Explicație despre cum să faci o bretele de genunchi de câine (și de ce nu ar trebui)

Câinii sunt de obicei activi, dar ei Nu cunoașteți întotdeauna limitele lor. Din păcate, curiozitatea lor naturală și stilul de viață activ pot duce la rănire. Este posibil să trebuiască să știți Cum să faci un banț de genunchi de câini la un moment dat, dar nu este un lucru ușor de făcut. Și chiar dacă este posibil, în mod normal, trebuie să lăsați un profesionist să facă acest lucru în loc să încerce singur, și de ce.

Genunchiul canin este o articulație foarte complicată. Este cunoscut ca o articulație de suflare și funcționează ca o balama. Leziuni, ca un ACL rupt, vor afecta modul în care funcționează comună. Câinii cu leziuni la genunchi vor avea durere, inflamație și ar putea dezvolta artrită din cauza rănirii.

Leziunile genunchiului la câini sunt de obicei cauzate de stresul anormal asupra articulațieiLeziunile genunchiului sunt, de obicei, cauzate de stresul anormal asupra articulației. Semnează că câinele dvs. suferă de un prejudiciu al genunchiului includ:

  • Limping
  • Lameness
  • scârțâind când în picioare sau mersul pe jos

Dacă este lăsată netratată, este probabil ca câinele dvs. să aibă probleme cu celălalt genunchi. El va pune mai multă greutate pe genunchiul neinjurat, ceea ce poate duce la durere și stres adăugat. Cu alte cuvinte, este important să căutați tratament veterinar de îndată ce observați orice semne de durere genunchi în animalul dvs. de companie.

De obicei, chirurgia este necesară pentru a repara ligamentele sfâșiate și alte leziuni grave la genunchi la câini. Din acest motiv, ar trebui NU Încearcă tratați un prejudiciu la genunchi a puilor voastre la domiciliu. Ar trebui să căutați întotdeauna sfatul medicului veterinar cu privire la cel mai bun mod de tratament și sfaturi despre cele mai bune genunchi de bretele pentru animalul dvs. de companie.

Dacă sunteți interesat să învățați cum să faceți un genunchi de câine pentru un animal de companie mai vechi, care are nevoie de un suport suplimentar genunchi, nu va fi la fel de ușor cum credeți. Există câteva bretele de genunchi de câine foarte de înaltă calitate pe piață, dar învățând cum să facă o braț de genunchi de câine ar putea să vă salveze niște bani.

Cum să faci un banț de genunchi de câini

Cum să faci un banț de genunchi de câiniDeoarece genunchiul este o articulație de balamale, are nevoie de un sprijin foarte specific. Articulația este făcută pentru a se deplasa înainte și înapoi, deci o bretele trebuie să împiedice orice mișcare laterală. Învățând cum să faci o bandă de genunchi de câini ar trebui să fie doar o fixare pe termen scurt până când puteți intra pentru a vedea medicul veterinar.

Un braț de genunchi de câine trebuie să aibă suporturi rigide pe partea laterală a piciorului. Aceste suporturi trebuie să ruleze în afara piciorului (partea pe care o puteți vedea în fotografia de mai sus) și interiorul piciorului îndreptat spre abdomen.

Cel mai important lucru pentru o suport de genunchi DIY se asigură că îmbinarea balamalei este aliniată cu precizie în cazul în care genunchiul se îndoaie în mod naturalBrațul trebuie să ofere, de asemenea, o gamă de mișcare. Păstrarea genunchiului drept poate duce la mai multe probleme, ca și articulația va deveni rigidă fără nici o mișcare. Deci, va trebui să găsiți o modalitate de a crea o articulație de balamale. Cele mai multe brațe de genunchi de casă folosesc o îmbinare metalică pe care o puteți achiziționa la orice magazin de hardware.

Cel mai important lucru de făcut este să se asigure articulația balamalei este tocmai aliniată în cazul în care genunchiul se îndoaie în mod natural.

Va trebui să utilizați un material moale, dar puternic pentru a găzdui suporturile și articulația balamalei. Materialul trebuie să ofere sprijin, în timp ce este suficient de moale pentru a fi confortabil pentru animalul dvs. de companie. Rețineți că bretele se vor mișca cu articulația, astfel încât un material dur va provoca ciocnire și durere.

În cele din urmă, va trebui să creați o modalitate de a asigura brațul în jurul piciorului. Puteți ridica benzi Velcro pentru doar câțiva dolari la orice magazin de artizanat sau la magazinul dvs. local. Dacă sunteți crapity, ați putea face propriile curele reglabile din cârpă.

Cu toate acestea fiind spuse, trebuie să subliniez din nou că nu ar trebui să faci un genunchi DIY Dog Brațați-vă și, în schimb, consultați un profesionist despre calea de a trata rănirea genunchiului animalului și discutați care sunt cele mai bune opțiuni pe care le aveți.

Citiți următorul: 6 suplimente naturale pentru a calma durerea articulară a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Explicație despre cum să faci o bretele de genunchi de câine (și de ce nu ar trebui)