Un câine de salvare cu un ochi a inspirat această afacere de companie

Un câine de salvare cu un ochi a inspirat această afacere de companie

Un câine cu un ochi de la Puerto Rico, care este acum decedat, a dat un cuplu artistic inspirația pe care au avut nevoie înapoi în 2000. Un bun samaritean a adus Pearl, o rătăcită de scabie, care lipsea un ochi, în Statele Unite în speranța de a găsi o casă pentru totdeauna. A fost doar o singură problemă. Cine ar dori un boxer cu deficiențe de viziune cu viermii de inimă și o listă de rufe de alte probleme de sănătate?

Cu puțin timp înainte ca ea să fie eutanasiată, Robert Van Single și Deborah Gregg au decis să adopte Pearl în familia lor. Van Sickle spune că își poate aminti în continuare ziua pe care o întâlnea pe Pearl. El a spus că povestea ei era atât de inspirată și, în ciuda tuturor greutăților pe care le-a confruntat, avea încă un spirit pur care nu fusese întunecat de toate luptele. El a spus că întâlnirea unui animal ca Pearl, cu un sentiment de pace și o bucurie interioară care este inconfundabilă, este o experiență uluitoare.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri de câine mare pentru petreneurs

Cuplul a dat câinelui o casă primitoare în loft-ul lor de sud din Boston, Massachusetts și o poreclă. Întotdeauna își bâjise capul să-i salute oamenilor, așa că au început să-i cheme pe câinele ei polka, și a rămas blocat. Van Sickle și Gregg, de asemenea, coapte pentru puii dulci folosind cele mai bune ingrediente pe care le-ar putea găsi ca un grâu întreg și produse naturale, inclusiv ouă, unt de arahide și ovăz.

Un câine de salvare cu un ochi a inspirat această afacere de companie

O perlă estimată veterinar a fost deja 12 Când cuplul a adoptat-o ​​și, din păcate, a murit de un an mai târziu. Dar Pearl și-a făcut semnul. Ca un omagiu pentru câinele lor târziu, Van Sickle și Gregg au decis să ofere o instalație de câine Polka în timpul unui weekend Open Studios în spațiul lor de sud / muncă din Europa de Sud în 2002. Au închis pungi de făină, pini de rulare și un banner cu fața adorabilă a lui Pearl pe ea. Au jucat muzică polka și au dat câine inspirat de perle.

Oamenii s-au înnebunit pentru asta, care a făcut ca Van Single să creadă că ar putea fi o oportunitate profitabilă de afaceri. Nici unul dintre perechi nu a avut nici o experiență de afaceri, dar au împrumutat bani de la familie și au deschis oase goale Polka de brutărie de câine Până la sfârșitul anului respectiv. Astăzi, se referă la înființarea lor ca o versiune canină a "Charlie și Fabrica de ciocolată."

Pe măsură ce piața de animale de companie a crescut, la fel și un câine polka. În 2005 au început să-și vândă câinele tratează cu ridicata la aproape 800 de magazine în jurul Statelor Unite și câteva la nivel internațional. Tratatele lor au fost disponibile în magazine alimentare naturale, magazine de animale de companie și la alimente întregi. În 2009 au adăugat un alt magazin în Câmpia Jamaica, MA la Imperiul lor rapid de extindere. Acum au un total de patru locații. Celelalte două sunt situate în castan, Ma și Lynnfield, Ma.

Un câine de salvare cu un ochi a inspirat această afacere de companie

Pornire o afacere de companie, sau orice afacere mică pentru asta, nu este o fetiță mică. Făcând succesul necesită timp, dedicație și o mulțime de muncă grea. Van Sickle și Gregg, care nu mai văd reciproc romantic, trebuiau să lupte cu unele greutăți personale de-a lungul drumului. Ei au reușit să-și păstreze numai afacerea pe drumul cel bun, ci să-l extindă foarte mult în decursul a doar 15 ani. Majoritatea proprietarilor de afaceri mici nu văd acest succes în întreaga lor carieră.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Produsele cele mai populare ale companiei sunt, desigur, câinele lor sănătoși tratează. Ei oferă tratamente deshidratate și jalke, tratate moale și de chewy și o varietate de biscuiți clasici, de asemenea. De asemenea, au extins marca pentru a include și boluri de câine și elemente de vacanță și cadou. Toate produsele lor sunt fabricate în Statele Unite. De fapt, toți sunt făcuți în Boston. Ei încearcă, de asemenea, să-și aducă toate ingredientele cât mai aproape de baza lor de origine din Bostonul de Sud, așa cum pot.

Nu numai că își susțin economia locală prin aprovizionarea ingredientelor și fabricarea produselor lor aproape de casă, dar compania se reîntoarce și organizațiilor de caritate în comunitatea locală. Ei lucrează în principal cu organizațiile de salvare locale și regionale legate de animale, dar ei susțin, de asemenea, organizațiile de caritate în întreaga țară și în întreaga lume. Este ușor să respectați o companie care se concentrează pe a face lumea un loc mai bun.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un câine de salvare cu un ochi a inspirat această afacere de companie