum este necesar
  • Apă curată și proaspătă

Produse alimentare de câini comerciale vs diete alimentare pentru câini brut

Care este mai bine: alimente de câine crude comerciale sau hrană pentru câini brute de casă?

Cheia pentru a decide care hrană pentru câini brute - comercial sau de casă - este mai bun, balamale pe trei considerente principale, și anume: comoditate, disponibilitate și accesibilitate. În mod ideal, mâncarea brută ar trebui să fie de casă. În acest fel, sunteți singurul care determină raportul exact și cantitatea de alimente pe o porțiune de masă ambalată, care este personalizată pentru animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: Revizuirea celui mai bun brand de produse alimentare crud

Un pachet, de exemplu, va avea ceea ce are nevoie de câine - cantitatea corectă de piese de carne, oase, organe și organe preferate și fructe și legume preferate. Acest lucru este destul de dificil de determinat în alimente înghețate în ambalaj comercial, dacă nu puteți obține întreaga carcasă într-un pachet.

Cu hrănire brută de casă, aveți, de asemenea, opțiunea de a hrăni întregul, în special păsările și jocul mai mic. Dacă aveți o sursă care vă poate furniza în mod regulat carne crudă și dacă aveți timp să vă pregătiți feedurile de casă, atunci cu toate mijloacele să alegeți această opțiune. Cu cât mâncarea brută este mai apropiată de forma sa naturală, cu atât mai bine va fi pentru câinele dvs.

Cu toate acestea, această formă de alimente brute nu este întotdeauna disponibilă tuturor celor care aleg dieta brută pentru câini. Aici intră alimentele crude pregătite comercial. Alimentele comerciale de câini brute sunt mai accesibile și disponibil pentru proprietarii de animale de companie. Acestea sunt ambalate ca nuggeturi de carne uscate prin congelare și porțiuni de carne și vândute în supermarketuri și consumabile de animale de companie.

Produsele din carne înghețate și ambalate din punct de vedere comercial au extins durata de valabilitate, își mențin prospețimea și sunt convenabile pentru depozitarea în cămară sau luând în aer liber. Nutrienții brut esențiali nu sunt redus prin alimente crude înghețate sau uscate.

LEGATE DE: Să vorbim despre hrana pentru câini de casă

Hrănirea câinilor brutePregătirea este cu siguranță mult mai puțin dezordonată. Menținerea salubrizării în bucătărie va fi un lucru mai puțin complicat, iar carnea care ajunge acasă deja înghețată, se duce la congelator și se dezvăluie numai atunci când urmează să fie hrănită câinelui.

Soiul este, de asemenea, mai ușor de realizat cu o serie de carne crudă congelată pentru a alege de la - mezeluri întregi musculare și oase comestibile de carne de porc, carne de vită, curcan, rață, iepure, cerb, pește și multe altele. Varietatea este foarte importantă pentru a menține nutriția echilibrată și pentru a susține interesul câinelui față de alimente.

Când congelatorul dvs. este plin de carne crudă de la un animal mai mare, poate dura ceva timp să consume întregul animal și va fi spațiu de stocare limitat pentru alte carne. Pe de altă parte, este mai ușor să cumpărați porțiuni mai mici de diferite tipuri de carne și specii, apoi continuați cu făcând făina câinelui unele rețete alimentare pentru câini de casă.

Pregătirea este fără stres, iar servirea este mult mai ușoară cu hrănirea de câini brute comerciale. Aceste produse sunt ideale pentru gospodăriile ocupate sau pentru a aduce excursii sau camping. Free-uscate Dog Dog Alimente este atât de ușor de hrănit.

Puteți să le rehidrați cu apă caldă sau, de preferință, lapte crud (pentru o nutriție mult adăugată) sau pur și simplu hrăniți-o, dar asigurați-vă că asigurați suficientă apă, după aceea. Iată un meniu eșantion al unei formule de curcan uscate prin înghețare: Turcia de masă, gât, hepatică, inimă, lapte de capră brută, kelp uscat, pepene verde, ulei de ficat de cod, ulei de nucă de cocos, ardei iute, membrană de ouă, semințe de susan, țelină și mare sare.

Când nu sunt curățate și pregătite în mod corespunzător, dieta brută pentru câini Pregătirea poate deschide riscurile potențiale de contaminare bacteriană și deteriorarea alimentelor. Cheia, desigur, este de a păstra zona de pregătire curată și dezinfectată, în același mod în care vă veți pregăti propria mâncare.

Alimentele crude pregătite în comerț, cu toate acestea, pot fi mult mai scumpe decât alimentele crude de casă. Adesea, proprietarii de animale de companie găsesc schimbarea între sursele de alimente brute din fiecare moment și apoi lucrează pentru ei. Acest lucru se răspândește în mod egal și se poate dovedi a fi o modalitate economică de hrănire brută. O rață sălbatică prinsă de la vânătoare, curățată și servită întregi, oferă o masă bună pentru animale de companie. În timpul lunilor slabe, totuși, alimente crude pregătite comercial pot fi recurs la.

