Țara muzică star miranda lambert donează 250.000 de dolari pentru a ajuta mutts în nevoie

Țara Muzică Star Miranda Lambert Donează 250.000 de dolari pentru a ajuta mutts în nevoie
Avatar
Ghidul dvs. la această recenzie astăzi este de către Pet Expert Krista Martino
Publicat 22 martie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

American Lan Country Music Singer și compozitor, Miranda Leigh Lambert a făcut o donație generoasă pentru a ajuta cel mai bun prieten al omului - cel puțin cei care sunt în jos pe norocul lor și trăiesc în adăposturi de animale. Acest lucru vine în săptămâna când a anunțat și noul său record de colaborare numit "Benzile Marfa", care urmează să fie lansat în luna mai. Muzicianul popular își planifică, de asemenea, deschiderea unui bar de pe Broadway inferior, care va lua numele și va interpreta la Premiile Grammy.

Alergători

Ea a co-fondat o caritate de bunăstare a câineului numită Fundația Muttation, care este o organizație non-profit, cu mama ei Bev Lambert. Ei lucrează cu membrii consiliului de administrație pentru a decide cine va primi fonduri. Fundația a fost lansată în 2009. Acesta furnizează acum granturi în SUA spre adăposturi și centre de salvare bazate pe foster în statele din întreaga SUA.

Inițiativa este raportată în Tennessean și va aduce un impuls financiar binevenit pentru adăposturi în 50 de state. Schema a fost numită campanie "Mutts în America" ​​- un eveniment anual care generează generos cadouri de 5.000 de dolari fiecare pentru a merita adăposturi fiecare ureche. Caritatea sa alăturat forțelor cu aprovizionarea cu tractoare, care sunt un lanț de retail agricol care furnizează exclusiv brandul "Muttation" lui Miranda Lambert, inclusiv o gamă de alimente pentru câini.

Lambert este citat în Tennessean ", în timp ce pandemia a deschis într-adevăr inimile și casele oamenilor să adopte și să încurajeze numerele record, adăposturile nu au putut să-și dețină evenimentele obișnuite de strângere de fonduri, care au lăsat un mare decalaj", a continuat să spună "Știm" Aceste fonduri vor ajuta adăposturile să continue să ofere un mediu excelent pentru animalele de companie, angajații, voluntarii și comunitățile la mare încât acestea servesc."

Donație pentru a ajuta cel mai bun prieten al omului

Totalul premiilor se adaugă la un impresionant de 250.000 de dolari. Organizațiile de salvare sunt cercetate cu atenție și vizitează prin examinarea unei liste de criterii selectate cu atenție. Acestea sunt: ​​o rată ridicată de adopție, o rată ridicată de voluntariat, un nivel ridicat de responsabilitate fiscală, un profil înalt de activitate / strângere de fonduri, specialitate, prezență comunitară, prezență socială și advocacy.

O salvare din fiecare stat este acordată o subvenție care vine ca o surpriză - nu există niciun proces de aplicare. După cum spune Lambert "Unul dintre cele mai speciale aspecte ale programului este că adăposturile selectate primesc grantul lor ca o surpriză - nu știu că vine până când primesc cecul sau citesc despre el în lucrare."

Lambert descrie inițiativa ca un "program de piatră de temelie" și a vrut să-l folosească pentru a ajuta adăpostul în alte domenii, precum și în zona de origine din Texas și mijlocul Tennessee. Beneficiarul din acest an Tennessee este prietenul Centrului Animal Județean Williamson și Lambert intenționează să le viziteze în acest an.

Luckey câine

Descriind inițiativa ei, Lambert, spune că "Mutts din America rezonează cu toți iubitorii de animale, deoarece strălucește o lumină asupra muncii speciale pe care le fac aceste adăposturi remarcabile în comunitățile lor", ea continuă să spună "și, în acest an, datorită suportului generos al aprovizionării tractorului , am reușit să creștem granturile noastre ... care sunt uimitoare. Un sfert de milion de dolari în granturi - care vor ajuta o mulțime de mutts."

Programul a fost lansat în 2015 și de atunci a ajuns la 350 de adăposturi și a dat donații care total de peste 1 USD.25 de milioane, în conformitate cu muttația.

Unii dintre destinatarii norocoși listați pe site-ul web este:

Inima de salvare din Alabama este adoptată - Alabama

Paie pentru câini - Alaska

Arkansani asisând animale fără adăpost (AAHA) - Arkansas

Prieteni pentru salvarea animalelor de viață - Arizona

Sally`s Salvare - California

Great Pyrenees Rescue și Sanctuary - Colorado

Double Dog Rescue - Connecticut

Grass rădăcini de salvare - Delaware

Salvarea câinilor agricole - Florida

Îngerii dintre salverea PET din SUA - Georgia

Kaaawa K9 Rescue - Hawaii

Idaho Humane Society - Idaho

Speram salvează - Illinois

Prietenii lui de salvare a lui Charlie - Maine

Baltimore Ajutor de salvare și îngrijire a animalelor - Maryland

Sweet Paws Rescue - Massachusetts

12 Hills Dog Rescue - Nebraska

Societatea de Protecție a Animalelor Churchill - Nevada

Fără speranță la casele de salvare a animalelor - Dakota de Sud

Prieteni din județul Williamson - Tennessee

Prieteni ai animalelor Marshall - Texas

Rescue Rovers Adoptions Dog - Utah

Pasiune 4 Paws - Vermont

Echipa de salvare a animalelor fără adăpost - Virginia

Motley Zoo Animal Rescue - Washington

Societatea de bunăstare a animalelor din județul Jefferson - Virginia de Vest

Coco`s Heart Dog Rescue - Wisconsin

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Țara muzică star miranda lambert donează 250.000 de dolari pentru a ajuta mutts în nevoie