Să vorbim: dacă câinele tău mănâncă oameni hrană?

Top sfaturi de câine - ar trebui ca câinele tău să mănânce oameni hrană?Hei cititori! Sper că aveți o săptămână minunată și ați avut timp să vă verificați coloana de săptămâna trecutăEticheta de parcare de câine. Aceste coloane sunt menite să genereze un dialog între scriitori și editori aici la vârfurile de câine de top și pe toți. Proprietarii de câini sunt o comunitate foarte puternică și am putea beneficia de toți prin împărtășirea cunoștințelor noastre între ele. Vrem să auzim și opiniile, experiențele și sfaturile dvs. Vă rugăm să lăsați orice comentarii, întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în secțiunea de comentarii de mai jos și să discutați!

Toată lumea își ridică câinii în mod diferit, iar soțul meu și cu mine înțelegem acest lucru. Cu toate acestea, când oamenii vin în casa noastră, ne așteptăm ca acestea să respecte regulile noastre cu privire la animalele de companie. Nu este întotdeauna cazul. Avem prieteni și membri ai familiei care aleg să-și hrănească resturile de masă câinilor și alte persoane alimentare și permite doar câinilor noștri câteva tipuri de alimente - Fragmentele de masă și alimentele prelucrate se află în partea de sus a listei noastre "nu hranei".

Încercăm să vorbim cu prietenii și familia noastră despre pericolele de hrănire a animalelor de companie alimente, dar nu funcționează niciodată. M-am gândit că îmi pot face parte din această săptămână pentru a explica acele pericole tuturor. Nu mă înțelege greșit, nu spun că câinele tău nu este niciodată permis să aibă altceva de la mâncare și de tratamente făcute în mod special pentru câini. Există numeroși alimente care sunt de fapt foarte benefice pentru animalele de companie. Voi vorbi și despre acei.

În cazul în care câinele dvs. mănâncă oameni alimente

Să începem cu pericolele celor mai mulți oameni alimente & # 8230;

În primul rând, obezitatea este o problemă majoră în lumea caninei. Mai mult de jumătate din familia animalelor de companie din Statele Unite sunt supraponderali sau obezi, și aceasta este o statistică uluitoare. Centrul pentru controlul bolii raportează, de asemenea, că peste o treime dintre adulții americani sunt supraponderali sau obezi. În ambele cazuri, o mare parte din această problemă poate fi contribuită la o dietă slabă.

Multe alimente umane sunt procesate, care suge cea mai mare parte a valorii nutritive bune din ele și adaugă o mulțime de zaharuri rafinate, conservanți artificiali și aditivi și mărește și conținutul de grăsime. În mod similar, multe Alimente de câini comerciale sunt umplute cu aceleași tipuri de ingrediente. Aceste tipuri de alimente care ajută la epidemia de obezitate în țara noastră atât pentru speciile umane, cât și pentru canine.

Alimentele întregi sunt exact opusul alimentelor prelucrate. Acestea au fost procesate și rafinate cât mai puțin posibil, și nu au ingrediente artificiale. Alimentele integrale sunt alimentele care oferă cea mai nutrițională valoare. Pe măsură ce proprietarii de animale de companie ar trebui să căutăm alimente pentru câini care sunt făcute cu ingrediente integrale de alimente, iar alimentele întregi sunt singurele tipuri de alimente pe care ar trebui să le împărtășim cu tovarășii noștri canini.

Trebuie să fiți atenți la hrănirea animalelor de companie orice tip de alimente, chiar și alimente întregi. Există câteva tipuri de alimente de plante care pot fi toxice pentru canini. Asigurați-vă întotdeauna să cercetați orice mâncare pe care vă hrăniți animalul de companie pentru a vă asigura că ingredientele sunt în siguranță pentru a ingera. Veterinarul dvs. poate fi, de asemenea, capabil să vă dea o listă de alimente de oameni care vor fi benefice pentru dvs Sănătatea animalelor de companie.

Știați că câinii sălbatici sunt omnivores? Ei vânează pentru carne, dar nuci, fructe de padure și plante alcătuiesc, de asemenea, o mare parte din dieta lor. Câinii necesită beneficiile nutriționale că aceste tipuri de plante oferă. Unele alimente pentru câini includ suplimente ale unor dintre vitaminele cheie și mineralele găsite în plante, dar ar fi mult mai bine ca câinele dvs. să le aducă în mod natural prin dieta sa decât printr-o formă suplimentară.

