Într-o zi să trăiți și salvat de o îmbrățișare!

Într-o zi să trăiți și salvat de o îmbrățișare

Dacă o imagine ar putea lansa o mie de nave, atunci această fotografie a mutat cu siguranță mii de asemănători și distribuitori! Mai bine, a salvat două vieți de-a lungul drumului! O fotografie cu inima inimii Dintre două pui îmbrățișându-se reciproc, arată adorabil, dar rău, puii s-au îngrămădit în spatele barelor - o îmbrățișare draga cealaltă, iar ambele avizuri pline de plâns ca și cum ar pleca cu disperare pentru îngrijirea și intervenția umană.

Această scenă emoționantă a fost capturată în interiorul unui adăpost de animale din Georgia din mediul rural. Abia au avut o zi de a trăi când a fost luată această imagine. Shot a fost luat de un coordonator de adopție la Societatea Humane Etowah Valley și a postat pe Facebook printr-un grup de caritate, Îngerii printre salvarea animalelor de companie din SUA.

Într-o clipă, imaginea și cererea urgentă din Kala (Hound vechi de opt luni) și Kiera (boxerul vechi de un an) au intrat viral. Cererea de ajutor spune despre modul în care amândoi puii s-au speriat de moarte în interiorul adăpostului anticipând inevitabilul. Postul a fost inundat cu plăceri și acțiuni de la iubitorii de animale de companie în cauză, iar donațiile au venit și la turnarea.

Într-o zi să trăiți și salvat de o îmbrățișare!

Probabil una dintre cele mai iubitoare și plictisitoare îmbrățișări văzute vreodată pe Facebook, a ajutat o comunitate de samariteni să ridice suficiente fonduri pentru a sprijini Nevoile și cheltuielile medicale pentru ambii pui, și a salvat perechea drăguță de la moarte cu siguranță. Într-o actualizare ulterioară, același grup de caritate a postat o altă fotografie, atât în ​​siguranță, cât și sigură și împreună.

Acum sunt în grija omului care ia dus la un veterinar pentru asistența medicală foarte necesară - și, sperăm, spre un viitor fericit într-o casă nouă.

Acesta este cu siguranță un sfârșit fericit pentru Kala și Kiera; Dar, din păcate, există încă mii de Kalas și Kieras așteptând îngrozitorul lor. Ei nu pot avea toate fotografiile lor, dar știm că sunt acolo atârnând de o viață dragă, cu sabia lui Damocles atârnă peste capul lor.

LEGATE DE: Adoptarea câinilor mai în vârstă predați

Într-o zi să trăiți și salvat de o îmbrățișare

Cu excepția cazului în care sunt adoptate, mii de destinații de câini sunt deja sigilate. A fost mult timp un apel, mai bine un strigăt, pentru proprietatea responsabilă a animalelor de companie. Atâta timp cât proprietarii de animale de companie Continuați să permiteți ca animalele de companie să reproducă Fără a lua în considerare casele viitoare ale descendenților, vor fi întotdeauna câini nedorite și abandonați, cum ar fi Kala și Kiera.

Adevărul este că există mai multe animale de companie în țară decât există case care doresc și capabile să aibă grijă de ei. Pe de altă parte, punerea animalelor de companie în adăposturi de animale pentru adoptare (restricționarea acelor animale de companie critice sau terminale) ar trebui să aibă prioritate față de eutanasia. Faptul este adăposturile animale în unele state au o incidență de mare ucidere.

Spre deosebire de eutanasia umană (unde sunt respectate linii directoare stricte), practica eutanasiei pe animale oferă protecție slabă și este deschisă abuzului.

În cazul lui Kala și Kiera, un pic de Bună avere era de partea lor. Nu a avut imaginea lor plină de viață virală, nu ar fi scăpat de moarte iminentă. Nu putem decât să luăm pălăriile noastre la grupul de caritate pentru acțiunea lor rapidă și pentru toți acei minunați oameni ai căror act de compasiune altruist a contribuit foarte mult la salvarea acestor fete dulci.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Într-o zi să trăiți și salvat de o îmbrățișare!