Ce ai face dacă câinele tău sa pierdut?

Ce ai face dacă câinele tău sa pierdut

Te-ai gândit vreodată la ceea ce ai face dacă câinele tău s-au pierdut? Toți părinții de companie au. Mulți dintre noi au avut chiar o experiență înfricoșătoare atunci când nu putem vedea animalul nostru și vă faceți griji că poate să fugă. Dacă câinele dvs. este microcipt, există întotdeauna speranța că cineva îl va găsi și îl va aduce la o organizație cu un cititor de microcip, dar nu este o garanție de 100%.

Dacă doriți să vă asigurați că vă puteți urmări FIDO dacă el a devenit vreodată pierdut, un tracker GPS este cea mai bună opțiune disponibilă. TRAX este un tracker nou care vă permite să urmați fiecare pas, însoțitorul dvs. Canine are dreptate de la palma mâinii. Se conectează la produsele Android și iPhone printr-o aplicație gratuită.

Unul dintre beneficiile frumoase ale unui monitor TRAX este că poate fi folosit și pentru copii. Poate fi ușor tăiat la îmbrăcăminte și vine, de asemenea, cu un clip de guler inclus pentru a atașa la câinele dvs. într-un flash. Dacă sunteți părintele mândru al unui copil uman și unul blanar, Monitorul Trax este o afacere 2-pentru-1!

Ce ai face dacă câinele tău sa pierdut

LEGATE DE: 2016 Top 5 cele mai bune coliere GPS pentru câini

Puteți adăuga cât mai multe trackere la sistemul dvs. așa cum doriți, astfel încât să puteți avea unul pe fiecare copil și animal de companie în casa dvs. și ați putea observa toate informațiile de pe același ecran în aplicația TRAX. Odată ce ați configurat tracker-ul dvs., îl puteți împărtăși cu oricine altcineva care utilizează aplicația. Este ușor să comutați capabilitățile de partajare pentru urmașii și tracker-urile individuale.

La fel ca multe alte produse similare de pe piață, puteți crea geofențe care vă vor avertiza prin intermediul aplicația Când câinele dvs. părăsește zona desemnată. Nu există nici o limită de dimensiune a geofenței pe care o creați, care este minunată dacă locuiți în țară și aveți o bucată mare de pământ. Puteți chiar să configurați mai multe garduri și să utilizați funcția de programare Apps pentru a monitoriza anumite zone în anumite zile.

Ceea ce face ca Monitorul TRAX să fie unic că permite, de asemenea, părinților de companie să înființeze un gard de proximitate, ceea ce înseamnă că vă puteți înconjura cu un gard digital care se va mișca când o faceți. Dacă faceți drumeții, camping sau luând o plimbare liniștită prin țară puteți configura un gard de proximitate care va defini o rază din jurul voastră. Aplicația vă va anunța atunci dacă câinele dvs. se aventurează în afara acestei raze.

O altă caracteristică excepțională este capacitatea sistemelor TRAX de a vă ajuta Găsirea animalului dvs. de companie folosind realitatea augmentată. În termenii lui Layman, puteți utiliza camera inteligentă încorporată pentru a găsi animalul dvs. în timp real. Pur și simplu panoul în jurul camerei telefonului dvs. și o pictogramă va apărea, care va arăta indicații la distanță atunci când indicați telefonul în direcția în care este localizată poochia.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Chiar și cei mai bine compuși, câinii bine pregătiți se pot aventura pe cont propriu la un moment dat. Câinii sunt imprevizibili de natură și nu știți niciodată când fido-ul dvs. poate vedea o veveriță sau urmări un iepure. El poate obține curios despre oamenii care merg pe stradă pe care trăiți sau decideți că trebuie să meargă să investigheze că mirosul uimitor venind din curtea vecinului tău.

Cel mai bun mod de a fi pregătit pentru o instanță ca acesta este de a vă dota câinele cu un anumit tip de tracker GPS. Deși un tracker decent nu poate fi în bugetul dvs., merită salvarea. Microcipurile sunt utile numai dacă animalul dvs. de companie se termină la o organizație de salvare, un adăpost pentru animale de companie sau la birou de aplicare a legii care are un cititor de microcip. Dacă cineva vă găsește animalul de companie și decide să-l țină sau câinele este pierdut în pădure undeva, un microcip nu-l va ajuta să-l găsească.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce ai face dacă câinele tău sa pierdut?