Poate zborul de zahăr?

Glidantele de zahăr au patagidiu care sunt vizibile atunci când își extind picioarele

Animal de companie Glidantele de zahăr Dragostea sa sari de la ei cuști la umărul proprietarului lor, la o canapea, dar pot zbura? din pacate, Glidantele de zahăr nu pot zbura, dar ei fac alunecare unor distanțe impresionante datorită unei părți unice ale corpului că au și alte câteva animale.

Ce este patagiul?

Patagi (plural: Patagia) este ceea ce se numește clapetă flexibilă, oarecum, clapetă de piele între picioarele din față și spate. Un aripium uman este modelat după acest patagidiu special și permite oamenilor să alunece prin aer înainte de a-și elibera parașutul în condiții de siguranță în condiții de siguranță în cazul în care skydiving sau sărituri de bază.

Patagium, spre deosebire de aripi pe păsări, nu permite zborul unui glider de zahăr. În schimb, crește suprafața planului de zahăr și îl permite să facă glisme controlate prin aer și de la copac la copac în sălbăticie. În glidergerii de zahăr și veverițele care zboară, este o parte acoperită de blană a pielii care se întinde atunci când animalul își extinde picioarele.

Ce este un airfoil?

Numele "Glider de zahăr" este foarte literal, dar precis, deoarece marsupiile mici au destul de dulce dinte și, de asemenea, alunecă prin aer. În sălbăticia Australiei, Glidanții de zahăr se pot aluneca peste 50 de metri (164 picioare) de la copac la copac în căutarea alimente. Rareori sari la pământ în speranța de a evita prădătorii, dar sunt destul de capabili să meargă și să se târască dacă este necesar.

Când un glider de zahăr sare într-un copac, se extinde și își întinde picioarele pentru a aplatiza și întinde patagiul conjunctiv pentru a crea ceva cu corpul său numit un aefoil. Această forță aerodinamică permite un glider de zahăr să-și controleze viteza și direcția. Prin ajustarea brațelor și a picioarelor, schimbă fluxul de aer, la fel ca aripile unei păsări sau a unui avion, dar nu-și aruncă brațele în sus și în jos pentru a crea lift. Acesta este motivul pentru care un glider de zahăr trebuie să se bazeze pe înălțimea unui copac sau a unui vânt pentru ao duce la locul în care vrea să meargă.

Ce alte animale au patagiul?

Glidantele de zahăr nu sunt singurele animale care au acest tip special de piele conjunctivă. Alte creaturi au aceleași sau variații ale acestui paagiu și pot zbura sau aluneca.

  • Veverițe care zboară: Acești rozătoare au același patagiu ca și gliders-ul de zahăr și sunt versiunea nord-americană a marsupialurilor australiene adorabile pe care le păstrăm ca animale de companie. Mulți oameni confundă adesea veverițele care zboară pentru glidenții de zahăr și invers, dar sunt specii diferite.
  • Lilieci: În aceste mamifere, patagiul permite zborul. Este mai mult o membrană care este atașată la oasele aripilor care sunt proiectate pentru zbor complet. Liliecii și-au introdus brațele în sus și în jos pentru a crea lift.
  • PterosArs: Acești dinozaurii zburători care au dispărut acum au avut patagiu care probabil a permis-o să zboare ca o bâtă astăzi.
  • Reptile și amfibieni: Un tip de patagiu interdigital există pe unele specii de broaște și șopârle care le permit să alunece de la copac la copac (sau chiar pe teren în căutarea unui partener). Frogurile zburătoare și geckos glisează ambele au patagidiu.
  • Sifakas: Un Lemur găsit în Madagascar are o membrană menționată ca un patagium pe picioarele sau brațele din față interioare. Sifakas folosiți acest patagium pentru a le ajuta să sară de la copac la copac în căutarea de alimente la fel ca un glider de zahăr.
  • Colugos: Denumită "lemuri de zbor", aceste mamifere se găsesc în Asia de Sud-Est și au un patagiu la fel ca veverițele zburătoare și glidectoarele de zahăr. Patagiul leagă, de asemenea, coada colugo-ului la picioarele creând un hexagonal când toate anexele sunt extinse. Ei sunt considerați a fi cei mai buni allici din toate mamiferele de alunecare.

Câteva alte animale din întreaga lume au, de asemenea, diferite tipuri de patagiu, dar indiferent unde se găsesc în lume sau cât de mult sau cât de puțin patagium pot avea, aceste clape speciale de piele și membrane îi ajută să-și colecteze mâncarea în timp ce copac la copac. Prin înțelegerea mai bună a dvs Sugar Glider`s comportamente normale, Veți fi mai bine pregătiți să oferiți un mediu adecvat care nu este numai sigur și sigur, dar și îmbogățiți, distractiv și spațios.

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate zborul de zahăr?