În cazul în care câinele dvs. mănâncă oameni alimente

Ai fi surprins de tipurile de alimente pe care majoritatea câinilor îl vor încerca. Unele dintre cele mai bune alimente umane tratează că puteți împărtăși cu câinele dvs. includ:

  • Căpșune
  • Afine
  • Mere - dar carcasa semințelor sunt toxice pentru câini, deci asigurați-vă că tăiați semințele
  • Pepene
  • Banane
  • Pepene galben
  • Morcovi
  • Fasole verde
  • Cartof dulce
  • Suc de fructe
  • Salată verde
  • Spanac
  • Popcorn nesalit și dezbrăcat
  • Iaurt
  • Semințe de in
  • Dovleac
  • Ovăz

Poate că nu este atât de ușor să-ți aduci câinele mai în vârstă să mănânce aceste alimente la început, dar dacă le-ai oferit și să încerci să-i dai să-i încerci, în cele din urmă va fi fericit să primească aceste tratamente. Este mai ușor să începeți cu puii. Dacă începeți de la început, alimentați-le aceste alimente sănătoase, câinele dvs. va crește să se bucure de ei. Dacă el se obișnuiește să mănânce nesănătoasă, deși delicios, câine prelucrat tratează și oameni alimente pentru gustări, el va avea un timp mai greu de ajustat la gustare pe fructe și legume.

Nu toate alimentele umane sunt bune pentru caini să mănânce totuși. Stai departe de:

  • Roșii
  • Avocados
  • Ciuperci (în special ciuperci sălbatice)
  • Fructe cu gropi (deoarece groapa poate provoca un pericol de sufocare)
  • Nuci de macadamia
  • Struguri și stafide (conțin un compus chimic care este toxic pentru câini)
  • Ceapa și chivele
  • Usturoi în cantități mari, cum ar fi bucăți întregi sau cuișoare - dacă este folosit pentru sezonul de câine trated, nu este o amenințare
  • Guma de mestecat, unt de arahide sau orice produs conținând xylitol
  • Ciocolată
  • Cafea
  • Beer - hameiul de bere este toxic pentru canini

Sănătatea animalului dvs. ar trebui să fie prioritatea dvs. de vârf atunci când vine vorba de hrănirea lui. El are nevoie de o hrană pentru câini de înaltă calitate pentru a-i da nutriția că corpul său trebuie să fie sănătos și să aibă energie. Desigur, toată lumea îi place gustări și câinele dvs. nu este o excepție. Snacking pe o calitate superioară câine tratează este minunat, dar dacă doriți să împărtășiți o parte din mâncarea dvs. cu FIDO, fiți sigur că este sănătoasă.

În cazul în care câinele dvs. mănâncă oameni alimente

Oferind câinelui calorii goale, ingrediente artificiale și adăugate grăsimi și zaharuri vor diminua doar calitatea vieții sale și, eventual, să ia ani de la speranța de viață. Aceste tipuri de alimente nu-i vor da energia pe care are nevoie și va începe să devină lentă și să înceapă să câștige greutate. Cu cât este mai multă greutate a animalului de companie, cu atât este mai puțin sănătos corpul său și mai puțină energie pe care o va avea. Este un ciclu teribil și tu ești singurul care a pus o oprire și să-ți faci pooch-ul pe o pistă de sănătate mai bună.

Acum este rândul tău

Te lupți cu aceeași bătălie din casa ta că suntem în a noastră? Familia și prietenii dvs. insistă asupra răsturnării animalelor de companie cu alimente? Cum te descurci cu asta? Poate că te-ai hrănit pe oamenii tăi de câine. Acest articol a schimbat opinia dvs?

Ne-ar plăcea să auzim despre experiențele dvs! Distribuiți gustările sănătoase pe care vă hrăniți câinele (câinele). Aveți vreo rețetă mare pe care alți cititori le pot bucura? Spuneți-ne ce vă gândiți la subiect și ce faceți pentru a promova sănătatea și bunăstarea câinelui. Să vorbim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: dacă câinele tău mănâncă oameni hrană?