Cât costă microchip un câine?

Aflați cât de mult costă microcipul câinele dvs. de la un veterinar

Ați contemplat să obțineți microcippetul de companie, dar doriți să aflați mai multe detalii înainte de a face această decizie? Microchipping Un câine este foarte accesibil și o idee minunată pentru orice animal de companie. Potrivit societății umane americane, aproximativ 10 milioane de animale de companie sunt pierdute în cadrul U.S. in fiecare an.1 Dacă animalul dvs. de companie este microcipt, acest lucru va crește șansele pe care animalul dvs. de companie le va fi returnat în siguranță pentru dvs.

În acest articol, vom examina cât de mult costă un microcip și alte întrebări frecvente despre microcipurile câinilor.

Ce este un microcip de câine?

Un microcip de câine este un transponder mic care poate fi implantat de un medic veterinar sub pielea câinelui între lamele umărului. Acest cip electronic este de aproximativ aceeași dimensiune ca un bob de orez.2 Spre deosebire de colierele de urmărire GPS pentru câini, un microcip nu poate fi urmărit de pe un dispozitiv mobil.

Oricând un câine vagabond este adus la o clinică veterinară sau un adăpost pentru animale, primul lucru pe care personalul îl va face este să scaneze câinele pentru un microcip. Microchipul animalului dvs. are un număr unic de identificare care apare atunci când animalul dvs. este scanat. Dacă microcipul de companie este înregistrat online, informațiile dvs. de contact vor fi asociate cu numărul microcip, astfel încât să puteți fi contactat și reunit cu animalul dvs. de companie.

Cât costă microciparea câinelui?

Costul mediu pentru obținerea unui microcip pentru câinele dvs. de la o clinică veterinară este de aproximativ 50 de dolari la 60 de dolari, care include costul pentru microcip, taxa de implantare și înregistrarea numărului de microcif. Acest preț poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de locația dvs. S-ar putea să fiți capabil să obțineți microcipul câinelui pentru cât mai puțin de 22 de dolari la Vetiquiesc îngrijirea animalelor de companie Clinici veterinare, care sunt centre veterinare de wellness situate în anumite magazine Walmart și Meijer.

Există o taxă lunară pentru microcipuri pentru câini?

Majoritatea microcipurilor au o taxă de înregistrare de o singură dată, care este de obicei încorporată în costul microcipărilor la clinica veterinară. Multe companii de microcip au servicii bazate pe abonament care vă oferă caracteristici și beneficii adăugate. Aceste abonamente lunare nu sunt necesare pentru a păstra microcipul de companie înregistrat. Puteți verifica dacă microcipul animalului dvs. este înregistrat vizitând AAHA Universal Pet Microchip Lookup.

Merită să microchezi câinele?

Este cu siguranță merită să microcipați câinele. Asociația Medicală Veterinară Americană a raportat că câinii microcipped au fost returnați proprietarilor lor aproximativ jumătate din timp, în timp ce cei fără microcipuri s-au întors doar în jurul unui sfert de timp.3 Aceasta înseamnă că, dacă animalul dvs. de companie este microcipt, este mai probabil să-și găsească drumul înapoi la dvs. dacă ei fugiți sau pierdeți.

Este microcipping un câine dureros?

Un microcip este implantat sub pielea unui câine cu un ac mare. Acul este mai mare decât acul folosit pentru vaccinare. Este posibil să existe o durere scurtă atunci când acul este introdus în pielea câinelui, dar această durere este de obicei minoră și de scurtă durată. Unii câini nu observă greu durerea de la implantarea microcipului. Implantarea microcipului se poate face fără intervenție chirurgicală sau anestezie.4

La ce vârstă puteți microcip un câine?

Vă recomandăm microciparea câinelui dvs. cât mai curând posibil, deoarece microciparea se poate face la orice vârstă. Unii medicii veterinari vor fi câini de microcip la vârsta de 6 săptămâni. Alți medicii veterinari pot dori să aștepte până la vârsta de 12 până la 16 săptămâni, în special în câinii de rasă mică și de jucărie. Cu cât mai devreme puteți obține microcipul dvs. de companie, cu atât mai bine.

Cât timp durează un microcip într-un câine?

Câine la medic veterinar

Majoritatea microcipurilor au fost concepute pentru a dura între 20 și 25 de ani, așa că vor dura în mod obișnuit întreaga viață a animalului de companie.5 Odată implantat sub piele, microcipul ar trebui să continue să lucreze de ani de zile. Ocazional, un microcip va înceta să lucreze, deci este o idee bună să vă scanați medicul veterinar, o dată pe an pentru a vă asigura că cipul este încă funcțional.6

Pot urmări microcipul câinelui meu?

Un microcip de câine nu poate fi urmărit. Un microcip este pur și simplu un cip de identificare implantat sub pielea câinelui dvs. care trebuie scanat cu un scaner microcip. Dacă sunteți interesat de identificarea trackable pentru câinele dvs., ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui a GPS-ul de urmărire GPS sau eticheta pentru câinele dvs., pe lângă faptul că aveți microcipul dvs. de companie. Trackerele GPS pentru câini vă vor permite să urmăriți locația câinelui dacă se pierd.

De unde știi dacă un câine este microcippat?

Cele mai multe spitale veterinare și adăposturi de animale au capacitatea de a scana un câine pentru un microcip. Dacă nu sunteți sigur dacă câinele dvs. a fost microcipt, puteți solicita un medic veterinar să scaneze animalul dvs. pentru a verifica un microcip. Odată ce vă dau numărul microcipului, asigurați-vă că numărul este înregistrat la numele dvs. și la informațiile de contact. De asemenea, dacă găsiți un câine rătăcitor, trebuie să contactați o clinică veterinară sau un adăpost pentru animale, astfel încât să poată scana câinele pentru un microcip.

Câinele meu va avea nevoie de etichete de identificare după microcipping?

Animalul dvs. de companie va trebui să aibă nevoie de Purtați etichete de identificare Chiar dacă sunt microcipped. Dacă animalul dvs. de companie se îndepărtează, câinele dvs. va fi mai rapid reunit cu dvs. dacă poartă etichete de identitate. De asemenea, animalul dvs. de companie va trebui în continuare să poarte eticheta de rabie pentru a arăta că este actualizată la vaccinarea lui rabie. Dacă gulerul câinelui dvs. cade când se pierde, microcipul va fi singurul mod în care animalul dvs. de companie va putea fi identificat și returnat la dvs.

Unde pot să-mi iau microcipul de câine?

Dacă sunteți interesat să obțineți microcipped câine, trebuie să contactați medicul veterinar local. Cele mai multe clinici veterinare au capacitatea de a implanta microcipurile în câini. Sunați-vă medicul veterinar pentru a vedea cât de mult va costa această procedură și pentru a face o programare pentru a obține microcipul dvs. de companie.

  1. "În fiecare zi este Tag Day ™" - este protejat animalul dvs. de companie? AmericanăHumane.Org. Publicat 1 aprilie 2019. Accesat la 9 februarie 2021.
  2. Reisen J. Este chipul național luna dvs. de companie: Iată cum și de ce ar trebui să o faceți. Akc.Org. Publicat la 7 mai 2018. Accesat la 9 februarie 2021.
  3. Microcipping de Animale FAQ. Avma.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
  4. Hunter t, Ward E. Microchipping câine. Vcampitales.COM. Accesat la 9 februarie 2021.
  5. Ingwerssen W. Tot ce ați vrut să știți despre microcipuri. Poate VET J. 1996-37 (11): 667-671. Accesat la 9 februarie 2021.
  6. Microcipping de animale. Avma.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă microchip un câine?