Sprijinirea grupurilor de bunăstare a animalelor tocmai a devenit mai ușoară

Sprijinirea grupurilor de bunăstare a animalelor tocmai a devenit mai ușoară

Sprijinirea organizațiilor de bunăstare a animalelor necesită, de obicei, timp și bani. Din păcate, nu mulți dintre noi nu trebuie să se angajeze să se angajeze la voluntariat. Banii suplimentari pentru a face donații nu sunt în Bugetele tuturor fie. Acum, este mai ușor ca niciodată să contribuie la organizațiile de bunăstare a animalelor, deoarece mulți producători donează porțiuni de venituri din anumite produse la caritate.

Unul dintre acești producători este Lucy Pet produse. Acestea sunt o afacere de familie și o afacere acționată situată în mii de stejari, California. Fondatorul companiei și președintele, Joey Herrick, a înființat, de asemenea, o organizație de caritate animală nonprofit, numită Fundația Lucy Pet. Misiunea organizației este de a reduce suprapopularea animalelor de companie și eutanasia câinilor și pisicilor din Statele Unite.

Sprijinirea grupurilor de bunăstare a animalelor tocmai a devenit mai ușoară

LEGATE DE: Cel mai bun șampon de câine

Inspirația pentru Fundație a venit de la Lucy, după cum ați ghicit. Lucy este un amestec Chihuahua care fusese o rătăcire de ceva timp când a fost găsită în cele din urmă. Acoperit de murdărie, cu toenails curling în jurul labei și semnele de anvelope pe spate, Lucy a fost salvată și îngrijită înapoi la sănătate. La câteva săptămâni după ce a fost adoptată, ea a dat naștere unei gunoi de pui. Acum, Lucy locuiește cu Joey Herrick și cu familia lui.

Lucy Pet Products a lansat recent o nouă linie de șampoane de câine de lux și spray-uri de condiționare numite "produse cu o cauză."Aceste produse îngrijite sunt făcute cu ingrediente naturale și, bineînțeles, sunt fără violență. Toate profiturile nete, după impozite și cheltuieli, mergeți la sprijinul Fundației Lucy Pet.

Dedicarea companiei la animale și mediul arată într-adevăr în produsele lor. Nu veți găsi parabeni, sulfați, fosfați sau alte ingrediente chimice dure în oricare dintre produsele lor. Fiecare spray de șampon și condiționare are beneficii specifice pentru câinele dvs haina și pielea, și toate produsele lor vin în sticle metalice care sunt 100% reciclabile. Produsele lor sunt chiar fabricate într-o instalație de producție solară de 100% solară.

Potrivit lui Herrick:

"Suntem angajați și mândri că suntem o companie etică durabilă, cu o cauză de a ajuta animalele în comunitățile locale din întreaga țară. Sprijinirea bunăstării animalelor este în centrul a ceea ce facem."

Puteți găsi produsele de la LUCY PET Șampoos și spray-uri de condiționare la magazinele de la Petco și magazinele de specialitate pentru animale de companie din întreaga țară. Ei își exportă, de asemenea, produsele la nivel mondial și puteți achiziționa liniile de produse de îngrijire prin intermediul site-ului web și alți comercianți cu amănuntul online.

Sprijinirea grupurilor de bunăstare a animalelor tocmai a devenit mai ușoară

Nu este neobișnuit să auziți despre companiile care au fost inspirate de animalele de companie ale proprietarilor. Multe dintre aceste animale de companie sunt adesea salvate, iar de obicei au un anumit tip de problemă care cere proprietarului să cumpere un fel de produs special. Fie că este o condiție a pielii, problemă de anxietate sau problema comportamentului, uneori proprietarii de animale de companie nu pot găsi produsul de care au nevoie. Atunci părinții de companie cu un spirit antreprenorial iau de obicei lucrurile în mâinile lor.

LEGATE DE: De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos

Nu toate produsele care donează o porțiune din veniturile lor sunt făcute cu ingrediente de calitate. Cu siguranță nu merită să vă puneți în pericol sănătatea animalului de companie doar pentru a dona câțiva dolari la bunăstarea animalelor. La urma urmei, trebuie să vă faceți griji cu privire la bunăstarea câinelui dvs. Amintiți-vă că doar pentru că un producător donează carității, nu înseamnă că sunt o companie de renume.

Indiferent ce produs achiziționați, luați câteva minute pentru a face o mică cercetare. Cei mai mulți dintre noi avem smartphone-uri acum și care ne dă puterea internetului în palma mâinilor noastre. Căutarea rapidă a produsului pentru a vă asigura că este făcută cu ingrediente de calitate și verificați pentru a vă asigura că este liberă. Nu are prea multă sens să cumpere un produs care donează un grup de bunăstare a animalelor, dar își testează produsele pe animale. Efectuarea deciziilor inteligente de cumpărare nu numai că vă vor beneficia numai de companie, dar ar putea ajuta și animalele care au nevoie în întreaga lume.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sprijinirea grupurilor de bunăstare a animalelor tocmai a devenit mai ușoară