Hrănirea câinilor brute

Ce să ai grijă de o dietă alimentară pentru câini brut?

Trecerea la o dietă de hrănire a câinilor brute poate aduce câteva schimbări în comportamentul câinelui dvs. Nu este nimic de alarmat, deși. Acestea sunt apariții normale în timpul tranziției, mai ales când câinele dvs. a fost pe Kibble de ani de zile.

Nu vă panică când, la câteva zile după trecerea la hrănirea câinilor brute, animalul dvs. de companie începe să bea mai puțin și mai puțin apă zilnic. Dieta brută pentru câini este în mod natural ridicată în conținutul de umiditate. În afară de hidratarea câinelui, acest conținut suplimentar de apă ajută la facilitarea procesului de digestie pentru animalul dvs. de companie.

Verificați întotdeauna dinții câinelui pentru fractură. Evitați oasele de animale mari, cum ar fi Elk - sunt destul de greu. Gătit le face chiar mai greu. Du-te pentru oase mai moi, mei, cum ar fi aripi de pui și pietre de gât sau carne de vită.

Câinii au obiceiul înnăscut de a îngropa oasele stângi sau jumătate finalizate sau ascunzându-le în jurul casei. Luați notă că oasele lăsate mai mult de trei ore sunt motive potențiale de reproducere pentru bacterii, care poate multiplica cu ușurință și rapidă. Atât de cu atenție supravegherea osului. Scoateți și eliminați imediat de stânga.

Se va hrăni Oasele brute provoacă gastroenterită? Categoric, calitatea joacă un rol important în hrănirea brută. Dacă vă hrăniți câinele cu carne proaspătă, de înaltă calitate și de gradul uman, nu ar trebui să existe nici o problemă cu gastroenterita. Nu hrăniți niciodată carnea și oasele crude care sunt semnificativ mirositoare sau vechi - acestea sunt cele mai frecvente cauze ale gastroului.

Articol conex: Cum să slăbiți un câine supraponderal + plan de dietă de 30 de zile

Cum să hrăniți câinii prime dietăCum rămâne cu riscul posibil de constipație? Jet-urile și fragmentele osoase grele și indigestibile sunt cele mai frecvente cauze ale constipației. Deoarece gătitul frunze oasele complet dense și greu de digerat, ele sunt, de asemenea, susceptibile de a forma slivuri ascuțite care pot deteriora dinții sau pot provoca obstrucții în stomac.

Pentru câinii predispuși la constipație, adăugând fibre în dieta de hrănire a câinilor brute, cum ar fi tărâțe de ovăz sau legume sau mere, ar trebui să facă trucul.

Ingerarea unor cantități mari de oase grase poate duce la pancreatită sau Probleme IBD la câini. Pentru câinii care suferă de seceri periodice de diaree sau cu o istorie de pancreatită, evitați hrănirea oaselor măduvei - miezul lor este în principal umplut cu grăsime pură! Picioarele de porc sunt, de asemenea, foarte mari în grăsimi. Du-te pentru oasele mai lungi și nu hrăniți aripi de pui cu pielea - sunt la fel de grași.

Este sigur să hrănească carnea de porc? Câțiva proprietari de câini sunt adverse la carne de porc Din cauza sperierii trichinozei. De fapt, incidența trichinozei a fost efectiv arestată la un nivel minim, printr-o inspecție bine dezvoltată și strictă a cărnii. Deci, desigur, carnea de porc și oasele (inclusiv unele organe) pot fi hrănite, dar asigurați-vă că le păstrați înghețate la zero grade Fahrenheit timp de cel puțin două săptămâni înainte de hrănire.

Neck-urile de porc sunt un favorit al celor mai mulți câini și nu prezintă efecte secundare rele.

Dacă optați pentru carnea brută disponibilă comercial, alegeți carcase întregi sau carne de decupare. Evitați carnea de masă, deoarece nu știți cantitatea exactă pentru a vă alimenta animalul de companie și atingerea raportului corect ar fi dificil de făcut.

Dieta RAW pentru câini este o schimbare mare, atât pentru dvs. cât și pentru câinele dvs. Ca toate deciziile mari, trebuie să cântăriți multe lucruri înainte de a face saltul mare. Citiți și învățați cât de mult puteți despre subiect. Dacă hrănirea brută va afecta și alți oameni din familia dvs., au și multe lucruri cu ele. Luați în considerare sursele de carne, costul, echipamentul de care aveți nevoie și decideți dacă sunteți la cererile de hrănire brută. Odată ce decideți să faceți saltul, să vă angajați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dieta raw pentru câini 101: ghidul final