Interviu cu manipulator miss ps, william alexander

Interviu cu manipulator Miss Ps, William Alexander

O beagle uimitoare de 14 inch, domnișoara P, a câștigat onoarea de sus la prestigioasă Westminster Kennel Club Dog Show săptămâna trecută, Bătând mai mult de 2.700 de concurenți. Domnișoara P, venind direct de la Vancouver, BC, a fost acordată Cel mai bun în show Premiul la cel de-al 139-lea spectacol Westminster, cel de-al doilea cel mai lung eveniment sportiv continuu în Statele Unite> După derby-ul Kentucky.

Miss P sa născut în 2010 de la Lori și Kaitlyn Crandlemore, Doi crescători minunați de câini, care au numit rapid William Alexander, cunoscuți sub numele de "# 8220;Wayne Gretzky de spectacole de câine& # 8220 ;, pentru a face frumoasa lor catelus o stea stralucitoare in cele mai renumite spectacole de caini si concursuri.

[Pulcquote-stânga] Ce urmează pentru Miss P? Maternitate.[/ Pullquote-stânga] Patru ani mai târziu, camera de trofeu Miss P`s este umplut cu 19 cele mai bune titluri de spectacole, iar cel mai delicios vis a fost relat la 17 februarie 2015, când Superstar Miss P a fost premiat cu cele mai bune rezultate la Westminster Dog Show în New York Vă mulțumim contribuției lui William Alexander.

Ea este doar cea de-a doua beagle pentru a câștiga titlul de la primul spectacol din 1877. Oh și & # 8230; Ultimul beagle care a câștigat în 2008 este o rudă apropiată de Miss P! Mare sânge care trece prin această familie și # 8230;

Macleanii au publicat un mare interviu despre Miss P`s Celebrity Handler William Alexander și aici sunt câteva părți minunate. Puteți citi interviul complet Aici.

Beagles sunt membri ai grupului de câine, ușor distrași de simțul lor acut de miros. Este ceva dificil să se ocupe de când îi pregătiți pentru spectacole?

Da, drive-ul Miss P`s este incredibil. Nu-ul. 1 unitate pentru toate beagles este alimente. Acesta este un lucru care este cu siguranță o provocare, dar este ceva care poate lucra și în favoarea mea. Mâncarea este ceva ce știu că iubesc și o folosesc pentru a încuraja un comportament bun. Îmi place să lucrez cu beagles, deoarece personalitățile lor sunt minunate; ei nu sunt frică de nimic și sunt o rasă foarte mândră. Asta e vorba de Beagles.

Miss P`s Puppies vor fi vândute la un preț incredibil și crescătorii Beagle au explicat deja că Beaglemania a început săptămâna trecută și nu este ușor să se descurce cu creșterea bruscă a cererii. Să sperăm că acest lucru nu încurajează Creșterea neetică și mori de catelus.

Ce urmează pentru Miss P?

Maternitate. Vom găsi un soț potrivit pentru ea și [sper] ea va continua o linie minunată de beagles. Suntem încă nedeterminați de locul în care se va sfârși. Sunt sigur că Kaitlyn și mama ei ar dori să o vadă acasă în b.C. Ea și cu mine vom continua să mergem împreună. Încă nu mi-a lovit că am câștigat și sunt sigur că voi sta în pat într-o zi în curând și, în cele din urmă, îmi dau seama că am câștigat Westminster. Doamna P a făcut-o. Sunt doar de-a lungul călătoriei.

Credite de imagini recomandate către Frank Franklin II / AP.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu cu manipulator miss ps, william alexander