#Patrioticpup-ul dvs. Ar putea câștiga $ 100k pentru caritate

#Patrioticpup-ul dvs. ar putea câștiga $ 100k pentru caritate

O nouă linie de tratament de câini a găsit o modalitate foarte unică de a-și promova noul mestec de dentare. Simplicitate Pet Care a lansat recent cel mai nou brand, Patriot 5 Star Toți mestecați dentari naturali, coroborați cu o nouă campanie de marketing. Campania Social Media este numită concursul #patioticpup: căutarea celui mai patriotic câine din America.

Concursul este conceput pentru a permite consumatorilor să decidă care organizații de caritate patriot de 5 stele donează pe tot parcursul anului. În 2016 se vor concentra asupra organizațiilor de caritate care susțin veteranii americani, armată activă, și animale de companie. Premiile nu numai că vor include bani pentru organizațiile de caritate, dar jucăriile câinilor și tratatele câinilor americane vor fi și pentru grab.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

#Patrioticpup-ul dvs. ar putea câștiga $ 100k pentru caritate

Este simplu ca proprietarii de câini să intre în animalele de companie. Tot ce trebuie să facă este să intre în imaginea și informațiile câinelui pe Twitter, Instagram sau Facebook pentru șansa de a câștiga bani pentru caritatea alegerii lor. În fiecare lună, Patriot 5 Star va dona 1.000 de dolari pentru organizatie caritabila a alegerii proprietarului câinilor câștigătoare. Câinele câștigător va primi, de asemenea, un coș de produse pentru ei înșiși.

La sfârșitul fiecărei luni, intrările de top din concurs vor fi postate pe site-ul companiei, iar câinele care primește cele mai multe voturi din partea publicului va fi câștigătorul. Aceasta nu este chiar cea mai bună parte! La sfârșitul anului, unul dintre cei 12 finaliști blană va fi încoronat "Puiul cel mai patriotic din America."Pupul va primi 100.000 de dolari pentru caritatea alegerii proprietarului său.

Patriot de 5 stele de mestecat de 5 stele sunt fără cereale și făcute cu ingrediente de înaltă calitate, 100% din surse americane. Ele sunt făcute în u.S., și o parte din toate veniturile din vânzările de tratamentul sunt utilizate pentru a sprijini organizațiile de caritate în jurul țării. Elliot Havenlack, Fondator de îngrijire a animalelor de companie simplitate și CEO, spune:

Simplitate Misiunea îngrijirii animalelor de companie este de a oferi fiecărui animal de companie din întreaga țară cu acces la produse uimitoare care nu numai că gustul mare, dar sunt, de asemenea, minunate pentru ei. Am vrut să facem cele mai sigure produse, cele mai nutriționale disponibile, și asta facem cu Patriot. Folosim ingredientele de cea mai înaltă calitate, sunt și le vindem la cel mai accesibil preț, perioadă.

#Patrioticpup-ul dvs. ar putea câștiga $ 100k pentru caritate

O parte din veniturile din vânzarea fiecărei pungi de chews dentar De la patriot 5 stele merge pentru a ajuta organizațiile non-profit care sprijină inițiativele americane, inclusiv:

  • Asocierea veteranilor cu tovarășii de companie
  • Suport local K-9
  • Conștientizarea PTSD
  • Căutați și salvarea formării câinilor
  • Răniți sprijinul soldat

Patriot de 5 stele de mestecat de 5 stele sunt concepute pentru a curăța dinții animalelor în mod natural, de asemenea, promovând gingii sănătoase și respirația împrăștiată. Compania spune că împiedică acumularea tartrului. Acești mestecați dentari vin în două arome: scorțișoară și menta. Ca și numele, produsele sunt naturale și fără grâu, porumb și soia.

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

Ambele arome ale noului animal de companie sunt disponibile în două dimensiuni: mestecați mici și mestecați mediu / mare. Chews-urile mici sunt recomandate pentru câini 5-25 de lire sterline, iar mestecurile medii / mari pot fi folosite pentru câinii care cântăresc 25-75 de lire sterline.

Ingredientele pentru tratatele aromatizate de scorțișoară includ: făină de cartofi, proteine ​​de mazare, glicerină, mazăre, gelatină, aromă naturală, lecitină de floarea-soarelui, mere, ulei de floarea-soarelui, scorțișoară, inel de măcinare, acid citric și propionat de zinc. Mitina de mentă sunt făcute cu: făină de cartofi, proteină de mazăre, glicerină, mazăre, gelatină, aromă naturală, lecitină de floarea-soarelui, inel de floarea solului, ulei de floarea-soarelui, acid citric, propionat de zinc, aromă de mentă naturală, clorofila de mentă de sodiu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » #Patrioticpup-ul dvs. Ar putea câștiga $ 100k pentru caritate