Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru câini diabetici

Dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu diabet zaharat, Probabil ați avut deja o conversație aprofundată cu veterinarul dvs. despre schimbarea nivelului de activitate, a dietei și, eventual, adăugând medicamente zilnice la rutina ei. Făcându-ți propriul mâncare de câine este cel mai bun mod absolut de a satisface nevoile individuale de sănătate ale animalelor de companie. Adresați-vă medicului veterinar dacă acest lucru hrană pentru câini de casă pentru câini diabetici este potrivit pentru pooch-ul tău.

Este important să consultați un expert înainte de a schimba dieta câinelui, mai ales dacă faceți ajustări la alimentele sale pentru a ajuta la tratarea unei afecțiuni medicale cum ar fi diabetul canin. Hrana pentru câini de casă pentru câinii diabetici este o opțiune excelentă de a ajuta animalele de companie cu probleme de sănătate, dar dacă nu hrăniți o dietă echilibrată, veți face mai mult rău decât binele.

Diabetul poate duce la multe alte probleme de sănătate dacă nu sunt îngrijite corespunzător. Unele dintre aceste probleme de sănătate includ:

  • Probleme de rinichi
  • Probleme ale tractului urinar
  • boală de ficat

... și multe alte complicații. De fapt, condițiile care amenință viața cum ar fi problemele tiroidiene și Boala lui Cushing au fost legate de diabet zaharat.

Este important să lucrați cu VET și / sau un nutriționist canin pentru a găsi tratamentul potrivit pentru animalul dvs. de companie. Tratamentul ales va depinde de severitatea bolii, greutatea câinelui, vârsta și alți factori pe care VET-ul dvs. va lua în considerare. Poate că această rețetă alimentară pentru câini diabetic de casă se va potrivi în planul său de tratament.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Hrană pentru câini de casă pentru reteta câinilor diabetici

Hrană pentru câini de casă pentru câini diabetici

Ingrediente

  • 1 cană de paste fierte (am folosit spaghete, dar poți folosi orice paste)
  • 1 1/4 cană de pui
  • 1/2 lingurita. ulei de porumb
  • 1/2 lingurita. sare
  • 1/2 canal de morcovi
  • 1 lingurita. fosfat dicalcic

ASCULTA: Podcast pe tratarea Diabetului Canine FT. Rachel Poulin, RVT

Directii

După cum vă explic în ghidul video de mai sus, acest homemade de câine diabetic alimentar este extrem de ușor de făcut. Nu există prea multă muncă pregătită și este o rețetă de ingredient limitat.

În primul rând, gătiți puiul în uleiul de porumb. Apoi, fierbeți morcovii și pastele. În cele din urmă, amestecați totul împreună într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii.

Asta-i!

Hrană pentru câini de casă pentru reteta câinilor diabeticiOdată ce mâncarea se răcește, îl puteți servi la puii voștri. Dimensiunea de servire este de aproximativ 1/2 cană pe 20 de kilograme de greutate. Doar asigurați-vă că ați verificat cu VET sau cu un nutriționist canin pentru a vă asigura că câinele dvs. obține suficiente calorii în fiecare zi. Dacă câinele dvs. trăiește un stil de viață activ, el poate necesita 3/4 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate.

De asemenea, o notă privind fosfat dicalcic. Acesta este un supliment care va adăuga fosfor, calciu și fluor la dieta animalului tău. Este important să verificați cu medicul veterinar pentru a vă asigura că câinele dvs. are nevoie de acest lucru la dieta sa.

Este recomandat în mod obișnuit câinilor diabetici, dar PET dvs. poate să nu aibă nevoie de fosfat de dicalcium adăugat la alimentele sale. Când alimentați o dietă de casă, este mai bine să modificați rețetele pe care le utilizați pentru a oferi o dietă echilibrată. Dacă câinele dvs. obține suficient calciu din dieta sa, adăugând acest supliment ar putea cauza hipercalcemie (prea mult calciu în sistem).

Citiți următorul: Homemade Dog Alimente vs. Marcile comerciale - Ce este mai bun pentru caini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru câini diabetici