Câinele iranian a zburat la u.s. Pentru tratamentul firecckerului crud arde leziuni

Un câine abuzat de fire în Iran a fost zburat la u.S. Pentru a primi tratament pentru o gură arsă și deformată. Acum se recuperează.

Raha a avut începuturi foarte dure în Iran, unde câinele vechi de 3 ani și-a petrecut viața până acum.

Acolo, unii oameni au tăiat cu cruzime pe gura și le-au aprins. Printr-un miracol, pocnitorii nu au plecat, dar au provocat arsuri grave la cea mai mare parte a feței dulci de la Raha.

Câinele iranian a zburat la U.S. pentru tratamentul pentru leziuni crude

Raha, un amestec de păstor, apoi a suferit malnutriție din cauza acestor leziuni grave.

Începuturile băncii

Când un pieton a găsit Raha în provincia Zanjan, ia luat câinele la casa bunicilor săi. Acolo au luat milă de puști, holdându-l bulion de pui pentru a se asigura că ar putea supraviețui.

După aceea, Raha a fost dus la singurul adăpost al Iranului, un loc numit Adăpost pentru animalele Vafa În Hashtgerd, Iran.

Potrivit regizorului de marketing de voluntariat al adăpostului, Farah Shaygan, este aproape imposibil să se permită câinilor cu dizabilități severe de a trăi printre ceilalți câini. Ei nu pot obține îngrijirea de care au nevoie în astfel de condiții.

VAFa găzduiește aproximativ 1.200 de câini răniți, sarcină și răniți. Este singurul adăpost de animale din țară.

Câinele iranian a zburat la U.S. pentru tratamentul pentru leziuni crude

Shaygan a înregistrat multe alte acte de cruzime în timpul ei ca voluntar pentru VAFA. Chiar și așa, cazul lui Raha a fost printre cei mai șocatori ai văzut vreodată.

VAFA a postat despre Raha pe Facebook și a primit atenția Acasă pentru viață În Prairie Star, Wisconsin. Cele două adăposturi au lucrat împreună pentru a-l aduce la u.S. pentru tratament.

Acasă pentru viață este un adăpost care ia câini, pisici, păsări și chiar broaște țestoase. Aici, animalele care nu au avut nici o șansă de a trăi, au ocazia să trăiască restul anilor lor în fericire.

LEGATE DE: 30 cele mai bune adăposturi de animale care fac America mândră

Sa decis ca Raha să fie tratată la Universitatea din Minnesota. Acesta este locul în care adăpostul preferă să ia cazuri speciale și extreme.

Când adăpostul a postat povestea lui Raha pe Facebook, oamenii au donat aproximativ 10.000 de dolari pentru îngrijirea prețioasă a puilor.

Operatia

Raha a sosit cu cea mai mare parte a pielii topite de pe fața lui și incapabil să mănânce. Nu putea să-și deschidă maxilarul.

Puteți vedea un profil complet, împreună cu unele chirurgicale rapide Videoclipuri ale procedurii aici. În aceste videoclipuri, se demonstrează că Raha nu poate chiar să-și deschidă nici măcar o pre-chirurgie a gurii și că întregul său craniu facial prezintă semne de activitate caustică, fie de infecții adânci. Dinții lui din spate erau, de asemenea, în formă teribilă.

Acest câine era într-o mulțime de durere și suferă foarte mult. Dar Universitatea Vet Betty Kramek a mers să lucreze pentru al face mai confortabil.

Cu greu puteau să-l intubați pe câine din cauza deschiderii sale limitate a maxilarului, dar în cele din urmă au dat seama.

Maxilarul lui Raha a fost închis din cauza țesutului cicatricial, astfel încât medicii trebuiau să taieze. După aceasta, puteți vedea că gura lui Raha este capabilă să deschidă mult mai mult decât înainte de operație.

În ansamblu, Raha este acum lăsată cu dinți lipsă, un ochi lipsă și o funcție afectată a limbii și buzelor.

Dar el este viu, iar acum, după o cruzime atât de mare, el va ști căldura și dragostea.

Câinele iranian a zburat la U.S. pentru tratamentul pentru leziuni crude
Raha se rostogolește în iarbă în Wisconsin. Fotografie: Ellen Schmidt

Zile fericite înainte

Chiar acum, Raha se recuperează încă de la operație. Dar el își poate deschide gura aproximativ 2-3 inci și mănâncă o dietă lichidă în timpul recuperării. Acest lucru îl va ajuta să rămână hidratat și să câștige greutate.

Deocamdată, el trebuie să rămână izolat, în timp ce el poartă un con în jurul gâtului pentru a preveni rănirea post-chirurgicală.

Câinele are încredere în oamenii din jurul lui, surprinzător. El se rostogolește pe spate pentru a arăta oamenilor burta și primește animalele de companie.

De acum înainte, Raha își va petrece zilele de scăldat în iarbă în Wisconsin.

El își va continua recuperarea alături de alte animale (unele și din VAF) care împărtășesc trecute oribile cu el. Dar, împreună, vor trăi vieți de confort și bucurie.

Citiți următorul: U.S. Soldierul se luptă pentru custodia unui câine care și-a salvat viața

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele iranian a zburat la u.s. Pentru tratamentul firecckerului crud arde leziuni