Cele mai ciudate păsări de companie

păsări de animale de companie liniștite

Dacă există un lucru pe care îl iubim în afară de zgomotul purric al felinelor, ar fi chemarea păsărilor. Deși poate fi un sunet plăcut pentru părintele sale, vecinii lor ar putea să nu considere că este așa - și acest lucru ar putea aduce probleme pentru proprietarii de păsări care trăiesc în condominiumuri sau apartamente. Prin urmare, puteți alege una dintre speciile de păsări mai clare, care este cel mai probabil să trăiască bine cu dvs. în spațiul dvs. mic.

Există o mulțime de specii de păsări care vor completa stilul dvs. de viață și acasă. Trebuie să le căutați cu atenție pentru a găsi cele perfecte. Cu toate acestea, ia notă de faptul că nu există o regulă generală care afirmă că păsările mai mici nu vor fi mai liniștite sau păsările mai mari ar fi mai zgomotoase. Deci ce să fac? Ei bine, pe scurt, trebuie să vă considerați speciile.

Derulați în jos și aruncați o privire la aceste specii de păsări. Ele sunt relativ mai silențioase și ar face animale de companie ideale:

Parakeets

peruș

Dacă sunteți îndrăgit de papagali, dar preferați o specie mai mică de păsări, atunci un parakeet poate fi pasărea pe care o căutați. Sunt păsări sociale dulci și vesel, care se bucură de interacțiunea cu tovarășii lor umani. Ele aparțin familiei papagalului, dar sunt versiuni mici ale acestora. Deși le puteți învăța să vorbească, ei nu pot să scară la un volum mare ca și papagali mari. Prin urmare, ele fac o alegere excelentă pentru proprietarii de păsări care preferă un animal de companie mai liniștit. Personalitatea lor socială are nevoie de atenție acum și apoi. Deci, asigurați-vă că aveți suficient timp și energie pentru a vă dedica micul dvs. Birdy.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării Parakeet

  • Îngrijire și hrănire:

Doar pentru că sunt mici, nu înseamnă că nu au nevoie de multă atenție. Aceste specii exotice au nevoie de o atenție deosebită dacă vă atrageți unul dintre ele. Împrejurimile lor sunt esențiale pentru bunăstarea lor. Ei au nevoie de suficient spațiu pentru a urca și a zbura în jurul orizontală, așa că asigurați-vă că cumpărați o esențială colivie primesti. Oferiți-vă că metalele cum ar fi alamă și zinc sunt toxice pentru ei. Cusca lor trebuie să fie făcută din oțel inoxidabil cu bare orizontale. O jucărie sau două cu oglinzi și clopote le-ar păstra fericiți și mulțumiți pe tot parcursul zilei. Inutil să menționez despre hrana lor de înaltă calitate, va asigura o viață lungă și sănătoasă pentru ei.

Parropulturi

Parrotlet

Sunt papagali Dar o versiune mică a acestora. Ei nu au capacitatea de a scârțâi sau de a țipa ca alte feluri de hoț. Ei vorbesc foarte încet, adică, ceea ce este greu chiar deranjant pentru nimeni, chiar și cu cele mai sensibile urechi. Parrotletele sunt păsări incredibil de active și sălbatice pentru care trebuie să le păstrați stimulați în orice moment cu o mulțime de jucării și să joace spațiu.

În general, ele sunt ferite, intenționate și afectuoase. Capacitatea lor de a le obliga îndeaproape îi face pe tovarășii umani mari, dar ar trebui să fie ținut separat de alte specii. Cu toate acestea, dacă le lăsați în pace pentru prea mult timp, ei ar putea să-și piardă însoțirea, ceea ce nu este într-adevăr un aspect pozitiv. Ele sunt mari mimici, dar nu sunt mari, ceea ce le face un animal liniștit ideal, astfel încât vecinii tăi nu se vor simți prea deranjați. Îi poți face în continuare să învețe câteva cuvinte și să-ți încerce norocul!

  • Îngrijire și hrană:

Desigur, ele sunt mici și drăguțe, dar încă mai au nevoie de o cușcă mare. De obicei, vă sfătuim să obțineți o cușcă cu o distanță mai mică de ¼ inch bar pentru spațiul lor de joacă și să stocați câteva din jucăriile lor. În ceea ce privește mâncarea lor, parrotile ar trebui să aibă o dietă bazată pe peleți, împreună cu legume și fructe proaspete. Ați putea chiar să-i dați fructele și să le rupeți în bucăți mici. Doar asigurați-vă că consumă alimentele potrivite și substanțele nutritive.

