De fiecare dată când cumperi această mâncare de câine pe care vor da o geantă de caritate

De fiecare dată când cumperi acest hrană pentru câini, titlul =

Nu este un secret că lumea are nevoie de mai multe companii filantropice. Companiile care se gândesc la bunul mai mare peste dolarul atotputernic sunt greu de venit în aceste zile, dar un nou brand de mâncare pentru câini se concentrează pe o cumpărare 1 dați o campanie care donează o masă la un animal de companie în nevoie de fiecare dată când este achiziționată o pungă de produse de pisică sau de câine. S-ar putea să fiți surprinși să știți că societatea-mamă a acestui brand nu este altul decât Pet Retail Giant Petsmart.

Săptămâna trecută, Petsmart a anunțat lansarea noului lor brand alimentar pentru animale de companie Bună natură. Brandul Filantropic și Natural Cat și Dog Alimentar va fi disponibil exclusiv la magazinele de vânzare cu amănuntul Petsmart și online prin intermediul site-ului companiei. Pentru fiecare pungă de mâncare de animale de companie naturală care este achiziționată, Petsmart va dona o masă unui animal de companie care are nevoie prin organizarea de caritate Petsmart și caritati de caritate Petsmart Canada.

LEGATE DE: 10 tipuri de consumabile de câini pentru a cumpăra în vrac

De fiecare dată când cumperi acest hrană pentru câini

Aceste donații pentru alimente pentru câini vor beneficia de mii de adăposturi care parteneră cu Petsmart, eliberând unele dintre ele Resurse financiare pentru alte servicii importante, cum ar fi salvarea animalelor și organizarea de evenimente de adopție. Compania spune că se așteaptă la donații de la achizițiile clienților să depășească 250.000 de lire sterline în primul an de vânzări. Aceasta este echivalentă cu 500.000 de mese pentru animalele de adăpost!

Eran Cohen, ofițer de experiență pentru clienți pentru Petsmart, spune:

"La Petsmart, știm că părinții de companie doresc să fie cei mai buni pentru animalele de companie. De aceea suntem încântați să lansăm aceste alimente sănătoase, de calitate, care sunt, de asemenea, accesibile. Formularea naturală a lui Naturat este un meci mare pentru părinții de companie care doresc să servească o opțiune sănătoasă la propriul animal de companie, oferind, de asemenea, o masă sănătoasă, nutritivă la animalele de companie în nevoie."

Bun Natural este un aliment natural, sănătos de câine, care este făcut cu o calitate, ingrediente reale. Carnea este primul ingredient În fiecare rețetă și toate amestecurile sunt libere de grâu, soia, culori artificiale, arome artificiale și conservanți artificiali. Brandul face opțiuni alimentare uscate și umede pentru pisici și câini. Este disponibil acum la magazinele Petsmart din Canada, Puerto Rico și Statele Unite.

Este frumos să vezi un gigant de retail care dau înapoi o astfel de scară largă. Există atât de multe organizații de caritate vrednice în lume, iar dacă fiecare corporație majoră a ales să renunțe la una dintre ele, lumea ar fi un loc mult mai fericit și mai sănătos. Nu numai că acest gest de la Petsmart ajuta câinii care sunt în nevoie disperată de nutriție de calitate și o dietă echilibrată, de asemenea, ajută la adăposturile animalelor cu bugete foarte strânse.

De fiecare dată când cumperi acest hrană pentru câini

LEGATE DE: 59 Cele mai populare branduri de mâncare

Lunile de iarnă sunt de obicei cele mai grele pentru salvarea animalelor și adăposturi. De fapt, este cel mai greu timp al anului pentru majoritatea organizațiilor de caritate. Există cheltuieli adăugate în lunile de iarnă și acele cheltuieli asociate cu sezonul de cumpărături de vacanță înseamnă că bugetele multor familii sunt mai stricte decât normale.

Din păcate, costurile de adăpost crește, de asemenea, în timpul iernii. Este de obicei un timp ocupat pentru ca animalele să fie predate, iar costurile de utilitate pentru clădire sunt mai scumpe în lunile de iarnă. Cu mai puține donații care vin și mai mulți bani ieșind, donații, ca acestea de la Petsmart, sunt un har economic pentru multe dintre aceste organizații. Sperăm că alte corporații din industria animalelor de companie vor face o pagină din cartea Petsmart și vor găsi modalități unice de a da înapoi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De fiecare dată când cumperi această mâncare de câine pe care vor da o geantă de caritate