Tinder ajută câinii abandonați să găsească case noi

Tinder ajută câinii abandonați să găsească case noi

Recent, Tinder a anunțat că va folosi aplicația populară de dating pentru a ajuta câinii abandonați în orașul New York să găsească proprietari potențiali. Compania a dezvoltat conceptul, numit în mod corespunzător "Puppy Love", cu partenerii lor Social Tees, o organizație de salvare a animalelor și agenția de anunțuri a programului BBH pentru stagiari.

Tinder este o aplicație de dating pentru oameni care se mândrește cu peste 10 milioane de utilizatori zilnici. Potrivit ASPCA, peste 7 milioane de animale sunt luate în adăposturi în fiecare an, iar această inițiativă de legături încearcă să sensibilizeze pentru cauza lor și, sperăm, să găsească case pentru unele dintre ele.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

Stările de la Agenția de publicitate din Bartle Bartle Bogle Hegarty a participat la organizația de salvare pentru a crea Profilurile câinelui. Profilurile includ imagini ale puiilor, descrierilor și vârstele lor în anii umani. Stagiarii intră în toate informațiile pe care le pot avea nevoie de potențialii proprietari de a alege un câine care își îndeplinește preferințele.

Aplicația este simplă. Utilizatorii TONTIND se strecoară doar prin profiluri de fotografii ale câinilor abandonați și dacă le place una pe care o văd că pot să vă aducă "Da."Un link va apărea apoi la nonprofit care a salvat puiul și va afișa toate informațiile despre program și cum cineva ar putea să adopte câinele.

Tinder ajută câinii abandonați să găsească case noi

Utilizatorii care nu pot fi interesați de un angajament pe termen lung pot să se înscrie Câștigă câini sau chiar să le promoveze pentru câteva săptămâni. Toți câinii disponibili pe dragostea de catelus sunt îngrijiți de salvarea animalelor sociale, un nonprofit care are sediul în Manhattan. Salvarea a salvat peste 3.000 de animale de la înființarea sa.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

În primele 24 de ore, aplicația a fost live, mai mult de 1.500 Au fost făcute meciurile pe cei 10 câini recomandați. Chiar acum nu există planuri de extindere a aplicației altor organizații de salvare, dar dacă lucrurile merg bine și mulți dintre câinii sunt adoptați, poate că se vor gândi la extinderea pentru a ajuta câinii abandonați în întreaga țară.

Sigur, există multe alte modalități mai ușoare de a găsi câini care sunt în sus pentru adopție, dar trebuie să-l dați la tehnicul social și să nu încercați să ajutați cât mai mulți canini așa cum pot. Această adăugire la aplicația Tinder a încurajat chiar și alți designeri de aplicații să creeze programe similare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tinder ajută câinii abandonați să găsească case noi