Cockatiels

cockatiel

Dacă preferați o specie mai mare decât Parakeets, am spune că un cockatiel ar putea face un animal de companie ideal. De ce nu? Ele sunt frumoase și pot fi destul de entuziaști în jurul companionului lor uman. Cu toate acestea, ele sunt mai liniștite decât papagalii și multe alte specii. Cockatiels sunt în mod obișnuit văzuți ca animale de companie, iar popularitatea lor este într-adevăr bine meritată. Există un motiv pentru care sunt atât de bine cunoscuți - sunt ambii îndrăzneți și cuddly. Mai mult decât atât, personalitatea lor distractivă și curioasă permit să fie instruiți să învețe un anumit comportament. Chirpurile ușoare și fluierele de la un cockatiel la sfârșitul unei zile obositoare ar putea fi foarte calm și relaxant.

  • Îngrijire și hrană:

Deși cockatiels sunt foarte jucauzi și sociabile, există anumiți factori pe care trebuie să le luați în considerare atunci când le îngrijiți. Dacă aveți deja o pasăre, este posibil să aveți nevoie să vă gândiți de două ori înainte de a aduce un cockatiel sau să le păstrați într-o cușcă separată. Puteți să le introduceți la alte păsări, dar păstrarea lor împreună într-o cușcă separată nu este recomandată.

Dieta lor constă în mare parte din pelete. Nutriționiștii și-au împărțit dieta pentru a fi 70% din peleți și 30% din legume și fructe proaspete (într-o cantitate mică). Cockatiels au o cerință ridicată pentru vitamina-A, dar asigurați-vă că vă îndepărtați de orice cu sare, deoarece pot fi toxici pentru ei. Nu în ultimul rând, nu uitați să-i schimbați resturile în cușcă devenind învechit. În caz de înghițire, poate fi otrăvitoare.

Finișii și canarii

Finch Bird

Aceste păsări mici ar putea fi cea mai drăguță adăugare la un colț al casei dvs. într-o cușcă. Ele sunt mici, iar vocile lor sunt mai diminutive, ceea ce le face o pasăre extraordinară de animale de companie pentru iubitorii de păsări. Ei sunt tovarăși fantastici pentru copii fără a fi nevoie de o manipulare extinsă. În plus, ei nu provoacă nici măcar mușcături dureroase, așa cum fac niște papagali.

Cu toate acestea, ele sunt puțin fragile. Dacă faceți o mulțime de zgomote sau mișcați acum cușcă și apoi, ei au tendința de a deveni nervoși, determinând stresul. Încercați să le obligați cu ei vorbind într-o voce calmă și liniștitoare. Odată ce se obișnuiesc cu vocea voastră, ei vor încerca să o asocieze cu lucruri pozitive, cum ar fi alimentele proaspete. Este posibil să dureze puțin timp ca ei să se obișnuiască cu atingerea mâinilor pentru care aveți nevoie pentru a rezolva lucrurile în cușcă fără prea mult de o clapetă. Ei vă vor asculta cu răbdare când vorbești, punându-și capul pe o parte și răspunzând cu niște chirpuri ușoare și fluiere. Nu vă așteptați ca ei să imite sau să vorbească, deoarece nu au puterea de a face asta.

  • Îngrijire și hrană:

Ca un bonus, dimensiunea lor mică ajută la menținerea cerințelor spațiului la un nivel minim. Tot ce au nevoie este o bine concepută și Casă curățată în mod regulat Într-o cameră confortabilă. În plus, au nevoie, de asemenea, de apă curată și proaspătă pentru băut, precum și pentru scăldat.

Suplimentele lor de dietă necesită să fie bine echilibrate cu o varietate destul de mare. O parte din mâncarea lor este semințe și au tendința de a împrăștia în jurul semințelor lor, astfel încât un vacuum suficient este foarte necesar. Construi o stres fără stres (fără lumini de noapte lungi, nu câini prădători sau pisici sau copii care pun lucrurile în cușcă) pentru micul tău Birdy și vor fi o companie excelentă pentru tine.

