4 Moduri tehnologia a revoluționat gulere de câini

Câini joacă
Credit de imagine: PxHere

Siguranța și securitatea unui animal de companie se numără printre primele priorități ale fiecărui proprietar bun de companie. Pregătire și manipulare adecvată sunt importante în salvarea vieții câinelui. Câinii care sunt bine pregătiți au o anxietate mai mică, care le pot expune anumitor riscuri pentru sănătate. Ei, de asemenea, temperamente mai calde, astfel încât acestea sunt mai puțin susceptibile de a răspunde agresiv la noul stimulent sau de a intra în lupta cu alți câini și animale.

Dar pregătirea și manipularea adecvată nu pot elimina amenințările externe la adresa siguranței și securității Pooch. Trebuie să le completați cu utilizarea accesoriilor și uneltelor de siguranță pentru animale de companie pentru a vă pregăti pentru neașteptate.

Exemple de accesorii de siguranță bine utilizate sunt gulere de câine, hamuri și leashes. Unii proprietari nu pot ca gândirea de restrângere a animalelor de companie, dar este necesar ca instruirea și păstrarea câinilor în condiții de siguranță. Și tehnologia a revoluționat utilizarea gulerelor de câine pentru a face o mare diferență în protecția bunăstării generale a animalelor de companie peste tot. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Urmărirea GPS pentru animale de companie

Animalele sunt libere. Ei merg acolo unde le iau simțurile și instinctul lor. Deși animalele de companie au fost domestice, ei păstrează o sălbăticie pe care animalele nemulțumite le au.

Când i-am dat ocazia, Fido poate să-și urmeze nasul și să se rătăcească. Proprietarii de câini iubesc acest spirit neinhibat al animalelor de companie, dar este și una dintre cele mai mari îngrijorări ale lor că această calitate va duce la rătăcirea lor. Din fericire, tehnologia a oferit soluții pentru a ușura mințile proprietarilor de câini de pretutindeni.

În afară de implanturile de microcip, proprietarii de animale de companie pot folosi acum Trackere GPS pentru a păstra un ochi constant al locației lor de companie rătăcitor. Colierele de câine nu mai sunt doar accesorii pentru a semnifica proprietatea și identificarea - acum, au fost revoluționate și într-un dispozitiv de urmărire de încredere pentru animale de companie.

PET dvs. are nevoie de un implant microcip sau un tracker GPS? Răspunsul este amândouă! Un microcip este un dispozitiv mic, ca mic ca un bob de orez, pe care un veterinar le implantează sub pielea unui animal. Un cip oferă informații despre animalul de companie și proprietar, inclusiv detalii importante de contact, atunci când sunt scanate. Cu toate acestea, nu vă permite să urmăriți locația animalului dvs. în orice moment.

Pe de altă parte, un tracker GPS atașat la colierele câinilor utilizează semnale prin satelit pentru a-și găsi locația pe hartă. Cele mai multe trackere sunt conectate la un dispozitiv inteligent (de obicei un telefon) printr-o aplicație. Pe scurt, un microcip este ca un ID de companie implantat, în timp ce un tracker GPS este ca un pointer de companie al lui Sneaky.

Înregistrarea activităților zilnice

Te-ai întrebat vreodată cum câinele tău vede lumea sau ce se întâmplă în mintea lor? Ei bine, nu trebuie să vă întrebați mult timp. Pentru această dilemă universală a proprietarilor de animale de companie din întreaga tehnologie mondială are o soluție simplăO cameră cu guler de companie.

O cameră cu guler de companie este exact ceea ce spune. Este o cameră mică care poate fi atașată la gulerul câinelui sau care înregistrează și înregistrează activitățile zilnice ale Pooch (și All-Aproape Shenanigans). Este ca o camă de bord, cu excepția animalelor de companie.

Cele mai multe camere au un micro SD pentru depozitare și un port USB și un cablu, astfel încât să puteți transfera și încărca videoclipuri pe computer. Camerele mai avansate se pot conecta la Wi-Fi și o aplicație pentru a vă permite să vedeți un hrană live a activităților câinelui dvs. și să le discutați cu acestea.

Camerele cu guler PET pot fi folosite în scopuri de divertisment, dar cea mai mare utilizare a acesteia se află în potențialul său de a ajuta la înțelegerea comportamentului câinelui dvs., precum și a altor animale.

Guler de siguranță cu condus de mare vizibilitate

Există multe cuvinte pe care le puteți utiliza pentru a descrie câinii și tulburare este cu siguranță una dintre ele. Câinii se ridică la o mulțime de Shenanigans, mai ales dacă le lăsați nesupravegheați. Ei își urmăresc cozile, se ciocnesc în lucruri și, în general, intră într-o mulțime de necazuri. Face parte din ceea ce face ca proprietarii de câini să-i iubească, dar este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care proprietarii se îngrijorează cu privire la animalele de companie.

Cu curiozitatea lor abundentă și spiritul liber, câinii vor urmări și se vor fixa pe orice lucru care își captează interesul. Nu există nici un rău în acest caz dacă se află într-un mediu controlat, dar afară, acest lucru le poate conduce la pericol.

Ca atare, companiile de animale de companie au creat gulere de câini de siguranță LED pentru a vă proteja siguranța Pooch. Gulerul LED emite lumină puternică, deci este mai ușor pentru tine (și alte persoane) să-ți spună câinele, chiar și la o distanță. În cazul în care câinele dvs. se rătăcește de pe străzi, șoferul le poate vedea ușor când le poartă Guler de câine de siguranță LED. Când pleci în aer liber, gulerul de lumină va face mai ușor să vă ții ochii pe pooch.

Monitorizarea sănătății animalelor rotunde

Câinii nu pot vorbi și le spune proprietarilor că se simt foame, însetate sau rău. Și, deși prezintă comportamente care pot semnala sentimentele și condițiile lor, de mai multe ori, încercând să descifreze aceste semnale este ca și cum ai găsi un ac într-o fân.

Din fericire, tehnologia a dezvoltat o modalitate de a utiliza gulere pentru a urmări sănătatea câinelui dvs. printr-un dispozitiv de monitorizare a activității. Este aproape imposibil să monitorizeze totul despre animalul dvs. de companie, dar cu un guler de monitorizare a sănătății, proprietarii de animale de companie pot urmări cât de mult exercițiu câinele lor devine, calitatea somnului, caloriile arse și distanța parcursă.

Dispozitivul, care este conectat la o aplicație, creează și adună date de sănătate pe câinele dvs. și creează diagrame și rapoarte care vă ajută să vă determinați starea de sănătate a câinelui. Cu aceasta, va fi mai ușor să se identifice nevoile lor și să urmeze cauza unei anumite afecțiuni care ar putea apărea.

Ultimul cuvânt

Nimeni nu poate nega dragostea că părinții câinilor au pentru copiii lor de companie. Ei găsesc cele mai sănătoase și mai gustoase mâncare și tratează, programați vizitele regulate de VET (mai religioase decât ei văd propriul lor doctor) și obțineți cele mai bune jucării și articole pentru poochesul lor. Dezvoltarea tehnologiei PET matern este doar un alt mod pe care iubitorii de animale de companie își arată angajamentul de a îmbunătăți viața tovarășilor de animale de pretutindeni.

Ridicarea unui câine nu este o plimbare în parc. Este nevoie de angajament, răbdare și o mulțime de iubire pentru a fi un bun proprietar de câine. Orice lucru care ajută la o mare responsabilitate este o mare binecuvântare pentru toți părinții câinilor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Moduri tehnologia a revoluționat gulere de câini