Genet: profilul speciilor

Genet

Genele cresc în popularitate ca Animale exotice Datorită modelelor lor frumoase. Ei arata foarte mult ca pisoi cu fata pointa a unui dihor, petele unui ghepard, si coada unui lemur. Ele sunt legate de ambele pisici, cât și de firme, dar sunt strâns legate de mongooză și de civet. Există 14 specii de gene. Genetul comun este specia cel mai frecvent păstrat ca un animal de companie. Ele sunt rapide, agile și solitare care necesită îngrijire specială, dar pentru proprietarul potrivit, pot face animale de companie distractive.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Genet

Numele științifice: Viverra GEnetta

Dimensiunea adulților: Doar aproximativ 2 metri lungime, cântărind 4 lire sterline

Speranța de viață: 13 până la 20 de ani în captivitate

Comportamentul și temperamentul genet

Genele nu sunt un animal de companie. Ele sunt, de obicei, în mod obișnuit și independent. S-ar putea să crezi că arată ca niște ferret mai mari care sunt cuddly, dar de obicei rezistă reținere și manipulare. Dacă intenționați să le luați în afară, va trebui să fie purtată o ham. Începeți pregătirea cablajului la o vârstă fragedă și o practică cu ei în interior, astfel încât să se obișnuiască cu ea.

Genele au gheare retractabile, cozi foarte lungi și sunt alpiniști agili, asemănători veveriței. Dacă se simte confortabil cu tine, animalul poate decide să urce pe tine, la fel ca un copac. Cu toate acestea, ei nu au restrângerea necesară pentru păstrarea ghearelor de săpare în tine. Unii proprietari genet consideră că practica controversată a Declarat, care sunt cel mai de acord este neetic.

Dacă nu este socializat de la o vârstă fragedă sau manipulată frecvent, ei pot fi timizi, îngrijiți de oameni sau skittish. Unele scurie și ascunde la sunetul zgomotului puternic. Ele sunt, de asemenea, creaturi nocturne.

Genele nu fac bine în grupuri, dar de obicei tolerează câinii și pisicile dacă au crescut cu ei. Genele percep animale de companie mai mici, cum ar fi șoarecii și hamsterii, ca articole de pradă. Prezența lor în aceeași cameră cu rozătoare mici va sublinia probabil animalele de companie mai mici.

Este mai bine dacă nu există alte animale de companie în casă. Această atenție exclusivă mărește șansa de legare a genetului dvs. cu dvs.

Genects, de asemenea, tind să-și marcheze teritoriul. Când obțineți genetul dvs. spayed sau sterilizat, puteți să-i eliminați glandele de miros de un experimentat Exotice veterinar (similar cu îndepărtarea glandei Skunk și Ferret). Ei își vor marca cuștile în mod obișnuit și vor deveni stresați dacă încercați să curățați toate locurile pe care le-au marcat la un moment dat. Unii proprietari nu experimentează acest comportament, dar se poate întâmpla ca genetul dvs. devin mai în vârstă.

Carcasă genet

Genet-ul dvs. ar trebui să aibă o incintă imensă, sigură la cel puțin 4 picioare cu 8 picioare, cu o înălțime de 6 picioare. Un gigantic Cata de fermă este cea mai bună opțiune pentru că vine deja cu nivele pentru a urca și spațierea în barul mic, astfel încât animalele nu pot scăpa. Dacă un genet se poate potrivi cu capul prin ceva, își poate lua tot corpul.

Animalul de companie ar trebui să fie în cazare numai atunci când nu sunteți în jur. În caz contrar, va avea nevoie de cel puțin trei ore de joc supravegheat în afara cuștii zilnic.

Fiind jumperi și alpiniști agili, ei vor sari adesea la platforme înalte pentru a privi în jur. Au nevoie de spațiu pentru a alerga și a sari în siguranță.

Cele mai multe genectice sunt cutia de gunoi instruiți. Puteți oferi o cutie mică de gunoi cu așternuturi reciclate (cum ar fi știrile de ieri) în cușcă. Dacă este instruit corect, genet-ul dvs. ar trebui să se întoarcă la cușcă pentru a-și folosi caseta de gunoi când este liberă în casă.

Alimente și apă

Ca un alimentator oportunist, genetul va mânca orice poate obține labele sale. Genele au cerințe similare dietetice pentru feline, inclusiv cantități mari de aminoacizi taurine și cantități mai mici de carbohidrați.

În sălbăticie, reptile, amfibieni și insecte sunt toate pradă genetului. În captivitate, oferă un amestec de cereale fără cereale Ferget Food și alimente comerciale comerciale comerciale de înaltă calitate, cu ingrediente de grad de uman. Sumele de alimentare în conformitate cu instrucțiunile de ambalare și greutatea animalului dvs. de companie. De asemenea, puteți da fructe, insecte și pui gătit cu osul încă în. Oferiți zilnic apă dulce într-un castron de pisică greu.

Genele adesea tind să fie agresive alimentare. Hrăniți-vă animalul în cușcă pentru a evita o mușcătură accidentală de la un animal care se simte amenințat în timp ce mănâncă.

Probleme comune de sănătate

Genele sunt atât de rare încât poate fi dificil de găsit Veterinari exotici cu expertiza de a le îngriji. Nu există vaccinuri aprobate pentru Generate, dar Exotice Veters recomandă verificări anuale. Unii proprietari genetici și veterinarii lor optează să vă vaccinați cu rabie și vaccinuri de dezamăgire, dar eficacitatea și siguranța acestei practici sunt încă în dezbatere. Spaying-ul și neuterizarea (și de-mirosul, dacă sunt aleși) ar trebui făcute la o vârstă fragedă (cu 6 luni) sau pe măsură ce veterinarul dvs. recomandă.

Acest animal de companie este predispus la problemele comportamentale ca urmare a ființei de a fi rețentrate. Această creatură se obliga, de obicei, cu proprietarul său original și, dacă este abandonat sau predat, stresul psihologic de a fi separat de proprietarul său legat este probabil să-l facă neîncrederea oamenilor pentru tot restul vieții sale.

Este legal să dețină un animal de companie genet?

Multe animale de companie exotice sunt interzise în u.S. Majoritatea statelor iau în considerare genete sălbatice. Indiferent de ce învățați o zi, legile se schimbă tot timpul. Confirmați cu Departamentul de Agricultură al statului dvs. și al lui Alsocheck cu asociația dvs., asociația de vecinătate și orice alte jurisdicții relevante. Începând cu anul 2019, numai câteva state numesc generi după nume în ceea ce privește legalitatea. De exemplu, acest animal de companie este legal deținut în New York și Indiana, dar a fost interzis în California și Kentucky.

Achiziționarea genetului dvs

Gama de prețuri pentru genectice este de 900 $ la 1.400 $, excluzând costurile de expediere. Încercați să obțineți genetul dvs. de la un crescător de reputație. Încercați să obțineți un copil sau un tânăr genet, cele mai vechi pot fi mai greu de manevrat. Un broker de animale exotice este o altă sursă potențială pentru găsirea unuia. Căutați un vânzător care vă oferă în mod proactiv o mulțime de informații despre animal și întreabă o mulțime de întrebări despre dvs. și de adecvarea dvs. de a avea grijă de un genet.

Animale exotice similare la genet

Dacă sunteți interesat de geneticul de animale, verificați:

În caz contrar, verificați altele animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Genet: profilul speciilor