7 Motive pentru a nu vă alimenta hrana pentru câini de câine (pe baza faptelor)

În ultimii ani, tendința de hrănire brută Dietele la câini au fost în creștere. Cu acea tendință în creștere vine în creștere controverse asupra subiectului. Susținătorii lui hrana pentru câini brute Dieta (o dietă care se concentrează pe carnea brută, oasele, fructele și legumele), este mai adecvată biologică și duce la o mai bună sănătate pe termen lung în canini. Săptămâna trecută, Dom chiar a publicat un articol despre acest lucru.

in orice caz, Nu există dovezi concrete care să susțină acest lucru. Studiile continuă, dar există dovezi de montare pentru a susține ideea că o dietă brută ar putea fi dăunătoare câinelui dvs. Veterinarii principali și FDA tind să se opune dieta brut (PDF), iar studiile care susțin această opoziție au fost publicate în reviste veterinare.

Motive pentru a nu vă alimenta hrana pentru câini de câineunu Studiu efectuat în 2001 a concluzionat că dietele de hrană pentru câini brute (atât comerciale, cât și de casă) au fost deficitare nutrienți sau excesivi în moduri care ar putea afecta negativ sănătatea semnificativă. Acest studiu a fost publicat în Jurnalul Asociației Americane Veterinare Journisa medicală au fost menționate pe scară largă de veterinari și alte studii.

Subiectul RAW este extrem de controversat, iar decizia este una foarte subiectivă. Am trecut anterior Dieta de la Barf a discutat aici. Există tona de informații disponibile pe această temă pentru a vă educa. Indiferent de ce vă decideți să vă hrăniți câinele, sunteți încurajați să consulte medicul veterinar, Împreună cu cele mai recente cercetări științifice.

Educați-vă pe rasa, condițiile, dimensiunea și istoricul dogului. Observați cum reacționează la anumite alimente. Și dacă decideți să vă hrăniți crud, să fiți în siguranță și să vă faceți temele pe toate punctele de mai sus. Am avut un specialist pentru nutriție pentru câini, a PhD în Nutriție Pe unul dintre podcasturile noastre care discută despre nutriție pentru canini, Deci, aveți o ascultă Aici.

Câinele tău poate trăi o viață lungă, fericită și sănătoasă, iar călătoria începe și se termină cu dieta pe care o alegeți. Alegeți doar ceea ce vă simțiți cel mai mult beneficiază de companionul canin pe baza faptelor și cercetării, mai degrabă decât pe propagandă și asigurați-vă că căutați îndrumări din partea unui medic veterinar sau a unui nutriționist canin certificat (cu doctorat) înainte de a lua decizia finală.

LEGATE DE: Dieta RAW pentru câini 101 - Ghidul final

7 motive pentru a nu vă alimenta hrana pentru câini de câine

Motive pentru a nu vă alimenta câinele crud

1. Contaminanți bacterieni

Studiile privind dietele alimentare de animale de companie arată că carnea poate Conține contaminarea bacteriană. Carnea brută poate conține oricare dintre următoarele:

  • coli bacterii
  • Salmonella
  • Campylobacter
  • Clostridium perfringens
  • Clostridium botulinum
  • Staphylococcus aureus

Toate acestea sunt cunoscute ca fiind agenți patogeni canini (și umani). Agenții patogeni de canini suplimentari includ următoarele:

  • Neospora Caninum (găsită în carnea de vită crudă)
  • Nanophyetus salmincola (găsită în salonul brut)
  • Trichinella Spiralis (găsit în carnea de porc brut și jocul sălbatic ca ca cerb, elk și moose)

Acești agenți patogeni bacterieni nu numai că pot provoca boli, ci pot fi și fatale.

2. Pericolele oaselor

Oasele pot duce la sufocarea și perforarea organelor digestive interne. Ei pot sparge, provocând deteriorarea gâtului, a stomacului sau a intestinelor. Oasele pot duce, de asemenea, la dinți cioppit sau spart.

3. Condiții preexistente

Câinii cu condiții medicale preexistente pot avea sănătatea lor delicată afectată în mod negativ de deficiențele nutriționale sau de excesele oferite de o dietă brută. Dietele de hrană pentru câini brute se pot dovedi nesănătoase pentru animalele de companie cu probleme hepatice, pancreatită și probleme digestive.

Câinii pe chimioterapie și câini care au boli imunosupresoare pot suferi, de asemenea, mai departe de o dietă brut. Dacă câinele dvs. are o tulburare cronică sau o boală, trebuie să administrați dieta recomandată de medicul veterinar.

LEGATE DE: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Motive pentru a nu vă alimenta câinele crud

4. Rate necorespunzătoare

Puppies au nevoie de echilibrul adecvat de calciu, proteine, grasimi, calciu si fosfor. Fără aceste solduri în vigoare, ele pot suferi de o creștere stuntată și deformare osoasă. Acest lucru poate duce, de asemenea, la problemele dentare (deoarece dinții sunt oase).

Pentru câini și câini adulți, prea multă vitamina A poate fi toxică pe o perioadă lungă de timp. Dietele de alimente pentru câini brute bogate în ficat conțin o vitamină excesivă. Este greu să găsești rapoartele potrivite ale substanțelor nutritive atunci când alimentează o dietă brută.

