Tehnologia zorb-tech a lui drymate ia produse de câini la nivelul următor

Tehnologia Zorb-Tech a lui Drymate ia produse de câini la nivelul următor

Fiecare proprietar de câine sa luptat cu mizeria umedă care este lăsată în urmă când câinele lor este terminat de la castronul de apă. RPM Inc. are o soluție. Au creat un covor absorbant de apă pentru a merge sub boluri de companie care are un fund impermeabil pentru a vă proteja podelele.

Compania a fost înființată în 1980 și a operat din Savage, Minnesota din 1999. Acestea produc o mare varietate de produse impermeabile și absorbante de apă pentru animale de companie, grădinărit, bucătărie, garaj și autoturisme, copii și piețe de vânătoare. Aceste produse sunt fabricate sub lor Uscat Numele mărcii.

Mike Bachman, co-fondator al RPM, a început compania prin producerea de produse care au fost oferite ca daruri gratuite pentru ofertele promoționale ale companiilor. În 1997, RPM a achiziționat un producător care a produs produse impermeabile pentru școli. Unul dintre produsele lor a fost o pătură impermeabilă care era diferită de orice alt produs de pe piață, iar Bachman a crezut că este fenomenal.

Tehnologia Zorb-Tech a lui Drymate ia produse de câini la nivelul următor

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune viduri pentru părul câinelui

A început să vândă păturile la studiile de film care le-ar da departe ca promoții gratuite pentru a stimula vânzările de filme cu vânzarea redusă. Odată ce RPM a atins compania care a făcut păturile, Bachman și Nick Sovel, partenerul său de afaceri, a decis să intensifice de la o afacere care a oferit cadouri promoționale pentru alte companii, la a Afaceri care și-au vândut propriile produse direct către comercianții cu amănuntul.

Perechea a început să se gândească la idei pentru alte produse impermeabile pentru casă care ar aduce beneficii consumatorilor. Ei folosesc tesatura lor zorb-tech patentată, care este fabricată dintr-un material moale, asemănător cu simțuri, care sunt echipate cu o susținere impermeabilă. Țesătura are o capacitate unică de a absorbi și de a prinde lichide în timp ce păstrează totuși podeaua sau alt material, sub ea uscată.

Țesătura zorb-tech este lavabilă cu mașina și poate fi uscată în uscător. Poate fi, de asemenea, tăiat pentru a se potrivi anumitor zone, deoarece nu este fray. Acesta are un suport anti-alunecare și poate absorbi de 5 ori greutatea sa în lichid, tot timpul rămase impermeabile. De asemenea, se usuce foarte repede printr-un proces de rasinoase.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă: Faceți cea mai bună alegere

Toate produsele de uscare sunt realizate din mai mult de 50% produse post-industriale și post-consumatoare reciclate. Cea mai de succes linie compania a creat este linia de companie care include patrate de câine, tampoane cu crate și canale și covorașe de pisici.

Bachman spune că, recent, linia de produs PET a crescut de salturi și limite, iar compania face o mulțime de lucrări private de etichetă pentru mulți comercianți cu amănuntul majori. RPM Inc.Produsele pot fi găsite în magazinele majore de vânzare cu amănuntul precum PETCO, Petsmart, bunuri de origine, țintă, consumabile de animale de companie plus, baie de pat și dincolo de, Wal-Mart, Cabela și Muntele Gander.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tehnologia zorb-tech a lui drymate ia produse de câini la nivelul următor