Cum să spuneți diferența dintre un glider de zahăr de sex masculin și feminin

Vizualizare înaltă a unghiului de zahăr relaxant pe covor

Glidanții de zahăr sunt marsupiali arboreali mici, culori argintii albastru-gri cu o bandă mai închisă pe spate. Ultimul cuplu de centimetri de coadă este, de asemenea, negru. Ele sunt membri ai aceleiași familii ca și cangurii, Wombats, Opossums și Devils Tasmanian. Dacă intenționați să păstrați Gliders de zahăr ca animale de companie, Veți dori să urmăriți sexul fiecărui animal, mai ales dacă păstrați mai mult de unul.

Sexul unui glider de zahăr

Este destul de ușor să spunem diferența dintre un glider de zahăr de sex masculin și feminin, mai ales odată ce au ajuns la maturitate. Femelele au o pungă pe burtă care apare ca o alunecare de aproximativ 1/2 inch lățime. Glidantele de zahăr masculin nu au pungi. În schimb, ei au un scrot pendul de blană în fața Cloaca (deschiderea comună a tractului reproductiv, urinar și intestinal). În glidectoarele tinere de zahăr, scrotul nu va fi la fel de ușor de văzut. Masculii maturi au, de asemenea, un loc chel distinct în formă de diamant pe partea de sus a capului lor.

Totul despre Gliders de zahăr

Glidantele de zahăr sunt originare din Australia, Tasmania, Noua Guinee și Insulele vecine din Indonezia. Glidantele de zahăr pot fi găsite în pădurile împădurite, unde există o mulțime de precipitații, în special în apropierea principalelor surse alimentare, gumă de salcâm și arbori de eucalipt. În sălbăticie, ele formează colonii cu până la șapte glidori într-o colonie și fiecare include o ordine ierarhică, inclusiv un lider și restul membrilor în rangul descendent.

Sugar Gliders "alunecare"Prin săturați ceva. Ei își răspândesc membrana de piele, numită patagiu, care se extinde între picioarele din față și din spate. Acest lucru le permite să alunece prin aer și își folosesc cozile lungi de a conduce. Ei pot aluneca peste o sută de metri, ajustând curbura pielii lor, conform direcției pe care doresc să le ducă.

Glidantele de zahăr sunt animale nocturne, adică dorm în timpul zilei și sunt treaz și active noaptea. În sălbăticie, gliders-ul de zahăr sunt jucăuși cu colonia lor, dar sunt atenți și protejați de intruși. Când un intrus este văzut, ei vor face un sunet strâmtor, iar acest lucru va fi urmat de un strigăt ascuțit dacă apare o luptă. Nu este ușor să îmblânzi un glider de zahăr deja matur. Cu toate acestea, este ușor să îmblânzi glidectoarele de zahăr pentru copii, ținându-le timp de câteva ore pe zi, în timp ce sunt încă foarte tineri.

Gliders de zahăr ca animale de companie

Dacă doriți să păstrați culoarea zahărului cuddly ca animale de companie, asigurați-vă că adoptați animale care au fost tratate pe scară largă și bine socializate. Ei tind să se obliga puternic la o singură persoană, de obicei persoana care le-a ținut cel mai mult și a petrecut cel mai mult timp cu ei.

Glidantele de zahăr sunt extrem de Animalele active și sociale și nu-mi place să trăiești singur. Din acest motiv, este mai bine să păstrați mai mult de unul. Un glider de zahăr simplu care este lipsit de interacțiune socială nu va prospera.

Glidantele de zahăr pot fi crescute cu succes în captivitate, dar acest lucru poate fi un proces dificil și complicat. Cel mai bine nu este acela de a nu încerca gliders de zahăr până când nu aveți experiență vastă cu aceste animale și aveți un plan sigur de ridicare sau împărtășire a gunoiului.

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spuneți diferența dintre un glider de zahăr de sex masculin și feminin