5. Deficiente nutritionale

Adevărul simplu este că majoritatea proprietarilor de câini nu sunt veterinari. Obținerea echilibrului nutrițional al alimentelor câinelui dvs. este o știință. Dietele brute care nu sunt pregătite corespunzător pot fi deficitare în substanțele nutritive vitale, care vor avea un impact negativ asupra sănătății câinelui dvs. în timp.

Problema cu deficiențele nutriționale este că ei durează mult timp să prezinte. Deci, probabil că nu veți observa o problemă în sănătatea câinelui dvs. până când nu a avut problema pentru o lungă perioadă de timp.

6. Digestibilitatea

Este dificil pentru câini să digere legume crude. De fapt, majoritatea substanțelor nutritive din legume devin mai puse la dispoziția câinilor după ce sunt gătite și la sol. Legumele brute sunt adesea slab digerate de câini.

7. Cheltuieli

Efectuarea sau achiziționarea de diete brute pot fi costisitoare, consumatoare de timp și inconvenient. Ingredientele necesare pentru rețetele de casă sunt numeroase și strică repede. Retetele pot dura mult timp și eforturi pentru a pune împreună și trebuie să fie făcute adesea.

Este foarte dificil să călătorească și cu alimente crude. Este, de asemenea, greu de oferit această dietă unui câine care este urmărit de un prieten sau o facilitate de îmbarcare. Și este dificil de stocat, necesitând refrigerare și înghețare.

LEGATE DE: 15 moduri ieftine de a preveni cele mai frecvente probleme de sănătate la câini

Motive pentru a nu vă alimenta câinele crud

Combaterea proponenților brut și a miturilor de disperare

Oamenii care susțin dietele crude pentru câini au propriile lor pretenții despre de ce este necesar și eficient. Dar unele dintre aceste argumente fac pretenții care nu pot fi valabile sau adevărate. Iată câteva:

Mitul # 1: Câinii sunt lupi și ar trebui să mănânce ca lupi

Avocații brut presupun că pentru că câinii a evoluat de la lupi (Cine sunt carnivores), este doar logic că ar trebui să mănânce ca lupi sălbatici mănâncă - și anume carcase. Problema este că speciile de câine domestice sunt eliminate semnificativ de la lupi.

Câinii au evoluat alături de om ca tovarășii noștri timp de cel puțin 18.000 de ani, iar câinii s-au îndepărtat de lupi vorbind genetic aproximativ Cu 40.000 de ani în urmă. Acest lucru lasă mult timp pentru evoluție.

Câinii, spre deosebire de pisici, nu sunt obligați carnivorele. Ele sunt omnivore, și ca atare, pot gestiona o varietate de alimente pentru digestie. De fapt, lupii mănâncă o cantitate substanțială de materie vegetală în sălbăticie.

Myth # 2: Dietele comerciale nu au conținut nutrițional adecvat

Este o dietă brută sănătoasă pentru câiniDietele comerciale sunt formulate științific în funcție de Standardele AAFCO să fie în conformitate cu profilurile și cerințele complexe nutriționale și cerințele câinilor. Știința creării unor alimente bune, echilibrate din punct de vedere nutrițional este o încercare care nu se termină niciodată.

Veterinarii și experții nutriționali aflați mai mult în fiecare an cu privire la modul de îmbunătățire a alimentelor de câine formulate.

Alimentele sunt testate în studiile de hrănire înainte de lovirea rafturilor de pe piață. Pe de altă parte, dietele crude comerciale sunt mai puțin testate, iar dietele de casă aproape niciodată nu sunt.

Dietele brute sunt, prin urmare, puțin probabil să fie echilibrate din punct de vedere nutrițional ca alimentele de câini produse comercial și testate viguros. Este doar un fapt.

Vă recomand Citirea acestui articol de la oamenii care cunosc mult mai bine decât mine.

Mitul # 3: Dietele comerciale cauzează o boală canină

Nu există dovezi reale care să susțină această afirmație. Mai mult, deoarece câinii trăiesc mai mult decât acum, există o prevalență mai mare a bolilor legate de vârstă în tovarășii noștri canini.

Mitul # 4: Câinii reacționează prost la boabe

Testarea laboratorului demonstrează de fapt că boabele gătite pot fi o mare sursă de energie pentru câini, împreună cu furnizarea de proteine ​​și a altor substanțe nutritive. Afirmația că câinii nu pot digera boabele nu sunt, de asemenea, valabile; După cum sa menționat mai sus, câinii sunt omnivore care sunt capabili să digere o varietate de alimente pe lângă carne.

Oamenii dau, de asemenea, boabe pentru alergii alimentare la câini. În timp ce acest lucru poate fi adevărat, este mai des cazul în care Câinii sunt alergici la carne decât alte surse alimentare.

MITUL # 5: Mâncarea de gătit a câinelui are afecțiuni negative

Susținătorii brut susțin că alimentele de gătit pot distruge toate substanțele nutritive. În timp ce se înțelege că gătitul epuizează un anumit conținut nutrițional, există o știință pentru a găti la temperaturile corecte pentru a păstra nutriția maximă. Și este important să ne amintim că gătitul este cheia de a distruge lucrurile pe care vrem să le distrugem în alimente - agenți patogeni.

Citiți următorul: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru a nu vă alimenta hrana pentru câini de câine (pe baza faptelor)