Rețetă: alimente de carne de vită și orez

Făcând propria dvs. mâncare pentru câini poate fi foarte consumatoare de timp. Există o muncă pregătită, cum ar fi tăierea legumelor, iar unele rețete durează mai mult de o oră pentru a găti. Nu o poți servi la câinele tău când este fierbinte fierbinte, deci trebuie să aștepți să se răcească. Ați luat în considerare utilizarea unui vas de crock pentru a face ca mâncarea de câini de gătit de casă mult mai ușoară?

Va dura mai mult timp pentru hrană pentru a găti, dar cu un vas de crock poți să-l găsești și să-l uiți.& # 8221; Ceea ce vreau să spun prin aceasta, este tot ce trebuie să faceți este să adăugați ingredientele la Crock Pot, să setați cronometrul și să mergeți în ziua dvs. Când ajungi acasă, vei avea homosexual de casă care este gata să fie servit.

Crock Pot Dog Dog Rețete alimentare sunt excelente pentru proprietarii de animale de companie ocupat care doresc să-și hrănească o dietă mai sănătoasă.

În ce mai trebuie să faci munca pregătitoare, dar nu va trebui să-ți petreci timpul de gătit cina animalului tău. Pot să pregătesc mâncarea pentru această mâncare de carne de vită și orez Crock pentru câini în aproximativ 20 de minute.

Mai multe idei și videoclipuri: Homemade câine Food & Dog tratează rețetele

Carne de vită și orez Crock Pot câine rețetă alimentară

Carne de vită și orez Crock Pot câine rețetă alimentară

Ingrediente

  • 4 cani de apă
  • 2 1/2 kilograme de carne de vită la sol
  • 1 1/2 cești de orez brun
  • 1 poate (15 uncii) de fasole renală - drenate
  • 1 1/2 cesti de squash - tocate (am folosit zucchini, dar orice tip de squash va lucra)
  • 1 1/2 cesti de morcovi tocata
  • 1/2 cești de mazăre înghețată

După cum am menționat, în afară de munca pregătirii de a tăia legumele, acesta este extrem de Rețetă ușoară a face.

CROCK POT carne de carne de carne de vită Rețetă alimentarăÎn primul rând, adăugați cele 4 cești de apă la vasul Crock. Apoi adăugați în toate celelalte ingrediente. După cum demonstrează în videoclipul meu, îmi place să răspândesc în mod egal ingredientele în loc să le dau doar într-o grămadă.

Ea face mult mai ușor să amesteci totul împreună când prin adăugarea ingredientelor.

Când sunt adăugate toate ingredientele, amestecați-le împreună până când totul este distribuit uniform. Așezați capacul pe coșul dvs. Crock și transformați-l pe setarea "# 8216; Low `.

În videoclipul meu menționez că ar trebui să gătiți această rețetă alimentară pentru câini de casă la nivel scăzut de aproximativ 5 ore. Unele mașini de gătit lent au un cronometru construit, care va închide automat aragazul după cantitatea desemnată de timp.

Carne de vită și orez Crock Pot Dog DogDacă potul tău Crock nu are un cronometru, nu-ți face griji pentru asta. Încercați cel mai bine să îl gătiți timp de 5 ore, dar dacă mâncarea bucătară mai mult este bine. Frumusețea aragazului lent este că mâncarea nu va arde dacă se gătește pentru o oră suplimentară. Va fi doar un pic mai ciudat, dar câinele tău nu va deranja.

Odată ce mâncarea câinilor de casă este răcită la temperatura camerei, puteți să o hrăniți la câine. Puteți stoca alimentele suplimentare pentru câini într-un recipient strâns de aer în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți îngheța să utilizați la o dată ulterioară dacă alegeți.

O altă rețetă: Carne de venion și legume de casă de casă de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente de carne de vită și orez