Cum să adoptați de la programul de adoptare a câinilor tsa

Pentagonul se pregătește pentru a 10-a aniversare a atacurilor din 11 septembrie

Dacă v-ați întrebat vreodată: "Cât de mult este cățelul drăguț în linia de securitate a aeroportului?" ai noroc. Un fel de.

Administrația de securitate a transportului (TSA) este întotdeauna pregătirea câinilor noi de service pentru a-și îndeplini sarcinile importante de sniffing pentru explozivi la u.S. Aeroporturi. Dar, la fel ca toate programele de formare pentru câini de serviciu, nu toți câinii fac tăierea. Unii pot fi considerați prea neinteresați în sarcina la îndemână, prea stresați de stilul de viață de înaltă intensitate sau da, chiar și prea frumos. Și când este cazul, câinii sunt supuși adoptării prin intermediul Programul de adopție TSA CANINA. Programul adoptă, de asemenea, câinii care au fost pensionați din serviciul lor guvernamental.

Ce să știți despre câinii adoptabili TSA

Câinii care au eșuat Instruirea TSA poate face în continuare animale de companie fantastice. De fapt, unele dintre motivele câinilor nu reușesc antrenamentul - sunt prea prietenoși, de exemplu - sunt lucrurile care le fac tovarăși de animale excelente.

Pentru a fi selectat pentru Centrul de Instruire Tsa Canine în primul rând, câinii trebuie să prezinte cu câteva calități importante, inclusiv energie înaltă și conduceți. Și în timp ce vor primi, în general, unele instruire în detectarea explozivilor - asta-i asta. Nici o pregătire de bază, iar majoritatea câinilor nu sunt sparte. Asta nu înseamnă că nu pot fi instruiți în animale minunate, dar va trebui să fiți gata să puneți mai întâi un pic de lucru. Orice câine adoptat prin program este încă de dorit O mulțime de formare de ascultare și exerciții, precum și pentru a ajuta la învățarea abilităților de bază. Majoritatea câinilor nu au fost în jurul copiilor mici sau alte animale decât colegii Câini de mari dimensiuni, Deci, veți dori să păstrați acest lucru în minte, atunci când decideți dacă programul de adopție TSA Canine este o alegere bună pentru dvs.

Toate câinii TSA sunt vaccinați și sunt spionați sau sterilați înainte de a fi plasați pentru adopție, dacă nu au fost deja. Cele mai multe dintre Câini adoptabile sunt cursanți eșuați și pe partea mai mică - aproximativ două până la patru ani. Câinii de serviciu TSA pensionați sunt mai în vârstă, dar sunt mai puțin amenajați pentru adoptare prin program.

În ceea ce privește rasele, fără Pekingseză sau Chihuahuas aici. TSA funcționează numai cu câini de rasă mare, cel mai frecvent Labrador Retrievers și pointerii germani scurți. De asemenea, lucrează cu Păstoriștii germani și Belagian Malinis, Dar acei câini sunt, de obicei, transferați la agențiile de aplicare a legii dacă nu mai sunt o potrivire bună pentru TSA. Puteți solicita o rasă specifică atunci când efectuați o anchetă prin intermediul programului, dar cererile de adopție specifice rasei pot dura mai mult.

Cum se califică și se aplică pentru programul de adoptare a câinilor TSA

Dacă un câine de serviciu de aeroport nereușit sună ca exact ceea ce are nevoie de familie, puteți aplicați pentru a adopta unul prin TSA.

Nu toate familiile sunt o potrivire bună pentru câinii TSA. Iată cerințele pe care trebuie să le întâlniți mai întâi pentru a vă califica, în conformitate cu site-ul TSA:

  • Trebuie să aveți o grămadă în curte la momentul aplicării
  • Nu ar trebui să existe intenții de a se deplasa în termen de șase luni de la Adoptarea unui câine
  • Casele trebuie să respecte toate ordonanțele locale de animale de companie
  • Trebuie să fiți de acord să oferiți câinelui cu îngrijire medicală adecvată, exerciții, instruire și companie
  • Toate animalele de companie existente din casă trebuie să aibă vaccinări curente și îngrijire preventivă
  • Vârsta copiilor din casă va fi luată în considerare la selectarea unui câine

Dacă locuiți într-un apartament în oraș sau aveți puțini copii care rulează în jur, probabil că nu va fi în imposibilitatea de a adopta prin program. Rețineți însă că există o mulțime de alte organizații din care puteți adopta animale de serviciu eșuat sau pensionate, inclusiv CÂȘTIGURI DE SERVICII DE FĂRĂ ALE AMERICII, Misiunea K9, și Service Dogs Inc.

Dacă vă calificați și sunteți acceptat să adoptați un câine prin programul de adopție al TSA Canine, va trebui să călătoriți la câine și nu în altă direcție. Toate adopțiile sunt tratate din baza comună San Antonio-Lackland în San Antonio, Texas. Nu există aceleași zile adopții, deci va trebui să alocați mai multe zile pentru întâlnirea câinilor și găsirea potrivirii potrivite. Câinii nu pot fi returnați la centrul de antrenament odată ce acestea sunt adoptate, astfel că TSA va lucra cu dvs. pentru a vă asigura că găsiți un câine care pare că vor face bine în casa dvs.

Fapte rapide despre câinii adoptabili TSA

  • În orice moment, TSA are aproximativ 140 de câini și pui fiind instruiți pentru detectarea explozivilor. Aproximativ 83% dintre cei absolvenți.
  • Doar șapte rase de canini sunt admise la program: păstori germani, retrofe de labrador, pointeri germani scurți, pointeri cu firme, Vizslas, Malinois Belgian și Retrieveri de aur.
  • Este absolut liber să adoptați un câine prin programul de adopție al TSA Canine. Cu toate acestea, rețineți că probabil va trebui să cheltuiți bani în formare în plus față de costurile standard de îngrijire a câinelui.
  • Vi se va cere să semnați un acord de indemnizație la adoptarea unui câine TSA. Acest acord afirmă că acceptați toate riscurile și consecințele viitoare ale câinelui și că sunteți de acord să plătiți pentru toată îngrijirea viitoare. Pe acord, trebuie să păstrați animalul ca animal de companie și nu îl puteți vinde.

Adoptarea unui câine prin programul de adopție a câinilor TSA este, în multe privințe, foarte asemănătoare cu adoptarea unui câine printr-un adăpost, cu avertismentul că câinii nu pot fi returnați în grija TSA dacă lucrurile nu funcționează. Înainte de a vă aplica, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru nivelul de îngrijire care va fi necesar și că familia dvs. este pregătită pentru un animal mare, foarte activ. Aceasta include o dedicație pentru instruire și abilitatea de a lucra în o mulțime de plimbări și o mulțime de timp de joc.

Câinii de detectare nereușită pot face animale de companie stelare. Aflați mai multe despre programul de adopție TSA Canine Aici și verificați regulat site-ul, astfel încât să știți când sunt acceptate aplicațiile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să adoptați de la programul de adoptare a câinilor tsa