Papagalii senegali

Parrot Senegal

Doar aproximativ 10 centimetri lungime, papagalii senegali sunt păsări de dimensiuni medii cunoscute ca fiind cele mai ciudate specii din toate speciile de papagal. Ele sunt, la urma urmei, papagalii și cu siguranță vor vocaliza și încearcă să vorbească dacă le înveți bine. Cu toate acestea, ei nu sunt susceptibile de a scuza și de a țipa ca papagali mari de dimensiuni mari.

Papagalii senegali sunt dulci și veseli și tot ce vor este să stea pe umăr toată ziua. La fel de frumos ca ei, personalitatea lor mare este ceva care face clic imediat. Ei se bucură de companionul lor uman și devin atașați de ei atât de mult încât nu au nevoie de un alt senegal pentru a se menține stimulați. Ei vă vor aprecia pentru toată dragostea, afecțiunea și atenția pe care le dați și vă vor adora în schimb. Vestea mare este că trăiesc peste 30 de ani, ceea ce le face un bun partener de viață pentru cei care gândesc pe termen lung.

  • Îngrijire și hrană:

Pentru papagali senegali, jucăriile sunt o necesitate. În plus, ei iubesc mestecarea și mușcările pe blocuri de rasinoase. Ei sunt, de asemenea, îndrăgostiți de jucării de frânghie, dar au grijă de fire lungi care pot prinde în jurul gâtului sau pe picior. Și acele jucării acrilice cu clopote atașate la acesta funcționează minunat și, din fericire, durează mai mult decât materialele distructibile.

Papagalii senegali nu sunt mâncători pretențioși în general și se vor bucura de aproape orice fel de alimente și alimente hrănitoare. Rețineți că papagalii senegali tind să devină supraponderali. Pentru a evita acest lucru, ei vor avea nevoie de un exercițiu suficient și o dietă excelentă. Ele sunt păsări active prin natura lor și nu vor avea probleme atunci când încearcă să-și exercite. În mod obișnuit, un aliment pe bază de pelete este un început perfect al meselor lor, care mai târziu puteți suplimenta cu legume și fructe proaspete.

Sfaturi pentru a vă menține păsările de companie mai liniștite decât de obicei:

Deși am enumerat toate păsările mai liniștite, uneori ar putea crea niște zgomote la momentul nepotrivit. Ei și ei, la urma urmei, intră în lupte sau încântați de nici un motiv uneori. Deci, ce credeți că ar trebui să faceți pentru a vă menține o pasăre de companie liniștită când doriți să le faceți? Iată câteva modalități pe care le-am enumerat:

  • Puneți o cârpă de bumbac de culoare închisă peste Birdcage. Aceasta este de a bloca lumina afară și de a pune birdy înapoi la somn.
  • Dacă birdy-ul tău este mic, încercați să le luați și să-i înghițiți sub cămașa voastră. Va oferi căldură și întuneric, care îl va calma în cele din urmă sau ei.
  • Vorbește calm la pasărea ta. Ele vor înceta uneori să crăpească și să fluieră doar să audă sunetele pe care le faceți.
  • Birdy-ul tău poate fi nervos. Mai încet mișcările și opriți orice alt zgomot în jur. O pasăre stresată poate face uneori zgomote.
  • Verificați dacă birdy-ul dvs. răspunde la orice zgomote exterioare făcute de alte păsări, animale sau mașini. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să mutați cușca păsărilor dvs. undeva mai liniștită.
  • Odată ce devin liniștiți, recompensează-i! Dați-le niște felii simple de măr sau popcorn, care, apropo, sunt minunate tratamente pentru birdies.

Nici o pasăre nu este tăcută

Asigurați-vă că nu pasăre este în întregime tăcut. Nu este doar în natura lor să fie tăcută; Păsările sunt creaturi foarte sociabile, iar vocalizările lor sunt așa cum le place să se comporte. Cu toate acestea, dacă pasărea ta liniștită se crăiește prea mult, șansele sunt că ar putea fi bolnavi. Pentru a scăpa de orice confuzie, consultați medicul veterinar. Birdy-ul tău mic merită cea mai bună îngrijire!

Care sunt unele dintre speciile dvs. de păsări preferate și de ce? Ne familiarizați cu mai multe specii de păsări. Ne-ar plăcea să știm!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai ciudate păsări de companie