Obțineți un portret profesional al animalului dvs. De companie și donați la caritate în același timp

Obțineți un portret profesional al animalului dvs. de companie și donați la caritate în același timp

În opinia mea, cele mai bune companii sunt cele care dau înapoi comunităților lor. Locuitorii din cartierul de stejar Forrest din Houston, Texas sunt de acord, și de aceea apreciază atât de mult cupps Jamie. Ea deține PETS stațiune de companie, iar numele ei este recomandat timp și timp din nou când cineva din zonă caută o zi de zi Doggy, îmbarcare sau ajutor cu o situație de salvare.

Cele trei lucruri nu merg întotdeauna împreună, dar Cupps-ul îi pasă de comunitatea ei și despre toți câinii din ea, așa cum face despre clienții ei. Pasiunea ei pentru animale este ceea ce a făcut unul dintre cele mai de încredere nume din îngrijirea animalelor de companie și salvarea în Houston. Într-un oraș de peste 2 milioane de oameni, spune multe!

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

PETS Resort Pet este o facilitate de profit, dar Cupps donează o parte din spațiul de îmbarcare pentru a relua organizațiile din zonă pentru o taxă redusă. Ea găzduiește, de asemenea, o zi de câine de eveniment de portret Sumer PET în fiecare an. Acesta este setat să aibă loc pe 19 septembriea. Cupps a ținut evenimentul în fiecare an de când și-a deschis porțile în 2012.

În fiecare an, veniturile merg la un alt adăpost sau salvare, iar beneficiarul din acest an va fi Adora Houston, O organizație de bunăstare a animalelor care este dedicată furnizării de servicii de salvare, asistență medicală, servicii de identificare și plasare adoptivă la câinii rătăciți și abandonați. Câinii vin la organizație din mai multe surse, inclusiv predominanții proprietarului, adăposturile locale de animale și străzile din Houston.

Ideea a venit la petrecerea de deschidere a lui Cupps, unde a întâlnit-o pe Kevin Falcon Fotografie falcon. După ce au întâlnit perechea, știa că doreau să pună ceva împreună, iar Falcon se bucură să facă fotografii de animale, astfel încât portretele PET părea ca o potrivire naturală. Perechea împărțiți încasările cu caritatea ales și, de asemenea, fac o donație de alimente mare organizației pe partea de sus a banilor. Cele mai multe organizații de salvare au nevoie de donații și bani mai mult decât orice alte consumabile.

Obțineți un portret profesional al animalului dvs. de companie și donați la caritate în același timp

Sesiunile pentru eveniment sunt doar la numire și se desfășoară chiar la PET Pet Resort, care este situat la strada 3425 canapea din Houston. Costă 35 de dolari pentru o mini-sesiune de 10 minute, plus că trebuie să donați o pungă de 33 de lire sau mai mare de hrană pentru câini. Informațiile despre eveniment specifică faptul că vor lua orice marcă, dar nu beneficiază.

Care este, probabil, din cauza problemelor juridice care înconjoară Purina chiar acum, din cauza rapoartelor că brandul lor de bunăvoință face niște câini bolnavi. Puteți găsi informații despre acest lucru din acest articol de stiri.

Clienții vor primi o imprimare de 5x7 inclusă în preț, iar Falcon oferă proprietarilor de animale de companie o reducere pe orice imprimare suplimentară pe care o comandă la câinele zile de primărie de portret Portret.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune cutii mari de caini mari

Adore Houston Fondator și regizor, Angela Maeshko, speră că, în plus față de creșterea multor fonduri, evenimentul va străluci, de asemenea, o lumină asupra lui Houston în creștere Problema animalelor. Ea spune că organizația are în prezent peste 100 de animale în programul său. Deoarece programul este bazat pe Foster, ei pot lua doar la fel de multe animale ca și familii favorabile.

Maeshko spune că guvernul local a luat unele inițiative pentru a aborda problema, dar deoarece este atât de mare, aceste eforturi nu sunt suficiente. Chiar și fără salvarea statului, ea descrie în continuare sistemul de salvare din zona Houston ca "Maxed Out."Ea spune că lipsa familiilor foster este și o problemă imensă.

Sperăm că acest program va ridica o mulțime de bani și hrană pentru animale de companie pentru această mare cauză, dar, de asemenea, sper că el aruncă lumină asupra situației fără stăpân în Houston. Multe domenii se ocupă de adăposturi supraaglomerate și ar fi grozav dacă mai multe întreprinderi de companie ar crede în afara casetei, cum ar fi cupps și găsesc o modalitate de a da înapoi, de asemenea, încercând să difuzeze interesul comunității.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Obțineți un portret profesional al animalului dvs. De companie și donați la caritate în același timp