Pungile de alimente pentru animale de companie sunt upcycled

Pungile de alimente pentru animale de companie sunt upcycled

Tom Szaky a renunțat la Universitatea Princeton pentru a-și începe propria afacere. Desigur, oamenii au crezut că este nebun. Ei au crezut că este chiar mai nebun când le-a spus că va lucra cu viermele de vierme lichefiate. Dar asta a fost cu aproape 15 ani în urmă, și acum compania lui, Terracle, este lider mondial în upcycling și reciclare.

Ca un boboc la Princeton, Szaky de 19 ani a mers cu un grup de prieteni la Montreal pentru pauză de cădere. El a rămas cu prietenii care își hrănesc resturile de bucătărie la viermi roșii și folosesc îngrășământul rezultat pentru a hrăni o parte din plantele lor de uz casnic. Au obținut rezultate excelente și atunci când Szaky a venit cu ideea de teracistică.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Născut pe ideea de a transforma deșeurile alimentare în îngrășăminte de calitate, compania acum upcycles și reciclează totul de la saci de bacanie la capsule de cafea și butts de țigară. Acum au colaborat cu brand natural de brand de hrană pentru animalele de companie, iar ambalajul gol de la linia lor de produse alimentare pentru animale de companie au aderat la listă.

Chanda Leary-Coutu, managerul senior de wellness al comunicărilor de marketing, spune că compania este foarte încântată de parteneriatul său cu teracul. Ea spune că mulți clienți de wellness îmbrățișează un stil de viață verde, iar compania este fericită să le dea o cale ușoară a recicla Ambalajul lor de produse alimentare pentru animale de companie.

Pungile de alimente pentru animale de companie sunt upcycled

În fiecare an, teraculul colectează și replică miliarde de bucăți de deșeuri. Deșeurile provin din 21 de țări din întreaga lume. Compania donează, de asemenea, milioane de dolari școlilor și organizațiilor caritabile în acest proces. Ca toate celelalte deșeuri pe care le colectează, Terraclecle va aduna saci de alimente pentru animale de companie și upycle-le în produsele de consum, cum ar fi rafturi de biciclete, recipiente de reciclare, bănci de parc și boluri de companie.

Pungile trufood și toate celelalte deșeuri, sunt colectate prin platforme naționale gratuite, finanțate de brand, numite "brigade", precum și multe alte modele de guvern și finanțate de consumatori. Informațiile sunt disponibile pe site-ul Terracycle pentru părinții de companie interesați.

LEGATE DE: Ce tehnologie PET viitoare va dori fiecare proprietar de câine?

Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați ca membru de brigadă pentru animale de companie Wellness (persoane fizice sau organizații se pot înregistra) și Apoi colectați Pungi pentru animale de companie într-o cutie de carton. Odată ce caseta este plină, puteți descărca o etichetă de expediere pre-plătit din contul dvs. pe site și să renunțați la caseta de pe orice locație UPS sau pe site-ul de preluare.

Pentru fiecare expediere preplătită a pungilor de trufood care cântărește cel puțin 2 lire sterline, membrul brigăzii va câștiga puncte care pot fi convertite în numerar și donate la o caritate a membrilor care aleg sau o pot folosi pentru a achiziționa un cadou de caritate. Înregistrarea pentru oricare dintre brigade (există mai mult de 40) este gratuită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pungile de alimente pentru animale de companie sunt upcycled